SPORT

Europski tjedan sporta u Osijeku

Dani otvorenih vrata u fitness centrima, nordijsko hodanje ili biciklirani posjet Azilu... Što vam zvuči najprivlačnije? :D

  Objavljeno 26.09.2019
  Ivona Amidžić

  U tijeku je Europski tjedan sporta u Osijeku, a Gradski savez za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek Europski tjedan sporta obilježava putem sljedećih aktivnosti:

  ZDRAVKO U VRTIĆIMA I ŠKOLSKIM KLUPAMA

  Ekipa Gradskog saveza će uz Zdravka posjetiti niz vrtića i škola na području Osijeka i na zanimljiv način mladim generacijama prezentirati projekt “Zdravko je krenuo”, putem kojega se građane pokušava motivirati na aktivno bavljenje sportskom rekreacijom.

  Više o projektu moguće je provjeriti putem sljedeće poveznice: Zdravko je krenuo.

  DANI OTVORENIH VRATA I PROMOTIVNE PONUDE FITNESS CENTARA

  Fitness centri grada Osijeka, u suradnji s našim Savezom, građanima su otvorili svoja vrata i omogućili promotivne članarine tijekom Europskog tjedna sporta.

  Popis fitness centara te detalje o ponudama moguće je provjeriti putem službene Facebook stranice eventa.

  Na ovaj način sudjelujemo u projektu #BeActive, a na internetskim stranicama Središnjeg državnog ureda za šport nalazi se popis svih fitness centara koji su uključeni u ovaj projekt, prema kojemu je vidljivo da su Osijek i Zagreb gradovi s najvećim brojem fitness centara koji su se odazvali.

  NORDIJSKO HODANJE SA ZDRAVKOVIMA – IZLET HODAČA NA 4. VARAŽDINSKI FESTIVAL NORDIJSKOG HODANJA I PJEŠAČENJA

  Nordijsko hodanje postaje sve popularnije u našem gradu, a budući da postoji sve veći broj hodača te da su građani sve zainteresiraniji za aktivnosti koje provodimo, ove subote, 28. rujna 2019. godine hodače vodimo na izlet u Varaždin.

  Izlet je organiziran pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, stoga hodači plaćaju samo kotizaciju u iznosu od 30 kn u koju je uključen i ručak, a svi ostali troškovi podmireni su od strane Grada Osijeka.

  Odaziv je vrlo visok i trenutno premašuje brojku od 40 hodača.

  Kompletnu galeriju fotografija s treninga nordijskog hodanja, koji se održava svake subote od 9 sati sa startom na lijevoj obali Drave, uz Pješački most, moguće je pogledati na sljedećoj lokaciji: Nordijsko hodanje sa Zdravkovima.

  ZDRAVKOVA BICIKLIJADA – BAJSOM U AZIL

  U suradnji s Azilom u nedjelju, 29. rujna 2019. godine, organiziramo biciklijadu pod nazivom “Bajsom u Azil”. Okupljanje biciklista je u 10 sati na Trgu svetog Trojstva u Tvrđi, početak biciklijade je u 10.30 sati, a nakon dolaska u Azil građani imaju mogućnost šetati sa psima, posjetiti štandove zdrave prehrane koji će se ondje nalaziti u sklopu Zdravkovog zdravog kutka, a za sve sudionike omogućen je i besplatan ručak.

  Organizirani povratak iz Azila planiran je u 15 sati.

  Svi detalji biciklijade dostupni su na službenoj Facebook stranici eventa.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Svi su sudionici biciklijade dobili žig, a sa šest skupljenih žigova svaki građanin sudjeluje u nagradnom izvlačenju na kraju godine :D

  Zdravkova biciklijada “Bajsom u Azil” okupila gomilu ljudi

  U nedjelju, 29. rujna 2019. godine, u organizaciji Gradskog saveza za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek i Azila Osijek Više…

  Na jedan dan imate priliku besplatno se naklopati i počastiti napuštene pse iz Azila šetnjicom :)

  Zdravkova biciklijada – Bajsom u Azil!

  U nedjelju 29. rujna, Azil Osijek – volonteri, Udruga Pobjede, Ab Ovo Campaign, Sport za sve Osijek i Super Ljilja Više…

  Čeka nas nevjerojatno bogat sportski program u kojem će sudjelovati gotovo 40 sportskih saveza i klubova grada Osijeka!

  Hrvatski olimpijski dan na osječkoj Srednjiki

  U organizaciji GSSR „Sport za sve“ Osijek, pod pokroviteljstvom Grada Osijeka i Zajednice sportskih udruga grada Osijeka, u subotu, 7. Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Čestitamo našim mladim sportašima na svim medaljama! Samo tako i dalje!

  Mladi kataši/ce KK Hrvatski sokol u Osijek donijeli 5 odličja

  Trkači će istrčati između 250 i 750 stepenica

  Utrka Osječanka 250 (9.11. u 10 sati) UVJETI, PRIJAVA, VOLONTIRANJE

  Bijelo-plavi će i na ovom gostovanju tražiti put do punog bodovnog plijena - piše NK Osijek

  Osijek protiv Intera danas u Zaprešiću