ŽIVOT

EFOS dan za srednjoškolce – Pogled kroz ključanicu

Ovaj događaj namijenjen je prvenstveno maturantima koji su pred donošenjem odluke o izboru studija i nastavku svog obrazovanja, ali i svim ostalim srednjoškolcima koji žele dobiti više informacija o mogućnostima koje nudi Ekonomski fakultet u Osijeku

Objavljeno 15.02.2024
Matija Ivanković

Ekonomski fakultet u Osijeku poziva sve srednjoškolce na EFOS dan za srednjoškolce – Pogled kroz ključanicu, koji će se održati 29. veljače 2024. godine od 11 do 13 sati. Ovaj događaj namijenjen je prvenstveno maturantima koji su pred donošenjem odluke o izboru studija i nastavku svog obrazovanja, ali i svim ostalim srednjoškolcima koji žele dobiti više informacija o mogućnostima koje nudi Ekonomski fakultet u Osijeku.

Događaj je organiziran kroz niz informativnih i zanimljivih aktivnosti kojima se želi predstaviti EFOS i njegova ponuda učenicima. Očekuje ih uzbudljiv dan u kojem će moći otkriti sve o studijskim smjerovima koje fakultet nudi, uvjetima upisa, bogatoj ponudi izvannastavnih aktivnosti Fakulteta, studentskim udrugama koje djeluju na Fakultetu, kao i širokom spektru profesionalnih mogućnosti koje se otvaraju nakon završetka studija.

Kako Ekonomski fakultet u Osijeku, osim nastavne i znanstvene aktivnosti u području ekonomije i poslovne ekonomije, posebnu pažnju posvećuje promociji glagoljice i očuvanju ove kulturne baštine, u sklopu EFOS dana za srednjoškolce organizirana jei promocija knjige „Brendiranje kulturom – glagoljica“, čije autorice su profesorice s EFOS-a. Promocija knjige je sadržajno prilagođena srednjoškolskoj populaciji, nakon čega je organizirana i vođena šetnja prostorima Ekonomskog fakulteta u Osijeku, koji su oplemenjeni muralima meandrirane glagoljice.

Za što bolju organizaciju cijelog događaja potrebno je prijaviti dolazak do 23. veljače 2024. godine putem poveznice, a za olakšan dolazak škola i njihovih učenika, EFOS o vlastitom trošku nudi mogućnost organiziranog prijevoza. Za više informacija i dogovor oko prijevoza, potrebno je javiti se gospođi Valentini Helajz na telefon 031 224 421 ili putem e-pošte na [email protected].

Za sve aktualnosti i novosti o Ekonomskom fakultetu u Osijeku i događaje koje organizira pratite društvene mreže Fakulteta Facebook i Instagram.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Kreativna si osoba? Voliš biti prvi/a? Želiš praksu u Barrage-u? Želiš sudjelovati u organizaciji konferencije The Geek Gathering? Osim odlične atmosfere i natjecateljskog duha, naravno čekaju Vas zanimljive i kvalitetne nagrade

Otvorene prijave za marketinško natjecanje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku!

Kreativna si osoba? Voliš biti prvi/a? Želiš praksu u Barrage-u? Želiš sudjelovati u organizaciji konferencije The Geek Gathering? Ako su Više…

Cilj je prikupljanje sredstava za kupnju EKG uređaja i uređaja za mjerenje tlaka koji će se donirati Klinici za pedijatriju!

Ekonomski fakultet povodom 61. obljetnice organizira humanitarnu akciju za osječku pedijatriju

Ekonomski fakultet u Osijeku ove godine slavi 61. obljetnicu djelovanja, a ovu će posebnu prigodu obilježiti uz naglasak na jednu Više…

Alumni EFOS nastavlja sa organizacijom Leadership Foruma.

Davor Bilman: “Tajni začin uspjeha”

Alumni EFOS nastavlja sa organizacijom Leadership Foruma. Na 6. Leadership Forumu imamo priliku ugostiti g. Davora Bilmana. Iako je g. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Jedan on najnovih modnih savjeta za 2024. sezonu su jarke boje kojih se mnogi plaše iskombinirati u njihov stil. Mali dodatci žarkih boja poput torbica i ruksaka odmah mogu poboljšati cijeli šarm vašeg izgleda. 

Praktični modni savjeti za 2024. sezonu

Najbolja potvrda visoke kvalitete vina vinarije Perak su mnogobrojne medalje i šampionska priznanja osvojena na sajmovima u zemlji i inozemstvu.

Četvrtak u Vinoteci Vinita – Vinarija Perak

Očekuju nas Igraonice za kerovce koje će voditi Alenka Medak, a ove godine Povratak otpisanih imat će i Šank za kerovce, kako i čime će se sve na njemu častiti najdlakaviji gosti eventa morat ćete saznati uživo.

[NAJAVA] 9. Povratak otpisanih