OSJEČANI

(FOTO) “GZdravko – misija rušenja čunjeva” prošla fenomenalno

U kuglanju se okušalo više od 300 sudionika koji su na raspolaganju imali sat vremena na stazi sa svojim timom...

Objavljeno 19.11.2019
Ivona Amidžić

U petak, 15. studenoga 2019. godine, u GBowlingu u trgovačkom centru Portanova održana je predzadnja velika Zdravkova aktivnost u 2019. godini. Riječ je o događaju pod nazivom “GZdravko – misija rušenja čunjeva” koji organizira Gradski savez za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek.

Svaki mjesec Zdravko omogućuje građanima da se besplatno okušaju u jednoj sportskoj disciplini, a u studenom su za građane bila otvorena vrata GBowlinga. U kuglanju se okušalo više od 300 sudionika koji su na raspolaganju imali sat vremena na stazi sa svojim timom. Sudjelovali su građani svih uzrasta, sa svojim timom ili s timom sugrađana koji im je pridružen, a na dijelu staza snage su okušali i naši najmlađi sugrađani sa svojim obiteljima. Svim sudionicima smjernice su davali treneri Bowling kluba X, koji su ujedno pozvali sve građane da im se pridruže na njihovim treninzima utorkom i četvrtkom u večernjem terminu.

Nakon sportskog dijela programa, sudionici su se upućivali u Zdravkov zdravi kutak, gdje su im bili prezentirani proizvodi iz asortimana zdrave prehrane brojnih izlagača i gdje su organizirani različiti nagradni programi.

I grupa Osječana koja svake subote u jutarnjim satima sudjeluje u besplatnim treninzima nordijskog hodanja također je bila dio ovoga programa, a većina njih se u kuglanju okušala prvi put u životu. Nakon toga, dio hodača prošetao je trgovačkim centrom Portanova sa štapovima za nordijsko hodanje, čime su dali poruku sugrađanima da se hodati uz pomoć štapova za nordijsko hodanje može uvijek i svuda te čime su uputili poziv sugrađanima da im se pridruže na jednom od treninga.

Kompletnu galeriju fotografija možete pogledati OVDJE.

foto: Facebook (Sport za sve Osijek)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Novi Twister je sada zaista postao mjesto odlične zabave za djecu i to sa jako zanimljivim novitetima, interaktivnim igrama i odlično osmišljenim prostorom

[FOTO] U Portanovi otvorena preuređena igraonica Twister koja sada izgleda odlično!

Posjetili smo novouređenu Twister igraonicu i imamo samo riječi hvale. Naime, igrala su zaista zanimljiva i sigurni smo da mogu Više…

Prijave će biti na startnoj poziciji na 1. katu ispred Müllera gdje će svi mališani moći preuzeti svoj startni broj...

Velika uskršnja potraga za nagradama i popularni Zecoš u Portanovi

Uoči Uskrsa, u nedjelju 10. travnja u 11 sati u Portanovi vas očekuje odlična zabava za najmlađe, Velika uskršnja potraga za Više…

Iskoristite ovu srijedu za najbolji shopping i okušajte sreću u Portanovi jer jednog od vas očekuje nagrada u vrijednosti 11.000 kuna!

Portanova slavi 11. rođendan: Nekoga očekuje nagrada od 11.000 kuna

Veljača je prošla u tren, a kako smo ušli u mjesec ožujak, ušli smo i u slavljenički mjesec Portanove. Iz Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?

Šetnja obiluje zanimljivostima za koje sigurno niste znali te pokojim iznenađenjem (op.a. pandur Mirko u lovu na vesele prolaznike).

Nova storytelling tura osječkom Tvrđom