OSJEČANI

(Foto) Najljepša mama Hrvatske – Sve mame na jednom mjestu: Osijek predstavlja predsjednica Dokkice

Ines Novak, Marijana Jaman i Daliborka Lesar se iz Osijeka bore za titulu najljepše mame Hrvatske - Pogledajte 'fotke' ... Konkurencija je jaka, ali naše 'rasturaju' ...

Objavljeno 16.08.2018
Alan Srčnik

Finale manifestacije Najljepša mama Hrvatske održava se i treću godinu u Šibeniku – 1. rujna. Osijek predstavljaju predsjednica Dokkice Ines Novak, Marijana Jaman i Daliborka Lesar. Pogledajte ‘fotke’! Konkurencija je jaka, ali Ines i naše osječke mame ‘rasturaju’ …

Ove godine je 18 mama odabrano na tri regionalna izbora koji su održani u Osijeku, Splitu i Zagorju (Terme Tuhelj).

Od početka, cilj ovog natjecanja nije samo prikazati ljepotu žene već istaknuti uloga majke koju ima u obitelji i društvu. Ovo je svojevrsna nagrada koju majka poklanja sebi jer će izdvojiti jedan dan da zasja na pozornici i predstavi svoje posebnosti i vrline.

Kako majke svoju karijeru, snove i želje često stave na čekanje kada svu pažnju i brigu koncentriraju na djecu i obitelj mi im dajemo mogućnost da se zabave, sklope nova prijateljstva, odvoje vrijeme za sebe, zasjaje te prožive trenutke za pamćenje.

Natjecateljice dolaze iz cijele Hrvatske te su podijeljene u dvije dobne skupine 23-39 godina i 40-53 godine (kategorija Dijamant).

U kategoriji od 23 do 39 godina natječu se …

Klara Bošnjak, 29 godina, Beli Manastir

Ivana Štengl, 34 godine, Virovitica

Daliborka Lesar, 39 godina, Osijek

Kristina Pivalica, 27 godina, Split

Vedrana Ilić, 37 godina, Solin

Antonia Dujmović, 38 godina, Split

Ana Vukičević, 35 godina, Šibenik

Ljubica Radović, 30 godina iz Podstrane

Maja Vincek,  30 godina, Varaždin

Ana Japec Buneta 25 godina, Karlovac

Anamarija Kufrin 35 godina, Klinča Sela

U kategoriji  Dijamant ,od 40 do 53 godine natječu se …

Ankica Biondić, 40 godina, Lipovljani

Ines Novak, 40 godina, Osijek

Marijana Jaman, 44 godine, Osijek

Elizabeth Suzana Kozina, 51 godina, Klis

Branka Vrbanec, 45 godina, Zabok

Marina Peštaj, 44 godine, Donja Stubica

Ljiljana Maršić, 46 godina, Pula

Finale će se održati na trgu Republike Hrvatske a u slučaju lošeg vremena u HNK Šibenik. Ovo će ujedno biti prilika da se  premijerno prikaže spot za pjesmu Najljepša mama u kojem pjeva Bojana Jambrošić. Osim spota, program će upotpuniti humanitarna modna revija bivših misica u haljinama modne dizajnerice Karmen Herceg.

Foto: Organizator

GALERIJA MAMA

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Od ove godine festival je nacionalan, te će petominutni igrokazi POZOR! Plivamo sceni izvesti osnovnoškolske dramske skupinae iz cijele Hrvatske!

[NAJAVA] Festival učeničkih igrokaza POZOR! Plivamo na sceni 12

Dječji kreativni centar DOKKICA organizira 12. Festival učeničkih igrokaza POZOR! Plivamo na sceni koji će se održati 19. i 20. svibnja Više…

Roditelji se često pronalaze u situaciji ispravljanja negativnih obrazaca ponašanja kroz različite oblike kazni. Griješe li u tome? Trebaju li nam kazne da bismo odgojili dijete?

Dokkica – poziv na besplatno predavanje za roditelje, “Nagrade i kazne”

Svako naše ponašanje ima posljedice. Djeca, nakon treće godine života, postepeno postaju sve svjesnija kako dobra i očekivana ponašanja dovode Više…

U novom izdanju projekta pokrenut je podcast o supetatama koji vodi Ines Novak, voditeljica projekta i predsjednica DOKKICE. Uz podcast DOKKICA organizira proslavu Dana očeva u DOKKICI 19. ožujka od 16.00 do 17.30 sati za koju priprema zabavne aktivnosti za cijelu obitelj.

DOKKICA nastavlja s promicanjem aktivnog očinstva podcastom I TATA JE VAŽAN

Nakon tri godine uspješne provedbe projekta DOKKICA je odlučila nastaviti s projektom I TATA JE VAŽAN uz financijsku podršku Središnjeg Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?

Šetnja obiluje zanimljivostima za koje sigurno niste znali te pokojim iznenađenjem (op.a. pandur Mirko u lovu na vesele prolaznike).

Nova storytelling tura osječkom Tvrđom