ŽIVOT

[FOTO] Kako je bilo na Iskon city takeoveru u Osijeku

U grad je stigao Iskonov program City takeover i sa sobom donio niz aktivnosti kojima je počastio građane. Uz sjajno vrijeme i partnere, sve su se aktivnosti popunile do zadnjeg mjesta

Objavljeno 08.04.2024
Darija Kovačić

Osječanke i Osječani imali su savršen vikend! U grad je stigao Iskonov program City takeover i sa sobom donio niz aktivnosti kojima je počastio građane. Uz sjajno vrijeme i partnere, sve su se aktivnosti popunile do zadnjeg mjesta.

Takeover je počeo u petak 5.4. koncertom benda Porto Morto u klubu Oxygene. Zagrebački pop rock sastav tijekom cijelog je nastupa publiku držao rasplesanom, a kulminacija se desila u drugoj polovici nastupa za koji su sačuvane Osječanima omiljene stvari „Kuća“, „Vrijeme za čilanje“ i „Hodaj“.

Sunčana subota 6.4. pokazala se idealnom za otkrivanje XXL murala na stambenoj zgradi uz parkiralište Trga slobode, kojeg je Iskon poklonio gradu u suradnji s uličnim umjetnikom CHEZ-om iz kolektiva Grafitti na gradele. Chez 186 u svojem je prepoznatljivom, apstraktnom stilu muralom odao počast Osječaninu Juliju Kniferu koji ove godine obilježava 100. godišnjicu rođenja.

Otkrivanje murala Iskon je popratio nizom aktivnosti u okolici. S partnerom Vezma bicycle garage organizirao je besplatni mali servis bicikla, dok je u Višnjevcu škola za obuku pasa Prias održala besplatni mali tečaj poslušnosti i socijalizacije pasa. Iako su sve aktivnosti bile popunjene do zadnjeg mjesta, uključujući i popkulturni Kvizonov pub kviz u General von Beckersu, najbrojnije je svakako bilo čašćenje kavom na OS špici koje je na osunčane terase kafića Axmann, Trica i Hotel Osijek u razdoblju od 10 do 12 sati privuklo preko 1000 Osječanki i Osječana. City takeover završio je u Cinestaru, u kojem su u subotu navečer svi posjetitelji bili počašćeni besplatnim kokicama i dodatnim poklonima Iskonovaca.

„Ovime smo, na nešto drugačiji način, proslavili najbolju ponudu net+TV paketa koju smo spremili za grad na Dravi. Ponuda je dostupna na našoj web stranici www.iskon.hr a sastoji se od fiksnog interneta i sjajne TV ponude koja nudi najbolji omjer cijene i kvalitete svim ljubiteljima filma, sporta i crtića. Za nas kažu „I povoljan i dovoljan“, pa korisnicima uz Iskon ostaje dovoljno prostora za dodatne radosti“, objasnili su povod u Iskonu.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U samo par dana od najave, Iskon city takeover izazvao je velik interes Osječanki i Osječana ostalo je još malo mjesta za neke aktivnosti, požurite!

Iskon city takeover: Evo gdje se još možete uključiti!

U samo par dana od najave, Iskon city takeover izazvao je velik interes Osječanki i Osječana. Kako i ne bi, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Prekrasnu lokaciju Parka Oscara Nemona, mnogim Osječanima nepoznatu i prilično zanemarenu, oživjelo događanje Volontiramo očima, rukama i srcem organizirano u sklopu nacionalne manifestacije Hrvatska volontira

[FOTO] Hrvatska volontira – Pokazali kako se volontira očima, rukama i srcem

Četverosatni događaj donio je mnoštvo smijeha i radosti, ali opet podsjetio na rizike nestanka djece i mladih

U Osijeku obilježen Međunarodni dan nestale djece

Najviše maturanata, njih 1.566, naravno bilo je u Osijeku. Okupili su se na prostoru Županijske ulice, tijekom dana zatvorene za promet automobila, te izveli prigodan plesni program. Plesali su držeći bijele kišobrane, odjeveni u bijele i plave majice, a ove godine - uz četiri standardne plesne točke - bio je i peti ples, i to na pjesmu Rim Tim Tagi Dim Baby Lasagne.

[FOTO] Ispraćaj maturanata uz Quadrillu i Rim Tim Tagi Dim