ŽIVOT

Foto: Sedmo izdanje Reboot Infogamer sajma

Sedmo izdanje Reboot Infogamer sajma održavalo se od 21. do 25. studenoga u sedam dvorana Zagrebačkog velesajma

Objavljeno 26.11.2018
Alan Srčnik

Najveći regionalni sajam video igara i popratne industrije Reboot Infogamer održan je prethodnih dana, a zaključno s vikendom, na Zagrebačkom velesajmu, gdje su osim hit igara, posjetitelji mogli isprobati najnoviju tehnologiju video-igara i sudjelovati na e-sport turniru.

Sedmo izdanje Reboot Infogamer sajma održavalo se od 21. do 25. studenoga u sedam dvorana Zagrebačkog velesajma, s preko 100 nezavisnih izlagača iz cijele Europe i šire.

Osim neovisnih proizvođača na sajmu su se svojim hitovima predstavili brojni svjetski giganti industrije video-igara, poput ASUS-a, Activisiona, Ubisofta, Blizzarda, CroTeama, Gamepiresa, Nintenda i dr.

Najveći rivali na tržištu konzola Microsoftov Xbox i Sonyev Playstation također su bili prisutni. Microsoft je prvi puta na našem tržištu predstavio novu konzolu Xbox One X, dok je Playstation predstavio ekskluzivne igre za svoju konzolu Playstation 4, koje izlaze na jesen i zimu.

Japanska izdavačka kuća Konami na Velesajmu je predstavila svoj hit Pro Evolution Soccer 2019, najpopularniju video igru simulacije nogometa.

Na sajmu je također bio organiziran turnir u Fortniteu, najpoznatijoj video igri današnjice, za što su bila osigurana 32 vrhunska računala.

Na sajmu je za posjetitelje bilo pripremljeno preko 800 konzola i računala na kojima su mogli isprobati najveće i najnovije hitove među igricama.

Sajam je posjetilo više od 50.000 ljudi iz svih krajeva Hrvatske i okolnih zemalja.

GALERIJA

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Akcijsko slikanje je vrsta umjetnosti koja na ovim prostorima nije zastupljena zbog samog načina izvedbe. U akcijskom slikanju ne postoje oblici, ne postoje slikarska pravila, a ono što je u prvom planu jest osoba koja slika i način na koji ona stvara tu sliku.

Bivši vojnik postao umjetnik, a svoje znanje širi i na druge! Upoznajte Martina koji je vojsku zamijenio ateljeom i bojama

Martin Lešković ima tek 23 godine, ali po onome čime se bavi i što je sve radio, usudili bismo se Više…

Ovogodišnje izdanje najutjecajnijeg gaming eventa u regiji i jednog od najvećih gaming sajmova na svijetu priprema najatraktivniji i najnoviji gaming sadržaj

Najatraktivniji gaming sadržaj čeka vas na velikom Reboot InfoGameru 2023 powered by A1

Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 počinje ovaj četvrtak u 10:00, a u paviljonima 8A, 9 i 11A Zagrebačkog velesajma Više…

Pizza Festival u Zagrebu, dobra glazba, osvježavajuća pića i mirisne pizze - recept za super provod. Možemo li i mi napraviti pizza festival u Osijeku?

[FOTO] U Zagrebu otvoren festival najpopularnijeg jela na svijetu – Pizza festival

Slasne pizze, odlična glazba i rashlađena pića igraju glavnu ulogu u novoj gastro avanturi koja se od četvrtka, 23.6. do Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Motociklisti će se okupiti u caffe baru B.M.W. (Vukovarska cesta 152) od 8, 30 sati, a polazak za Aljmaš organiziranom defileu je predviđen u 10,00 sati.

Blagoslov motora i vozača Aljmaš 2024.

Bogat izbor ornamentalnih i tropskih biljaka, proizvoda i opreme za hortikulturu i florikulturu, cvijeće, ukrasno bilje, vrtne sadnice, med i slično tome kao i zanimljive radionice i gastro ponuda vas očekuju na Proljetnom festivalu u Čepinu

[NAJAVA] Proljetni festival u Čepinu

Informirani, zainteresirani i aktivni građani mogu imati ključnu ulogu u poboljšanju sustava gospodarenja otpadom, donoseći pozitivne promjene u svojim zajednicama

Participacija građana kao ključ ekološki održivog upravljanja otpadom: Primjer iz Osijeka