GOSPODARSTVO

Multinacionalna strana tvrtka Ecolog zapošljava

Multinacionalna strana tvrtka Ecolog zapošljava za rad u njemačkoj više djelatnika na mjestima pomoćnog radnika u kuhinji.

  Objavljeno 18.05.2018
  Mihael Šilac

  Multinacionalna strana tvrtka Ecolog zapošljava za rad u njemačkoj više djelatnika na mjestima pomoćnog radnika u kuhinji. Nudi se ugovor na 6 mjeseci probnog rada + dodatni ugovor na dvije i pol godine.

  Rad je u Njemačkoj u gradovima Katterbach i Ansbach

  Potrebna znanja i vještine: Nisu potrebne (NKV)

  Smještaj je osiguran

  Kontakt telefon za sve informacije: 099 207 1111

  Ecolog

  Tvrtka Ecolog je vodeći pružatelj opskrbnog lanca, izgradnje, tehnologije, upravljanja objektima i usluge zaštite okoliša. Tvrtka primarno radi po sistemu ključ u ruke prilagođenih rješenja za države, humanitarne organizacije te komercijalne poslove u sektorima naftnog poslovanja, rudarstva i energetike.

  Od osnivanja prije gotovo dva desetljeća, Ecolog je proveo više od 1.100 projekata. Sada je aktivan u više od 20 zemalja, zapošljavajući više od 12 000 ljudi u više od 150 lokacija širom svijeta.

  Ecolog je izgradio dugotrajna partnerstva s mnogim organizacijama. Neke od njih su Ujedinjeni narodi, američka vojska, francuska vojska, EUFOR i NATO. Osim toga, tvrtka radi s ministarstvima obrane zemalja, uključujući Sjedinjene Američke Države, Njemačke, Francuske, kao i s privatnim međunarodnim tvrtkama kao što su Shell, fluor, DvnCorp KBR, Total, Technip, Petronas, Lukoil, RasGas, Samsung, Weatherford , Qatargas koje izdvajamo samo od mnogih.