KULTURA

FEELGOOD WEEKEND – Massimo

Objavljeno 23.05.2019
Tamara Lemajić

DOBRO World Cup, svjetski gimnastički kup, ponovno dovodi najveća imena svjetske gimnastike u Osijek. Kako bi, osim u natjecanju, što više uživali u Osijeku i vremenu provedenom u Hrvatskoj, svjetski priznati gosti organizatorima su oni bili povod da drugu godinu za redom okupe ljubitelje hrane, vina i glazbe na jednom mjestu.
Razlog je zapravo jednostavan: FEELGOOD WEEKEND oduševio je tisuće u parku Kralja Petra Krešimira IV – bilo je predobro da se ne bi ponovilo!

Od ideje da se na što zanimljiviji način izvede javno izvlačenje startnih brojeva za finale Svjetskog gimnastičkog kupa, nastao je događaj o kojemu se puno pričalo prošloga ljeta. Uređen i osvijetljen park vratio je u Osijek urbanu zabavu kakva nedostaje.
Dobra hrana, dobra glazba, vina, kokteli i dobro društvo su najjednostavniji i najbolji recept za početak ljeta.

24. i 25. svibnja FEELGOOD WEEKEND je ponovno tu!
Pratite natjecanja Svjetskog kupa u gimnastici, a večeri provedite u najljepšem osječkom parku. U petak od 17:00h odličnu ponudu, mirise i okuse donose partneri District 5, DOBRO i Plan B.
Nakon Javnog izvlačenje startnih brojeva finalista DOBRO World Cupa Osijek, koje kreće u 20:30h, nastupaju Neno Belan & Fiumens.
U subotu u koncertnom programu dolazi Massimo (21:00h), ali u lounge atmosferi možete uživati cijeli dan uz najbolje osječke DJ-eve.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Danas u koncertnom programu dolazi Massimo (21:00h), ali u lounge atmosferi možete uživati cijeli dan uz najbolje osječke DJ-eve

Foto: Feelgood Weekend

DOBRO World Cup, svjetski gimnastički kup, ponovno dovodi najveća imena svjetske gimnastike u Osijek. Kako bi, osim u natjecanju, što Više…

Ovaj Gastro&Wine&Music Festival danas dovodi The Frajle

Koncertom S.A.R.S.-a otvoren FEELGOOD WEEKEND

U sklopu Svjetskog kupa u gimnastici DOBRO World Cup Osijek se ovoga vikenda, u po mnogima najljepšem parku u gradu, Perivoja kralja Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Posjetitelji koncerta su dugotrajnim pljeskom nagradili sve izvođače, a zbor je zajedno sa svim nazočnima otpjevao skladbu Gospodin slavno uskrsnu

Uskrsni koncert Pjevačkoga društva sv. Josipa Osijek

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova