CRNA KRONIKA

Foto: Požar u Tenji pretprošle noći gasilo 40 vatrogasaca sa 16 vozila

Na gašenju požara sudjelovali su i DVD Tenja, DVD Gornji grad, DVD Donji grad, DVD Retfala i DVD Sarvaš ...

  Objavljeno 09.11.2018
  Alan Srčnik

  Nije to bio nimalo bezazlen požar, makar je, materijalno promatrano, gorjelo tek sijeno i gospodarski objekt … ispočetka tek nadstrešnica. Kada su vatrogasci stigli na požarište u Tenji, vidjeli sa čim imaju posla. Na kraju je u gašenju požara sudjelovalo čak 40 vatrogasaca, sa čak 16 vozila …

  PRIOPĆENJE JPVP

  Požar gospodarskih objekata – Vladka Mačeka 28, Tenja

  Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka 7.11. u 20,51 h primilo dojavu policije da gori nadstrešnica. Na intervenciju su upućena 4 vatrogasna vozila 13 vatrogasaca.

  Dolaskom na mjesto intervencije u 20,58 h zatekli smo požar gospodarskih objekata u kojima se nalazila slama i sijeno te je postojala mogućnost da se požar proširi na obiteljsku kuću i kuće koje graniče sa gospodarskim objektima.

  Uz opožereni objekt nalazila se telad koju smo uz pomoć vlasnika i susjeda evakuirali iz požarom ugroženog prostora,nakon toga pristupili izvlačenju poljoprivredne mehanizacije.

  Požar smo lokalizirali u 21,40 h te su pozvane dodatne snage zbog veličine požara.

  Na gašenju požara sudjelovali su i DVD Tenja, DVD Gornji grad, DVD Donji grad, DVD Retfala i DVD Sarvaš. Ukupno je na požaru bilo 16 vatrogasnih vozila i 40 vatrogasaca.

  Na intervenciji oštećeno: gospodarski objekt 10x4x6m sa 240m3 slame,gospodarski objekt 12x5x6m sa 360m3 sijena, 10t kukuruza u zrnu,djelomično oštećen napušten objekt-veterinarska stanica,djelomično oštećena obiteljska kuća vlasnika.

  Foto: JPVP Osijek

  požar_tenja_jpvp_09112018_osijeknews (4)

  požar_tenja_jpvp_09112018_osijeknews (4)

  požar_tenja_jpvp_09112018_osijeknews (4)

  požar_tenja_jpvp_09112018_osijeknews (4)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Znate kako kažu, 'ne možete i ovce i novce'. U ovom slučaju riječ je o kravama i novcu... Zbog materijalne štete manjkat će novca, ali nadamo se da krave nisu stradale.

  Na farmi muznih krava došlo do požara – šteta 50 000 kuna, a što je s kravama!?

  Ne može ‘i ovce i novce’… U ovom slučaju je riječ o kravama i novcu – materijalnoj šteti nastaloj zbog Više…

  Jučer gorilo kukuruzište u Tvrđavici, a požar se širio i na susjedne parcele... Sreća u nesreći je što su plodovi već pobrani ;)

  Kukuruzište u pepelu i dimu, zamalo izgorjelo i susjedovo!

  Što je bilo kukuruza za ovu sezonu, bilo je. Pobralo se, pojelo se… Ali velik je tu trud vlasnika uložen Više…

  Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka u 00,41 sati primilo dojavu da gori kuća. Na intervenciju upućena 2 vatrogasna vozila i 8 vatrogasaca - piše JPVP

  Gorjela noćas ‘nusprostorija’ u Kozjačkoj ulici

  Noćas je gorjelo u Retfali. Negdje iza ponoći iz Kozjačke u lice u Osijeku pozvani su vatrogasci. Stradala je ‘nusprostorija’, Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Još od veljače 'harao' po benzinskim postajama i 'častio se'. Policija mu je stala na kraj kao i počinitelju koji se drvima odavno opskrbio za ovu zimu...

  Otkriveno tko se to častio pićem, cigaretama i gorivom, ali i opskrbio za zimu

  Lažno se predstavljao kao uposlenik osječke tvrtke, naručivao i preuzimao raznu robu ukupne vrijednosti veće od milijun i pol kuna...

  Lažnim predstavljanjem napravio više od milijun i pol kuna duga!

  38-godišnjak i 36-godišnjakinja su četiri puta krenuli u provalu, ušli i udaljili se ne otuđivši ništa... Zar im savjest proradi tek kad uđu u tuđu kuću?

  Provalili u četiri kuće, a iz svake izašli praznih džepova?!