ŽIVOT

FOTO: Noćni friz u hotelu Osijek

Mihovil Pintarić s fotoaparatom 'naletio' na 'noćne frizure' ... :)

Objavljeno 02.12.2018
Alan Srčnik

Prije osam godina počela je tradicija kroz promocije trendova, druženja i zabave do sitnih noćnih sati u šest frizerskih salona. Tako je bilo i sinoć – od 20:00 sati u prostoru Hotela Osijek. Održan je – Noćni friz.

Fotografirao je naš Mihovil Pintarić.

Desetljećima su osječki frizeri među najuspješnijima u zemlji.  U duhu tradicije, nadahnuti strukom i uz pomoć sekcija krojača, kozmetičara i zlatara, dašak mašte i svijeta frizura organizatori su poželjeli podijeliti sa svim građanima!

Zanimljiv razvoj ideje za ”Noćni friz” ide od same zamisli da frizeri noću otvore svoja vrata sugrađanima na način koji odrede sami vlasnici salona. U jednom od predstavljanja su na nekoliko modela prikazali sve što u svakodnevnom radu sa klijentima ne mogu pa su tako na glavama svojih modela imali razne instalacije.

Pogledajte galeriju …

GALERIJA

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Noćni friz se održava po deseti puta u Osijeku i narastao je od prvotnih 6 salona na današnjih 13. Sada su narasli u superzanimljivu manifestaciju!

10. Noćni friz

Noćni Friz revijski je događaj koji se po 10. puta održava u Osijeku, a zanimljiv razvoj ide od same zamisli Više…

Svim sudionicima je osigurana okrepa nakon natjecanja, dok je za utrke na 5km i 10km osiguran i startni paket. U organizaciji projekta sudjeluje preko 50 volontera, a planirani broj sudionika je oko 500.

Humanitarna utrka Osijek trči – I ti to možeš, daruj svoje kilometre

U sklopu obilježavanja Dana Grada Osijeka održat će se 4. Humanitarna utrka „Osijek trči- I ti to možeš – daruj svoje Više…

"Dizalica je simbol gospodarske lučke aktivnosti, ovdje će biti svojevrsna atrakcija, a nadam se u budućnosti i spomenik industrijske baštine"

Osijek za Dan grada dobio novu atrakciju – lučku dizalicu

25 metara visoka lučka dizalica od danas je nova atrakcija grada Osijeka. Riječ je o dizalici Luke Tranzit koja je Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Ovaj događaj namijenjen je širokom spektru sudionika - od odgojitelja, učitelja, pedagoga i psihologa do sportskih djelatnika i roditelja, kao i svima onima koji se bave odgojem i edukacijom djece

[NAJAVA] Svjetski priznati stručnjak dr. Ranko Rajović ponovno u Osijeku (dijelimo kotizaciju)

Record store day će se održati ispred jedine osječke prodavaonice gramofonskih ploča VinylMania Osijek

Record store day u Osijeku