KULTURA

Dvotjedna zabava u Uraniji kada sve projekcije padaju na 20 kuna!

Posljednji tjedan zabave prije renovacije

Objavljeno 10.07.2019
Ivona Amidžić

Kauboja i Indijanaca, Žace i lopova, princeza i misica, kuhara i liječnika, s lutkama, pištoljima, plišancima… Dječjoj mašti nikad kraja. Kada se svom tom “dar maru” pridruže i životinje, nije ni čudo da ponekad strada i pokoji dio namještaja.

“Upravo to se dogodilo i našim kino sjedalima, a sada je došlo vrijeme da ih podvrgnemo tretmanu uljepšavanja. Dok traju pripremne radnje, odlučili smo vas nagraditi dvotjednom zabavom, igrom, superjunacima i životinjama – Dječji filmski maraton, kada cijene ulaznica za sve projekcije padaju na 20 kn.”

Novi filmski tjedan premijerno donosi nizozemsku obiteljsku komediju Moja žirafa u sklopu programa FEST is the BEST, a na programu i dalje ostaju novi nastavak Marvelove Spider-Man sage: Daleko od kuće, animirana i sinkronizirana zmajevska avantura Tabaluga, novi nastavak hita Tajni život ljubimaca 2 (SINK) te novi nastavak animiranog Disney hita Priča o igračkama 4.

“Posljednji pozdrav pokidanim stolicama imat ćemo u zadnjem tjednu prije kolektivnog godišnjeg odmora zaposlenika, kada će kino biti zatvoreno, a projekcije se neće održavati. To je tjedan od 18. do 24. srpnja i tada nam na program stiže dugoočekivani remake Kralja lavova, koji ćete moći pogledati u originalnoj verziji na engleskom jeziku i titlom te sinkroniziranog na hrvatski”, javljaju iz kina Uranije.

Cijeli filmski program možete pogledati ispod:

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Za svakoga ponešto, a Urania uvijek ima neke akcije...

Tjedni raspored filmova u kinu Urania

Osim projekcija u sklopu Rendez-vous au cinema programa u Kino klubu, u novome filmskom tjednu premijerno prikazujemo krimi-komediju Prevarantice s Wall Streeta, a Više…

Tko su ljubitelji horora?

Novi tjedan u kinu Urania donosi “Ono: Poglavlje 2”

U novome filmskom tjednu premijerno prikazujemo nastavak hit horora Ono: Poglavlje 2 i njemačko-talijanski krimić Zločin bez krivnje: Slučaj Collini, a na programu Više…

Urban festival Osijek širi dobru vibraciju - Pogledajte kompletan program

Rujan je u znaku Urban Fest Osijek festivala

Nakon godinu dana pauze Urban Fest Osijek vraća se na lijevu obalu Drave, kod Katakombi i spreman je 13. i Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Najbolji splitski stand up komičari po prvi put dolaze u Osijek!

Osijek: Dalmatinska stand-up comedy večer

Začinite si petak 13. neobičnom degustacijom hrane i pića

Kemija u kuhinji u doba Strossmayera