CRNA KRONIKA

Eksplozija plina uslijed curenja plina te aktiviranja daljinskim televizora

Uslijed eksplozije plina, došlo je i do požara koji su potom gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka

    Objavljeno 30.10.2023
    Matija Ivanković

    Jučer, u Osijeku u stanu 73-godišnjaka došlo je do eksplozije plina. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je došlo do nekontroliranog istjecanja gradskog plina te stvaranja velike koncentracije i nastajanja eksplozivne smjese koja je aktivirana u trenutku kada je 73-godišnjak s daljinskim uređajem uključio TV prijemnik. Uslijed eksplozije i požara 73-godišnjak zadobio je teške tjelesne ozljede.

    Također, došlo je do rušenja zida susjedovog stana uslijed čega je 40-godišnjakinja s iste adrese zadobila lake tjelesne ozljede. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka.

    Na mjestu događaja očevid je obavio inspektor zaštite od požara u suradnji s očevidnom ekipom PU osječko-baranjske.

    Materijalna šteta cijeni se na oko 12.000 eura.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Nakon objave oglasa stigla mu je poruka nepoznatog počinitelja koji mu je nakon kratkog dogovora oko kupoprodaje oglašenog predmeta, poslao link lažne stranice dostavne službe u koji je oštećeni upisao svoje osobne podatke i podatke bankovne kartice

    Prodavao igraću konzolu pa mu skinut novac s računa

    Nepoznati počinitelj je 30. travnja 41-godišnjaku putem SMS-a poslao link lažne stranice dostavne službe u koji je upisao svoje osobne podatke i podatke bankovne kartice nakon čega je s njegovog računa skinut iznos veći od 1.200 eura.

    Netko vam pošalje link putem SMS poruke i vi uplatite tisuće eura!? Pa zar je to moguće?

    Počinitelj je tijekom listopada 2023. godine stupio u kontakt s 33-godišnjakinjom te joj predložio ulaganja putem Interneta kako bi zaradila. Putem interneta je napravila nekoliko uplata, a ukupno 4500 eura...

    Otkriven prevarant