ŽIVOT

[FOTO] Otvaranje ekskluzivnog tattoo studija “Anubis” u Čepinu: Novi početak nakon 20 godina u Osijeku

Ovaj preokret nije samo o promjeni lokacije, već i o napretku. Žvaki je odlučan u svojoj namjeri da pruži najbolje moguće iskustvo svojim klijentima, i novi studio u Čepinu je samo početak tog puta

Objavljeno 29.05.2024
Mihael Šilac

Žvaki je rekao ovako više ne ide… Nakon dvije dekade iza sebe, Tattoo studio Anubis, jedan od najpoznatijih u Osijeku, sprema se zatvoriti svoja vrata. Vlasnik, Žvaki, izrazio je duboku tugu zbog ovog poteza, ali kao što kaže, svaka priča ima svoj preokret. I dok bi mnogi pomislili da je ovo kraj jedne ere, Žvaki nas je iznenadio najavom otvaranja prvog profesionalnog ekskluzivnog VIP tattoo studija u Čepinu, nedaleko od Osijeka.

S novom lokacijom dolazi i potpuno novo iskustvo. Opremljen najmodernijom opremom, novi studio nudi ne samo kvalitetniju uslugu, već i bogatiju ponudu. Od besplatnog parkinga do domaće kuhinje, svaki detalj pažljivo je osmišljen kako bi klijenti doživjeli nešto potpuno novo i nezaboravno. Ovaj preokret nije samo o promjeni lokacije, već i o napretku. Žvaki je odlučan u svojoj namjeri da pruži najbolje moguće iskustvo svojim klijentima, i novi studio u Čepinu je samo početak tog puta. Dok se vrata Anubisa u Osijeku zatvaraju, nova vrata se otvaraju prema budućnosti, obećavajući svjež početak i još bolje iskustvo za sve ljubitelje tetovaža.

Tattoo studio “Anubis” Osijek s radom je započeo 19.03. 2004., što ga čini najstarijim takvih salonom u Osijeku i okolici. Bio je smješten u samom centru grada u osječkoj Kapucinskoj ulici. Nakon 20 godina u Osijeku Zoran Pocrnić – “Žvaki” je objavio na društvenim mrežama da studio seli u rodni Čepin no također i da to nije sve. Pitali smo ga što se događa…

U Anubisu smo se specijalizirali za izradu tetovaža koje su namijenjene svima onima koji žele da im tetovaža ima neko značenje, dublji razlog i smisao. Svojim inovativnim pristupom omogućujemo da klijenti dobiju unikatan rad u čijoj su izradi sudjelovali i koji će im na sami pogled pokazati emociju i ideju koja ih je dovela.

Nakon 20 godina rada u Osijeku, odlučio sam se na veliki korak i otvorio novi tattoo studio u Čepinu. Ime studija je i dalje “Anubis”, a ova odluka nije samo poslovna promjena, već i ostvarenje mog dugogodišnjeg sna da živim i radim u mjestu gdje sam rođen, izjavio je vlasnik ovog ponajboljeg Tattoo studia do nedavno na lokaciji u Osijeku.

Obiteljski posao sa posebnom pričom

Ponosan sam što će moj studio biti pravi obiteljski posao. Moja kćer Sara trenutno se obučava za tetoviranje i radit će sa mnom u Čepinu. Naša zajednička vizija je stvoriti prostor gdje će se svaki klijent osjećati posebno i gdje će svaka tetovaža imati svoju jedinstvenu priču.

Od walk-in studija do ekskluzivnog VIP iskustva

Dok sam vodio klasičan walk-in studio u Osijeku, lokacija je bila ključna zbog dostupnosti klijentima. Međutim, prelaskom na ekskluzivan VIP koncept, klijentima više nije bitno gdje se nalazimo. Sada je fokus na kvaliteti usluge, privatnosti i jedinstvenom iskustvu koje nudimo.

Što nudi Anubis Tattoo studio

Studio “Anubis” u Čepinu pruža brojne pogodnosti:
– *Parking*: Dostupan za sve klijente.
– *Privatnost i diskrecija*: Svaki klijent ima svoj privatni prostor.
– *Mirno i tiho okruženje*: Studio se nalazi u mirnom dijelu Čepina, idealnom za opuštanje.
– *Domaća kuhinja*: Ponuda domaće hrane za klijente koji provode duže vrijeme u studiju.

Dugogodišnje iskustvo i nagrade

Od 2004. godine, “Anubis Tattoo” osvojio je dvadesetak nagrada širom Europe. Dok je moja početna specijalnost bila realizam, sada pokrivam većinu stilova, s posebnim fokusom na tetovaže koje pričaju priču. Vjerujem da tetovaža nije samo vizualni element, već da mora pristajati osobi vizualno i karakterno, te je uljepšavati.

Kvaliteta iznad kvantiteta

U “Anubis Tattoo” studiju fokusiramo se na kvalitetu, a ne kvantitetu, jer tetovaže su doživotne. Svakom klijentu pristupamo s posebnom pažnjom, osiguravajući da svaka tetovaža bude jedinstvena i personalizirana.

Posjetite Anubis studio

U Anubis studio se može doći samo uz prethodno zakazan termin, bilo za tetoviranje ili konzultacije, koje su sada ponovno besplatne nakon preseljenja. Sve informacije i kontakti dostupni su na web stranici [www.anubis-tattoo.com] i na Instagram profilu [@zvaki.tattoo].

“Otvorenje “Anubis Tattoo” studija u Čepinu predstavlja novi početak za mene i moju obitelj. Radujemo se što ćemo moći pružiti našim klijentima vrhunsku uslugu u mirnom i privatnom okruženju. Hvala vam na podršci tokom svih ovih godina, i veselimo se vašim budućim posjetama u našem novom studiju”, zaključio je svima poznati Žvaki!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Bogat izbor ornamentalnih i tropskih biljaka, proizvoda i opreme za hortikulturu i florikulturu, cvijeće, ukrasno bilje, vrtne sadnice, med i slično tome kao i zanimljive radionice i gastro ponuda vas očekuju na Proljetnom festivalu u Čepinu

[NAJAVA] Proljetni festival u Čepinu

Na 3. Proljetnom festivalu će biti izloženo cvijeće, ukrasno bilje, vrtne sadnice, med i slično tome, a održati će se Više…

Počinitelj je doveo u zabludu 86-godišnjaka na način da je od njega kupio traktor s prikolicom kojom prilikom mu je dao 100 eura kao jamstvo...

Pronađen počinitelj prijevare

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 53-godišnjak Više…

Video koji slijedi govori više od riječi, uživajte u predivnim kadrovima adventa i sljedećeg Božića nikako nemojte propustiti ovaj događaj! Iz općine Čepin, s ljubavlju!

Advent – iz Čepina s ljubavlju

Prosinac u Čepinu ove godine ne protječe samo u ozračju čuvenog Božićnog sajma. Naime, prva je ovo godina kada se Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Cilj projekta je bolja zaštita djece na internetu, a sve kroz radionice i kampanje za promociju digitalne pismenosti

U Osijeku potpisan sporazum o suradnji na projektu zaštite djece na internetu

Tijekom provođenja navedene akcije vozačima i putnicima u vozilu su dijeljeni informativni leci pod nazivom „Čuvajte život, vežite pojas“

Policija provela preventivno-represivnu akciju usmjerena na utvrđivanje prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa

Za posjetitelje će biti osigurani dodatni programi poput  aqua aerobica,  DJ-a i praćenja utakmica Europskog nogometnog prvenstva.

Otvorena je Kopika, cijena ulaznica je ista a ima i novosti…