OSJEČANI

FOTO: Humane zvijezde (Tušek, Grnja, Bičanić, Špehar … ) predstavili monografiju u Osijeku!

U 15 godina svojim nogometnim utakmicama prikupili su više od 8 milijuna kuna koje su poklonili djeci s poteškoćama i djeci bez roditeljske skrbi

Objavljeno 21.03.2019
Tamara Lemajić

Humane zvijezde Hrvatske 03 predstavili su u Osijeku fotomonografiju kojom je obuhvaćeno 15 godina humanitarnog rada poznatih sportaša, estradnih umjetnika i glumaca.

U 15 godina svojim nogometnim utakmicama prikupili su više od 8 milijuna kuna koje su poklonili djeci s poteškoćama i djeci bez roditeljske skrbi. U SOS dječjem selu u Ladimirevcima bili su nekoliko puta.

Svih ovih godina, kako je rekao predsjednik Humanih zvijezda Branko Tušek, nekadašnji saborski zastupnik i savjetnik predsjednika Republike, sami su se financirali. 15 godina humanitarnog rada teško stane u fotomonografiju iako slike govore više od tisuću riječi.

O monografiji uz Tušeka govorili su Ivica Grnja, izbornik humanih zvijezda proteklih 15 godina, danas umirovljeni instruktor HNS-a za Slavoniju i Baranju i višekratni izbornik mladih selekcija Hrvatske. S njim svakako i Miroslav Bičanić, danas menadžer, nekoć sjajni nogometaš i reprezentativac nacije.

Na predstavljanje su stigli još Robert Špehar, Darko Čordaš, Stjepan Jukić … brojni drugi nogometaši, ali i Dragan Vulin ispred OBŽ.

Foto: Alan Srčnik (OsijekNEWS)

 

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

"Šumska kraljica" je prva opera za djecu na svijetu skladana da je u cijelosti izvode djeca!

Dječja opera Šumska kraljica ponovno u Osijeku

Na Dan škole, učenici su dobili priliku osmisliti vlastitu viziju jednog školskog dana, neopterećenog tradicionalnim predmetima, ali istovremeno obogaćen odgojnim i kreativnim elementima. Svoju su viziju, uz pomoć nastavnika, pretvorili u stvarnost te su osmislili i proveli čak 18 radionica, tri kviza, swap party i niz sportskih aktivnosti

[FOTO] II. gimnazija Osijek obilježila Dan škole

Organizator radionica je Zajednica tehničke kulture Grada Osijeka u suradnji sa udrugama tehničke kulture. Cilj programa je korisno provođenje slobodnog vremena za trajanja proljetnih praznika

9. Proljeće u Domu tehnike