ŽIVOT

(FOTO) Održana Zdravkova ledena avantura 2019.

Posljednja ovogodišnja Zdravkova aktivnost počastila Osječane klizanjem, a Zdravko je podijelio i neke nagrade :D

  Objavljeno 19.12.2019
  Ivona Amidžić

  U utorak, 17. prosinca 2019. godine, na klizalištu Sokol centar održana je posljednja velika Zdravkova aktivnost u 2019. godini. Riječ je o događaju pod nazivom “Zdravkova ledena avantura” koji je organiziran od strane Gradskog saveza za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek.

  Svaki mjesec Zdravko omogućuje građanima da se besplatno okušaju u jednoj sportskoj disciplini, a u studenom je za građane pripremljen program na gradskom klizalištu.

  Sve Zdravkove aktivnosti namijenjene su svim dobnim skupinama, stoga je na ledenom podiju bilo moguće vidjeti sve generacije naših sugrađana, od razigranih mališana s obiteljima do građana u zlatnim godinama.

  Program koji je pripremljen bio je namijenjen svima, neovisno o njihovom iskustvu u bavljenju ovime sportom. Početnici su imali mogućnost naučiti osnove klizanja uz educirane trenere koji su im konstantno pružali podršku, a iskusniji klizači imali su mogućnost uživati u pripremljenom programu i Zdravkovim animacijama.

  Grupa građana koja svake subote sudjeluje na besplatnim treninzima nordijskog hodanja također se pridružila klizačima u njihovoj avanturi, a velik broj hodača ovom je prilikom prvi put u životu u klizaljkama stao na led.

  Zdravkov tim iznimno je ponosan i na građane koji su se prošle godine na Zdravkovoj ledenoj avanturi prvi put okušali u klizanju i koji su se nastavili aktivno baviti ovim sportom.

  Nakon sportsko-rekreativnog dijela programa građani su imali mogućnost kušati namirnice iz asortimana zdrave prehrane u sklopu Zdravkovog zdravog kutka, a za sve sudionike organizirana je i Decathlon nagradna tombola u sklopu koje je Decathlon nagradio deset najsretnijih klizača.

  Cijeli događaj bio je ispunjen pozitivom i sportskim duhom, a građani su dolaskom na ovu aktivnost dobili posljednji ovogodišnji pečat u Zdravkovoj rekreacijskoj kartici.

  Svi oni koji su tijekom godine skupili minimalno šest pečata pozvani su da u subotu, 22. prosinca 2019. godine, u 19.30 na adventu u Tvrđi sudjeluju u završnom izvlačenju u sklopu kojega će Zdravko nagrađivati rekreativce.

  Cijelu službenu galeriju možete pogledati ovdje.

  foto: Facebook (Sport za sve Osijek)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Iskoristite još ova dva dana svi vi koji imate želju posjetiti određeni fitness centar i provjeriti što imaju u svojoj ponudi i učinite nešto dobro za svoje zdravlje

  Osijek News TV – VIDEO Dani otvorenih vrata fitness centara

  Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve” Osijek u suradnji s fitness centrima grada Osijeka i ove godine organizira Više…

  Zdravko svima sprema posebnu večer besplatnog klizanja

  Zdravko je krenuo – “Zdravkova ledena avantura” 2019.

  Gradski savez za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek organizira posljednju ovogodišnju sportsko-rekreativnu aktivnost u sklopu projekta “Zdravko je krenuo”. Više…

  Svaki dio grada ima svoj adut u rukavu...

  (FOTO) Rekordan Advent u Osijeku!

  Ako je četvrtak novi petak, je li srijeda novi četvrtak? U svakom slučaju, Advent je, čini se, jedan veliki produženi Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Četiri je dana Ella šutjela, a nakon što se odmorila otkriva: "Ovo mi je bio posljednji put"

  Ella Dvornik rodila pet tjedana prije termina – Za dijete su izabrali neobično ime

  Upis u vojnu evidenciju obvezan je sukladno Zakonu o obrani za sve hrvatske državljane – muške osobe koje u kalendarskoj godini navršavaju 18 godina, a imaju prebivalište na području RH

  Poziv za upis u vojnu evidenciju u 2020. godini

  Jesmo li zaista u velikoj opasnosti i možemo li se zaštititi?

  (FOTO) Kako koronavirus izgleda u usporedbi s ostalim velikim epidemijama?