ŽIVOT

FOTO: Juhu! Počele pripreme za Advent u Osijeku! Postavljanje štandova … zatvorena ulica!

I naravno, važna informacija, s obzirom da je pozornica 'po pol' ceste, za promet je kod Sokola zatvorena ulica Kralja Zvonimira ...

Objavljeno 27.11.2018
Alan Srčnik

Počele su pripreme za Advent u Osijeku, a u parku preko puta Sokolskog doma! Jučer su stigli radnici i kućice u Perivoj kralja Petra Krešimira IV. Veći dio dana montirale su se upravo kućice za trgovačku, gastro i eno ponudu adventa, odnosno pozornica za nastupe, a koja će se nalaziti upravo ispred doma.

Gledajući radnike i njihov posao, gotovo se mogao namirisati Božić, unatoč jučer lošem vremenu.

I naravno, važna informacija, s obzirom da je pozornica ‘po pol’ ceste, za promet je kod Sokola zatvorena ulica Kralja Zvonimira.

Kako su tekli radovi, pogledajte u galeriji fotografija naše Dubravke Krmpote …

GALERIJA

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Video koji slijedi govori više od riječi, uživajte u predivnim kadrovima adventa i sljedećeg Božića nikako nemojte propustiti ovaj događaj! Iz općine Čepin, s ljubavlju!

Advent – iz Čepina s ljubavlju

Prosinac u Čepinu ove godine ne protječe samo u ozračju čuvenog Božićnog sajma. Naime, prva je ovo godina kada se Više…

Glasujte za drvce koje se vama najviše sviđa! Podržite vašu ekipu ili udrugu kojoj je ono namijenjeno! Nagradite jednog od dvanaest timova vašim glasom.

Za najbolje božićno drvce natječe se dvanaest timova iz Osijeka: glasujte i podijelite radost!

Advent je vrijeme radosnoga iščekivanja: pripremamo svoje srce za Božić, za dolazak Spasitelja, to je vrijeme u kojem želimo s Više…

Stigao je posljednji mjesec u godini, a to znači pregršt blagdanskih događanja u Portanovi! Advent u Portanovi, sveti Nikola, blagdanska Portastična srijeda…

Prosinac u Portanovi

U petak, 1. prosinca započeo je Advent u Portanovi – a kako to obično biva, i ovog prosinca u Portanovi Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje