GOSPODARSTVO

FOTO&VIDEO: Adria Oil – nova benzinska postaja na čepinskoj zaobilaznici

... uz darivanje nekoliko obitelji u potrebi, potpuno socijalno svjesno, Adria Oil otvorila je na čepinskoj zaobilaznici novu benzinsku postaju :)

  Objavljeno 20.05.2019
  Alan Srčnik

  Svečano, ali odmjereno, uz ugodno druženje s poslovnim partnerima i lokalnom vlašću, uz darivanje nekoliko obitelji u potrebi, potpuno socijalno svjesno, Adria Oil otvorila je na čepinskoj zaobilaznici ususret vikendu novu benzinsku postaju, impresivno izgrađeno i uređeno zdanje.

  Potpuno iskreno, točno je to nedostajalo čepinskoj zaobilaznici na potezu od Osijeka do Đakova, a kako bi se olakšao put Slavonijom između njezina sjevera i juga.

  – Od 2003. godine na ovamo smo proširili prodajnu mrežu bogatim asortimanom prilagođenih području na kojem se nalaze benzinske postaje, a sada se i u Slavoniji mogu koristiti tri benzinske postaje – u Slavonskom Brodu dvije i od danas ova u Čepinu – kazao je Milan Tomljanović, voditelj maloprodaje Adria Oila.

  Adria Oil ima vrhunske naftne derivate G-Power kvalitete, a uz standardnu i proširenu ponudu na postaji, ondje se nalazi vrhunski ‘kafić’ i impresivno parkiralište, kamionsko odmorište i veliki broj parkirališnih mjesta, a kako bi benzinska postaja mogla biti i okupljalištem, mjestom rješavanja i poslova i upražnjavanja razonode.

  – Putnici i korisnici mogu navratiti u Adria Oil cafe. Radimo od 6 do 22 sata. Na postajama nudimo gorivo vrhunske europske kvalitete, a pogotovo se ističe paleta G-POWER goriva, čija su svojstva pojačana vrhunskim aditivima za gorivo najboljih svjetskih proizvođača. G-POWER goriva iz automobila izvlače maksimum – dometnuo je i voditelj veleprodaje Adria Oila Dragan Miljenović.

  Adria Oil ima i plavi dizel iz država EU-a, a dostavlja ga i korisnicima, vozilima opremljenima takozvanim POS uređajima, čime se plaćanja mogu izvršiti i bezgotovoinski.

  – Razvili smo paletu kartica pogodnosti, Adria Oil – Točilica, s kojom kupac štedi  i ostvaruje druge pogodnosti –  rekao je još Miljenović.

  Otvorenju su nazočili i župan Osječko-baranjski Ivan Anušić i načelnik općine Čepin Dražen Tonkovac. Anušića raduju investicije i radna mjesta, a Tonkovac je još kao poljoprivrednik i poduzetnik dometnuo kako ga raduju uštede u cijeni goriva.

  – Svaka ušteda u gorivu seljaku i prijevozniku znači smanjenje troškova proizvodnje, što svi pozdravljaju – rekao je.

  Foto i video: Alan Srčnik (OsijekNEWS)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Čepin je mjesto gdje se izglasao izuzetno velik proračun, a u smjeru maestralnih neimarskih radova - i o čemu će mediji tek pisati :)

  Načelnik Tonkovac: Trg, dvorac, tržnica … Općina Čepin će imati godinu za pamćenje

  Općina Čepin najveća je općina u kontinentalnoj Hrvatskoj. Općina Čepin je mjesto kojeg se bez većih ustezanja može prozvati i Više…

  Na adresi Kralja Zvonimira 30, otvoren je zanimljiv ovlašteni prodajno servisni centar poznatih Husqvarna proizvoda u kojem možete kupiti baš sve iz asortimana Husqvarne

  Novi ovlašteni prodajno servisni centar Husqvarna proizvoda – “PRO REZ” otvoren u Čepinu

  U Čepinu se zaista gospodarstvo budi, zadnjih mjeseci se otvaraju nove trgovine, predstavništva, komunalna infrastruktura se obnavlja, nedavno je otvoren Više…

  Općina Čepin kontinuirano ostvaruje dobru suradnju sa Upravom za ceste Osječko-baranjske županije

  Zatvaranje dijela Krbavske ulice u Čepinu – provjerite kada!

  Općina Čepin kontinuirano ostvaruje dobru suradnju sa Upravom za ceste Osječko-baranjske županije. Nakon izgradnje kružnog toka, ova suradnja se nastavlja. Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Unikom je izdao službeni raspored radnog vremena reciklažnih dvorišta Gornji grad, Retfala i Jug II

  Provjerite raspored radnog vremena reciklažnih dvorišta u Osijeku

  Posao.hr spada među 15 najposjećenijih hrvatskih internetskih stranica - Za 17. rođendan portal za zaštitni znak dobio narančastu papigu

  Novo lice portala posao.hr

  Četverostruki su dobitnici nagrade Zlatne kuna kao najbolja mala tvrtka u regiji, a nagrađivani su i kao jedna od najbrže rastućih tehnoloških tvrtki Centralne Europe.

  Osječka tvrtka Mono stipendira studente Mathos-a s 3000 kn i posao nakon završetka studiranja