ŽIVOT

EFOS dan za srednjoškolce – Pogled kroz ključanicu

Ovaj događaj namijenjen je prvenstveno maturantima koji su pred donošenjem odluke o izboru studija i nastavku svog obrazovanja, ali i svim ostalim srednjoškolcima koji žele dobiti više informacija o mogućnostima koje nudi Ekonomski fakultet u Osijeku

Objavljeno 15.02.2024
Matija Ivanković

Ekonomski fakultet u Osijeku poziva sve srednjoškolce na EFOS dan za srednjoškolce – Pogled kroz ključanicu, koji će se održati 29. veljače 2024. godine od 11 do 13 sati. Ovaj događaj namijenjen je prvenstveno maturantima koji su pred donošenjem odluke o izboru studija i nastavku svog obrazovanja, ali i svim ostalim srednjoškolcima koji žele dobiti više informacija o mogućnostima koje nudi Ekonomski fakultet u Osijeku.

Događaj je organiziran kroz niz informativnih i zanimljivih aktivnosti kojima se želi predstaviti EFOS i njegova ponuda učenicima. Očekuje ih uzbudljiv dan u kojem će moći otkriti sve o studijskim smjerovima koje fakultet nudi, uvjetima upisa, bogatoj ponudi izvannastavnih aktivnosti Fakulteta, studentskim udrugama koje djeluju na Fakultetu, kao i širokom spektru profesionalnih mogućnosti koje se otvaraju nakon završetka studija.

Kako Ekonomski fakultet u Osijeku, osim nastavne i znanstvene aktivnosti u području ekonomije i poslovne ekonomije, posebnu pažnju posvećuje promociji glagoljice i očuvanju ove kulturne baštine, u sklopu EFOS dana za srednjoškolce organizirana jei promocija knjige „Brendiranje kulturom – glagoljica“, čije autorice su profesorice s EFOS-a. Promocija knjige je sadržajno prilagođena srednjoškolskoj populaciji, nakon čega je organizirana i vođena šetnja prostorima Ekonomskog fakulteta u Osijeku, koji su oplemenjeni muralima meandrirane glagoljice.

Za što bolju organizaciju cijelog događaja potrebno je prijaviti dolazak do 23. veljače 2024. godine putem poveznice, a za olakšan dolazak škola i njihovih učenika, EFOS o vlastitom trošku nudi mogućnost organiziranog prijevoza. Za više informacija i dogovor oko prijevoza, potrebno je javiti se gospođi Valentini Helajz na telefon 031 224 421 ili putem e-pošte na [email protected].

Za sve aktualnosti i novosti o Ekonomskom fakultetu u Osijeku i događaje koje organizira pratite društvene mreže Fakulteta Facebook i Instagram.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Kreativna si osoba? Voliš biti prvi/a? Želiš praksu u Barrage-u? Želiš sudjelovati u organizaciji konferencije The Geek Gathering? Osim odlične atmosfere i natjecateljskog duha, naravno čekaju Vas zanimljive i kvalitetne nagrade

Otvorene prijave za marketinško natjecanje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku!

Kreativna si osoba? Voliš biti prvi/a? Želiš praksu u Barrage-u? Želiš sudjelovati u organizaciji konferencije The Geek Gathering? Ako su Više…

Cilj je prikupljanje sredstava za kupnju EKG uređaja i uređaja za mjerenje tlaka koji će se donirati Klinici za pedijatriju!

Ekonomski fakultet povodom 61. obljetnice organizira humanitarnu akciju za osječku pedijatriju

Ekonomski fakultet u Osijeku ove godine slavi 61. obljetnicu djelovanja, a ovu će posebnu prigodu obilježiti uz naglasak na jednu Više…

Alumni EFOS nastavlja sa organizacijom Leadership Foruma.

Davor Bilman: “Tajni začin uspjeha”

Alumni EFOS nastavlja sa organizacijom Leadership Foruma. Na 6. Leadership Forumu imamo priliku ugostiti g. Davora Bilmana. Iako je g. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje