SPORT

Euro 2020.: Ronaldo postiže 700. gol u karijeri!!

Kaznu u 72. minuti utakmice s Ukrajinom kvalifikacija za Euro 2020. pretvorio je u pogodak

    Objavljeno 15.10.2019
    Ivona Amidžić

    Cristiano Ronaldo postigao je svoj 700. gol u karijeri kada je kaznu u 72. minuti utakmice s Ukrajinom kvalifikacija za Euro 2020. pretvorio u pogodak.

    34-godišnjak postigao je 95 pogodaka za svoju zemlju, 450 za Real Madrid, 118 za Manchester United, 32 za Juventus i pet za Sporting.

    Portugal je u grupi B poražen sa 2-1, što je rezultiralo kvalifikacijom Ukrajine za plasman u finale sljedećeg ljeta. Na vrhu su s 19 bodova iz sedam utakmica, osam više od drugoplasiranog europskog prvaka Portugala, koji ima odigrano utakmicu manje i trebao bi se kvalificirati s obzirom na preostale dvije utakmice protiv Litve i Luksemburga.

    Trećeplasirana Srbija ima 10 bodova iz šest utakmica nakon što je Aleksandar Mitrović zabio dva gola Litvi i donio pobjedu od 2:1. Luksemburg ima četiri boda iz šest utakmica, a Litvanci jedan bod iz sedam utakmica.

    U Kijevu su golove u prvom poluvremenu zabili Roman Yaremchuk i Andriy Yarmolenko te donijeli Ukrajini vodstvo od 2:0 prije nego što je Ronaldo postigao pogodak iz penala. Taras Stepanenko izbačen je zbog drugog žutog kartona.

    Francuska mora čekati plasman na Euro 2020. nakon što su svjetski prvaci završili utakmicu protiv Turske neriješeno 1:1.

    foto: pixabay (ilustracija)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Benović: Bio sam u bolnici, vraćam se večeras ponovo, ali nastupit ću u finalu ako treba i bez uha

    [FOTO] Drugi kvalifikacijski dan – DOBRO World Cup Osijek, Srbić, Benović i Zelčić u finalima Svjetskog kupa u Osijeku!

    Hrvatska će imati 9 finala na 15. DOBRO World Cupu u Osijeku! Nakon jučerašnjih 6, danas, drugog kvalifikacijskog dana u Više…

    Benović, Ude, Korent, Šulekić i debitanti Mešter i Sambolec izborili borbe za medalje. Najbolji nastup odradio je domaći dečko, Osječanin Aurel Benović koji je imao najveću kvalifikacijsku ocjenu na parteru!

    [FOTO] Prvi kvalifikacijski dan – DOBRO World Cup u Osijeku – Čak 6 hrvatskih finala u Osijeku!

    Šest od sedam! Čak šest hrvatskih gimnastičara izborilo je subotnja finala na Svjetskom kupu u Osijeku! Prvog kvalifikacijskog dana DOBRO Više…

    Hrvatska odbojkaška ženska reprezentacija večeras u Osijeku dočekuje Izrael u uzvratnom susretu kvalifikacija za EP s početkom u 19 sati...

    Fabris: “Uz Osijek možemo ostvariti novu pobjedu”

    Ženska odbojkašaka reprezentacija večeras u 19 sati u dvorani Gradski vrt igra uzvratnu utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Izraela, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

    Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”