ŽIVOT

EMSC: Novi potres kod Siska jačine 4,6 po Richteru

Niz potresa pogađa od sinoć i Dalmaciju

    Objavljeno 06.04.2021
    Darija Kovačić

    Snažan potres magnitude 4,6 stupnja po Richteru potresao je u utorak nešto prije 11 sati područje Siska i Petrinje, izvijestio je Europski mediteranski seizmološki centar (EMSC).

    U 10,54 sati područje s epicentrom 24 kilometra južno od Siska pogodio je potres snage 4,6 po Richteru, stoji u objavi.

    Niz potresa pogađa i Dalmaciju. Prvi se dogodio u ponedjeljak u večernjim satima, magnitude 2.7 po Richteru. Danas u jutarnjim satima bio je najjači potres, magnitude 3.0 po Richteru. A nakon njega potres od 2.3 zatresao je područje 43 kilometara južno od otoka Visa.

    Foto: arhiva

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Broj mrtvih raste svakodnevno, a strah je i od pojave humanitarne krize, pojave bolesti i smrti radi razloga koji nije potres. Hrvatski tim Civilne zaštite "opasno je raditi preko noći, ima kriminala"

    Više od 22000 mrtvih trenutno u Turskoj! Hrvatski tim pretražuje ruševine, iznimno je teško!

    U potresom pogođenom turskom gradu Antakyi nema struje, vode ni hrane, ali ima kriminala, rekao je Mladen Vinković, zapovjednik hrvatskog Više…

    Osječani su se jutros budili uz lagano ljuljanje i tutnjavu u daljini, jeste li ga i vi osjetili?

    Potres magnitude 3.4 prema Richteru u blizini Osijeka

    Potres jačine oko 3.4 prema Richteru u 06:12 sati s epicentrom u blizini Belog Manastira i na dubini oko 8-10 Više…

    Vježba je započela s oglašavanjem sirene na školi kao i oglašavanjem sirena interventnih službi i sustava javnog uzbunjivanja, Ukupno je u vježbi sudjelovalo 55 pripadnika operativnih snaga s 10 vozila, te 230 učenika i djelatnika škole

    FOTO Održana vježba civilne zaštite “ČEPIN 2022.”

    Danas, ponedjeljak 28.11.2022. godine u 12,00 sati na lokaciji Osnovna škola Miroslava Krleže Čepin, Kralja Zvonimira 100, 31431 Čepin, se Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

    Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

    Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

    FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

    Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

    [FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje