SPORT

Europski tjedan sporta u Osijeku

Dani otvorenih vrata u fitness centrima, nordijsko hodanje ili biciklirani posjet Azilu... Što vam zvuči najprivlačnije? :D

    Objavljeno 26.09.2019
    Ivona Amidžić

    U tijeku je Europski tjedan sporta u Osijeku, a Gradski savez za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek Europski tjedan sporta obilježava putem sljedećih aktivnosti:

    ZDRAVKO U VRTIĆIMA I ŠKOLSKIM KLUPAMA

    Ekipa Gradskog saveza će uz Zdravka posjetiti niz vrtića i škola na području Osijeka i na zanimljiv način mladim generacijama prezentirati projekt “Zdravko je krenuo”, putem kojega se građane pokušava motivirati na aktivno bavljenje sportskom rekreacijom.

    Više o projektu moguće je provjeriti putem sljedeće poveznice: Zdravko je krenuo.

    DANI OTVORENIH VRATA I PROMOTIVNE PONUDE FITNESS CENTARA

    Fitness centri grada Osijeka, u suradnji s našim Savezom, građanima su otvorili svoja vrata i omogućili promotivne članarine tijekom Europskog tjedna sporta.

    Popis fitness centara te detalje o ponudama moguće je provjeriti putem službene Facebook stranice eventa.

    Na ovaj način sudjelujemo u projektu #BeActive, a na internetskim stranicama Središnjeg državnog ureda za šport nalazi se popis svih fitness centara koji su uključeni u ovaj projekt, prema kojemu je vidljivo da su Osijek i Zagreb gradovi s najvećim brojem fitness centara koji su se odazvali.

    NORDIJSKO HODANJE SA ZDRAVKOVIMA – IZLET HODAČA NA 4. VARAŽDINSKI FESTIVAL NORDIJSKOG HODANJA I PJEŠAČENJA

    Nordijsko hodanje postaje sve popularnije u našem gradu, a budući da postoji sve veći broj hodača te da su građani sve zainteresiraniji za aktivnosti koje provodimo, ove subote, 28. rujna 2019. godine hodače vodimo na izlet u Varaždin.

    Izlet je organiziran pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, stoga hodači plaćaju samo kotizaciju u iznosu od 30 kn u koju je uključen i ručak, a svi ostali troškovi podmireni su od strane Grada Osijeka.

    Odaziv je vrlo visok i trenutno premašuje brojku od 40 hodača.

    Kompletnu galeriju fotografija s treninga nordijskog hodanja, koji se održava svake subote od 9 sati sa startom na lijevoj obali Drave, uz Pješački most, moguće je pogledati na sljedećoj lokaciji: Nordijsko hodanje sa Zdravkovima.

    ZDRAVKOVA BICIKLIJADA – BAJSOM U AZIL

    U suradnji s Azilom u nedjelju, 29. rujna 2019. godine, organiziramo biciklijadu pod nazivom “Bajsom u Azil”. Okupljanje biciklista je u 10 sati na Trgu svetog Trojstva u Tvrđi, početak biciklijade je u 10.30 sati, a nakon dolaska u Azil građani imaju mogućnost šetati sa psima, posjetiti štandove zdrave prehrane koji će se ondje nalaziti u sklopu Zdravkovog zdravog kutka, a za sve sudionike omogućen je i besplatan ručak.

    Organizirani povratak iz Azila planiran je u 15 sati.

    Svi detalji biciklijade dostupni su na službenoj Facebook stranici eventa.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Zdravko časti ulaznicom i besplatnim najmom klizaljki, pa se požurite i uživajte u Zdravkovoj ledenoj avanturi.

    Zdravkova ledena avantura

    Stigla je na red i posljednja Zdravkova LEDEA avantura. GSSR “SPORT ZA SVE” OSIJEK poziva vas na sudjelovanje u novoj Više…

    Zajednica osječkog sporta i GSSR “Sport za sve” Osijek pozivaju vas da nam se pridružite u #BeActive kampanji  u subotu, 23.9.2023. u 11 sati na Trgu Slobode

    Europski tjedan sporta #BeActive

    Europski tjedan sporta (ETS), pod sloganom #BeActive, inicijativa je Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti pokrenut 2015. godine Više…

    Naši će se najmlađi sugrađani imati priliku ogledati u zanimljivim štafetnim igrama, bit će tu plivanja,  skakanja, balona, utrka plamenaca… Smijeh i zabava zagarantirani!

    Zdravko je krenuo – Zdravkova vodena avantura

    Ovog je mjeseca GSSR “Sport za sve” Osijek, u suradnji sa Školskim sportskim savezom grada Osijeka, u sklopu akcije “Zdravko Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Mačevalački klub Dmitar Zvonimir Osijek uživa status ponajboljeg organizatora mačevalačkih natjecanja kako u zemlji tako i u cijeloj regiji

    7. Osijek Fencing Cup ponovo okuplja mačevalačku elitu u 7 kategorija: U9, U11, U14 EFC, U17, U21, seniori i veterani 

    Na natjecanju je sudjelovalo 28 plivačkih klubova sa gotovo 500 natjecatelja. Odličnim nastupima isplivani su osobni rekordi i norme za nastup na Kadetskom prvenstvu Hrvatske.

    PK Osijek na “Festivalu plivanja” u Zagrebu

    KK Esseker su predstavljale kadetkinje i juniorke pojedinačno i ekipno

    Karate klub Esseker na prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore u katama