OSJEČANI

Ekonomski fakultet besplatno za studente organizira Social Media Akademiju

Edukacija zahtijeva prijavu koja uključuje tri zadatka – Prijavite se na vrijeme ;)

Objavljeno 16.01.2020
Ivona Amidžić

Marketing je u današnjici zasigurno najdinamičnija ekonomska disciplina jer u svojoj sferi obuhvaća sve brzorastuće znanosti, od tehnologije do psihologije te tržišta čiji se zahtjevi mijenjaju iz dana u dan. Kako bi navedeno olakšali studentima, Katedra za marketing Ekonomskog fakulteta u Osijeku u suradnji s marketinškom agencijom Katapoolt i vodećim regionalnim marketinškim agencijama i stručnjacima organizira “Social Media Akademiju“.

Besplatna edukacija namijenjena je studentima treće godine preddiplomskog studija i prve godine diplomskog studija, neovisno o smjeru, Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Studenti koji ostvare mogućnost sudjelovanja u programu dobit će praktična znanja o tehnikama i alatima internet marketinga, modelima oglašavanja, kreiranju kampanja za poslovne subjekte i još mnogo toga, a sve to od vodećih stručnjaka u tom području.

Nositelji projekta su Ekonomski fakultet u Osijeku, Katedra za marketing i marketinška agencija Katapoolt.

Dugoročni ciljevi projekta uključuju praktično upoznavanje studenata s tehnikama i alatima internetskog marketinga s ciljem obučavanja studenata za posao “Community managera”. Polaznici će u okviru projekta samostalno i u timovima kreirati kampanje te će nakon edukacije moći samostalno provoditi marketinške kampanje.

Proces prijave i odabir kandidata

Ekonomski fakultet u Osijeku osigurao je za studente mogućnost besplatnog sudjelovanja u navedenom programu koji će biti odabrani od strane stručnog povjerenstva. Studenti koji žele participirati u program trebaju proći kroz proces prijave koji se sastoji od sljedećih zadataka:

  1. Prijava u obliku motivacijskog pisma (tko ste, predstavite nam se, zašto želite proći akademiju, zašto ste vi odličan odabir) – maksimalno 300 riječi.
  2. Kako bi unaprijedili Facebook page EFOS-a, kreirajte plan aktivnosti za nastup na društvenoj mreži Facebook za subjekt – Ekonomski fakultet u Osijeku (analizom utvrdite koje nedostatke uviđate, kakav bi sadržaj trebalo publicirati, koliko često, koji su ciljevi) – maksimalno 500 riječi.
  3. Analiza dva poslovna subjekta koji prema vašem mišljenju imaju dobar nastup na društvenim mrežama – objasnite nam zašto (maksimalno 300 riječi po jednom subjektu poželjno je da uzmete jedan hrvatski i jedan strani primjer).

Ponuđena rješenja potrebno je dostaviti do 26. siječnja na adresu [email protected]

Stručno povjerenstvo pregledat će sve prijave i odabrati 20 najboljih kandidata do 31. siječnja kada će kontaktirati sve kandidate.

Osim potvrde upisa akademije – odabranim kandidatima bit će poslan dodatni upitnik kako bi se utvrdila razina znanja koju kandidati posjeduju te područja interesa kandidata. Razina znanja utvrđuje se kako bi se lakše stvorio sam program predavanja, a područja interesa kako bi se kandidati mogli prijaviti na radionice van samih predavanja obaveznih za sve kandidate.

Sami start akademije, odnosno prvo predavanje, predviđeno je u tjednu od 17. do 22. veljače u popodnevnim satima. Svaki student na početku edukacije potpisuje ugovor o redovitom dolasku.

foto: pixabay (ilustracija)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Suradnja definirana ovim sporazumom temeljit će se na područjima: uzajamnog pružanja znanstvenih, stručnih, poslovnih i organizacijskih usluga radi poboljšanja ukupne efikasnosti i uspješnosti djelovanja obje sporazumne strane

EFOS i Grad Osijek potpisali sporazum o suradnji

Sporazum o znanstveno-stručnoj suradnji između Grada Osijeka i osječkog Ekonomskog fakulteta potpisali su u ponedjeljak zamjenica gradonačelnika Jasenka Crnković i Više…

Ovaj događaj namijenjen je prvenstveno maturantima koji su pred donošenjem odluke o izboru studija i nastavku svog obrazovanja, ali i svim ostalim srednjoškolcima koji žele dobiti više informacija o mogućnostima koje nudi Ekonomski fakultet u Osijeku

EFOS dan za srednjoškolce – Pogled kroz ključanicu

Ekonomski fakultet u Osijeku poziva sve srednjoškolce na EFOS dan za srednjoškolce – Pogled kroz ključanicu, koji će se održati Više…

Ovo natjecanje u rješavanju poslovnog slučaja studentima je omogućilo da u sklopu kolegija Marketing-strategije steknu važna praktična znanja i iskustva za upravljanje snažnim i poznatim brendovima, kao što je Zvijezda

[FOTO] Studentima EFOS-a dodijeljena priznanja za najuspješnije marketinške poslovne slučajeve na temu brenda „Planet of plants“ tvrtke Zvijezda

Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održana je podjela priznanja najuspješnijim studentima na natjecanju u rješavanju poslovnog slučaja „Planet of plants“. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?

Šetnja obiluje zanimljivostima za koje sigurno niste znali te pokojim iznenađenjem (op.a. pandur Mirko u lovu na vesele prolaznike).

Nova storytelling tura osječkom Tvrđom

"Šumska kraljica" je prva opera za djecu na svijetu skladana da je u cijelosti izvode djeca!

Dječja opera Šumska kraljica ponovno u Osijeku