Arhiva

EU projekti Opće gimnazije u Osijeku

  Objavljeno 12.01.2016
  OsijekNews redakcija

  I. gimnazija Osijek (Opća) nastavlja s provođenjem školskih projekata financiranih od strane EU. Comenius projekti, za koje je škola dobila 45.000,00 eura, a koji su završeni prošle godine, odabrani su od strane Agencije za mobilnost i programe EU kao reprezentativni projekti, u školi je održano fotografiranje projektnih rezultata i projekti će biti prikazani kao primjeri dobre prakse u publikaciji Agencije za mobilnost.

  U prosincu 2015.godine školi je odobren novi Erasmus+ KA1 projekt, usmjeren stručnom usavršavanju nastavnika u zemljama EU. Za provođenje projekta pod nazivom Destination-European school škola je dobila financijsku potporu od 20.579,00 eura, a projekt će trajati godinu dana. Profesori I. gimnazije Osijek (Štiglec, Dragušica, Tram, Završki, Omazić, Čelebić, Andrašić-Živalj, Dorčak i Lucić) odlaze na stručno usavršavanje u Irsku, Veliku Britaniju, Portugal, Italiju i Grčku. Sudjelovat će na jednotjednim ili dvotjednim tečajevima, čije su teme vezane za poboljšanje IKT vještina nastavnika, internacionalizaciju škole, te poboljšanje jezičnih vještina nastavnika.

  Koordinator projekata: Ivana Štiglec

  Ustupila Agencija za mobilnost i programe EU, autor Luka Mjeda

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Sutra, od 09 do 10 sati u Drinskoj ulici u Osijeku, u blizini Osnovne škole Dobriše Cesarića, prometni policajci će dijeliti vozačima promidžbene letke ...

  Poštujte naše znakove – oprez vozači, počinje škola!

  Vikend s velikim brojem prometnih nesreća je iza nas, a ponedjeljak u PU osječko baranjskoj bilježi nove tri prometne

  Krađe, prometne nesreće i pronalazak mine

  Osječani i posjetitelji Osijeka večeras će uživati u bogatom programu koji se priprema

  Program 2. Osječke ljetne noći