GOSPODARSTVO

Elektromodul ipak odlučio uvažiti preporuku Stožera o obustavi naplate parkiranja

Radi se o obustavi naplate parkiranja u razdoblju 30 dana, počevši od 23. ožujka 2020.

  Objavljeno 31.03.2020
  Ivona Amidžić

  Nakon što se proširila vijest o neprihvaćanju prijedloga Stožera civilne zaštite grada Osijeka o preporuci obustave naplate parkiranja u razdoblju 30 dana, na službenoj stranici Elektromodula osvanula je poruka upućena korisnicima:

  “Poštovani korisnici, sukladno Odluci Stožera Civilne zaštite Grada Osijeka, od dana 23. ožujka 2020. godine obustavlja se naplata parkiranja u gradu Osijeku na 30 dana. Za sve Vaše upite dostupni smo online, putem kontakt forme na našim mrežnim stranicama.”

  Privatni koncesionar, Elektromodul, ponovno je razmotrio prijedlog Stožera Civilne zaštite Grada Osijeka o preporuci obustave naplate parkiranja te nakon ponovnog promišljanja odlučio kako će preporuku Stožera ipak uvažiti.

  “Grad Osijek pozdravlja današnju odluku Elektromodula, koncesionara naplate parkiranja u Osijeku kojom nas obavještava da uvažava Odluku Stožera civilne zaštite grada Osijeka o preporuci obustave naplate parkiranja u razdoblju 30 dana od dana donošenja te odluke”, napisali su iz Grada Osijeka.

  “Posebno nas raduje što i Elektromodul ovim činom iskazuje razumijevanje i solidarnost sa svima koji rade u korist olakšavanja trenutne situacije, a posebice što iskazuju snagu i odlučnost da u radnom odnosu zadrže sve zaposlenike koji rade na poslovima naplate parkiranja, njih pedeset i troje. Grad Osijek će, sukladno Odluci o preporuci obustave naplate parkiranja, osloboditi Elektromodul od uplate za koncesijsku naknadu u razmjeru s trajanjem navedenog razdoblja”, dodali su iz Grada Osijeka pokazujući kako uvijek možemo pronaći način da budemo solidarni prema drugima.

  foto: youtube (screenshot)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Ivanović: "Danas smo htjeli izrvno čuti koji su problemi s kojima se suočavaju i što mi kao županijska uprava možemo učiniti za njih"

  Održana sjednica na temu rasprave perspektive turizma na području Županije

  Na danas održanoj sjednici Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije razmatrao je epidemiološku situaciju, koja je povoljna, bez novooboljelih, a svakim Više…

  Uskoro u pogonu i ZOO vrt i kompa...

  Gradski stožer zadužen za određivanje rada lokalnih tržnica u gradskim četvrtima

  Na današnjoj konferernciji Stožera Osječko-baranjske županije načelnik Goran Ivanović je potvrdio kako na području OBŽ nema novozaraženih osoba, a u Više…

  još uvijek nema prisutnih legla komaraca na područjima neposredno uz Grad

  Ove je godine Osijek, izgleda, na vrijeme krenuo u borbu protiv komaraca

  Još prije tri mjeseca krenuo je nadzor nad komarcima u Osijeku, a rezultati posljednjeg istraživanja od 4. svibnja pokazalo je Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Ivanović: "Danas smo htjeli izrvno čuti koji su problemi s kojima se suočavaju i što mi kao županijska uprava možemo učiniti za njih"

  Održana sjednica na temu rasprave perspektive turizma na području Županije

  Hrvatska ima proizvođača medicinskih maski te ako bude potrebe više nećemo morati ovisiti o uvozu i preprodavačima koji će iste prodavati po suludim cijenama

  Zaštitne medicinske maske za lice proizvode u Osijeku

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada

  Ostali ste bez posla ili razmišljate o mijenjanju starog? Imamo priliku za vas!