OSJEČANI

Ekonomski fakultet besplatno za studente organizira Social Media Akademiju

Edukacija zahtijeva prijavu koja uključuje tri zadatka – Prijavite se na vrijeme ;)

Objavljeno 16.01.2020
Ivona Amidžić

Marketing je u današnjici zasigurno najdinamičnija ekonomska disciplina jer u svojoj sferi obuhvaća sve brzorastuće znanosti, od tehnologije do psihologije te tržišta čiji se zahtjevi mijenjaju iz dana u dan. Kako bi navedeno olakšali studentima, Katedra za marketing Ekonomskog fakulteta u Osijeku u suradnji s marketinškom agencijom Katapoolt i vodećim regionalnim marketinškim agencijama i stručnjacima organizira “Social Media Akademiju“.

Besplatna edukacija namijenjena je studentima treće godine preddiplomskog studija i prve godine diplomskog studija, neovisno o smjeru, Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Studenti koji ostvare mogućnost sudjelovanja u programu dobit će praktična znanja o tehnikama i alatima internet marketinga, modelima oglašavanja, kreiranju kampanja za poslovne subjekte i još mnogo toga, a sve to od vodećih stručnjaka u tom području.

Nositelji projekta su Ekonomski fakultet u Osijeku, Katedra za marketing i marketinška agencija Katapoolt.

Dugoročni ciljevi projekta uključuju praktično upoznavanje studenata s tehnikama i alatima internetskog marketinga s ciljem obučavanja studenata za posao “Community managera”. Polaznici će u okviru projekta samostalno i u timovima kreirati kampanje te će nakon edukacije moći samostalno provoditi marketinške kampanje.

Proces prijave i odabir kandidata

Ekonomski fakultet u Osijeku osigurao je za studente mogućnost besplatnog sudjelovanja u navedenom programu koji će biti odabrani od strane stručnog povjerenstva. Studenti koji žele participirati u program trebaju proći kroz proces prijave koji se sastoji od sljedećih zadataka:

  1. Prijava u obliku motivacijskog pisma (tko ste, predstavite nam se, zašto želite proći akademiju, zašto ste vi odličan odabir) – maksimalno 300 riječi.
  2. Kako bi unaprijedili Facebook page EFOS-a, kreirajte plan aktivnosti za nastup na društvenoj mreži Facebook za subjekt – Ekonomski fakultet u Osijeku (analizom utvrdite koje nedostatke uviđate, kakav bi sadržaj trebalo publicirati, koliko često, koji su ciljevi) – maksimalno 500 riječi.
  3. Analiza dva poslovna subjekta koji prema vašem mišljenju imaju dobar nastup na društvenim mrežama – objasnite nam zašto (maksimalno 300 riječi po jednom subjektu poželjno je da uzmete jedan hrvatski i jedan strani primjer).

Ponuđena rješenja potrebno je dostaviti do 26. siječnja na adresu [email protected]

Stručno povjerenstvo pregledat će sve prijave i odabrati 20 najboljih kandidata do 31. siječnja kada će kontaktirati sve kandidate.

Osim potvrde upisa akademije – odabranim kandidatima bit će poslan dodatni upitnik kako bi se utvrdila razina znanja koju kandidati posjeduju te područja interesa kandidata. Razina znanja utvrđuje se kako bi se lakše stvorio sam program predavanja, a područja interesa kako bi se kandidati mogli prijaviti na radionice van samih predavanja obaveznih za sve kandidate.

Sami start akademije, odnosno prvo predavanje, predviđeno je u tjednu od 17. do 22. veljače u popodnevnim satima. Svaki student na početku edukacije potpisuje ugovor o redovitom dolasku.

foto: pixabay (ilustracija)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Studentima je u prehrani najvažniji okus, pa okruženje i kontrola tjelesne težine

Hrvatski studenti zadovoljni cijenom, ali ne i kvalitetom prehrane

Hrvatski studenti općenito su zadovoljni cijenom ali ne i kvalitetom i raznovrsnošću studentske prehrane, te je njih čak 76 posto spremno platiti više za Više…

Studenti ljuti jer i dalje polažu ispite na faksu: "I mi smo ugroženi - na faksu studiraju trudnice, osobe starije životne dobi i osobe s respiratornim bolestima..."

Na osječkom Sveučilištu zaražen student – Fakultet i dalje inzistira na ispitima na fakultetu

Na osječkom Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti jedan je student zaražen koronavirusom, ispiti se i dalje održavaju uživo, piše Više…

Na prvoj godini studija usvajat će se osnovna tehnička znanja kako bi studenti jednoga dana postali inženjeri, na drugoj će se stjecati znanja iz procesnih tehnologija, dok na trećoj studijskoj godini slijedi nadogradnja

Studenti na jesen kreću na stručni studij Drvne tehnologije u Vinkovicima

Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu će od slijedeće akadmeske godine 2020./2021. izvoditi dislocirani stručni studij drvne tehnologije u Vinkovcima. Praktična Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Studentima je u prehrani najvažniji okus, pa okruženje i kontrola tjelesne težine

Hrvatski studenti zadovoljni cijenom, ali ne i kvalitetom prehrane

Još koji sat i tamo smo! Taman je malo zahladilo, jeste li spremni za današnji početak Osječkog ljeta kulture? :D

Veliki program ovogodišnjeg Osječkog ljeta kulture

Pivo se najviše konzumira nekoliko puta tjedno te je njihov broj porastao za 6,3 posto u usporedbi s prethodnim istraživanjem

Svakoga dana 8,8 posto hrvatskih građana popije pivo