GOSPODARSTVO

FOTO&VIDEO: Adria Oil – nova benzinska postaja na čepinskoj zaobilaznici

... uz darivanje nekoliko obitelji u potrebi, potpuno socijalno svjesno, Adria Oil otvorila je na čepinskoj zaobilaznici novu benzinsku postaju :)

  Objavljeno 20.05.2019
  Alan Srčnik

  Svečano, ali odmjereno, uz ugodno druženje s poslovnim partnerima i lokalnom vlašću, uz darivanje nekoliko obitelji u potrebi, potpuno socijalno svjesno, Adria Oil otvorila je na čepinskoj zaobilaznici ususret vikendu novu benzinsku postaju, impresivno izgrađeno i uređeno zdanje.

  Potpuno iskreno, točno je to nedostajalo čepinskoj zaobilaznici na potezu od Osijeka do Đakova, a kako bi se olakšao put Slavonijom između njezina sjevera i juga.

  – Od 2003. godine na ovamo smo proširili prodajnu mrežu bogatim asortimanom prilagođenih području na kojem se nalaze benzinske postaje, a sada se i u Slavoniji mogu koristiti tri benzinske postaje – u Slavonskom Brodu dvije i od danas ova u Čepinu – kazao je Milan Tomljanović, voditelj maloprodaje Adria Oila.

  Adria Oil ima vrhunske naftne derivate G-Power kvalitete, a uz standardnu i proširenu ponudu na postaji, ondje se nalazi vrhunski ‘kafić’ i impresivno parkiralište, kamionsko odmorište i veliki broj parkirališnih mjesta, a kako bi benzinska postaja mogla biti i okupljalištem, mjestom rješavanja i poslova i upražnjavanja razonode.

  – Putnici i korisnici mogu navratiti u Adria Oil cafe. Radimo od 6 do 22 sata. Na postajama nudimo gorivo vrhunske europske kvalitete, a pogotovo se ističe paleta G-POWER goriva, čija su svojstva pojačana vrhunskim aditivima za gorivo najboljih svjetskih proizvođača. G-POWER goriva iz automobila izvlače maksimum – dometnuo je i voditelj veleprodaje Adria Oila Dragan Miljenović.

  Adria Oil ima i plavi dizel iz država EU-a, a dostavlja ga i korisnicima, vozilima opremljenima takozvanim POS uređajima, čime se plaćanja mogu izvršiti i bezgotovoinski.

  – Razvili smo paletu kartica pogodnosti, Adria Oil – Točilica, s kojom kupac štedi  i ostvaruje druge pogodnosti –  rekao je još Miljenović.

  Otvorenju su nazočili i župan Osječko-baranjski Ivan Anušić i načelnik općine Čepin Dražen Tonkovac. Anušića raduju investicije i radna mjesta, a Tonkovac je još kao poljoprivrednik i poduzetnik dometnuo kako ga raduju uštede u cijeni goriva.

  – Svaka ušteda u gorivu seljaku i prijevozniku znači smanjenje troškova proizvodnje, što svi pozdravljaju – rekao je.

  Foto i video: Alan Srčnik (OsijekNEWS)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Cilj ovog projekta je osigurati očuvanje zajednice, približiti se standardima zajednica ostalih članica EU, podizati svijest građana o važnosti očuvanja okoliša i očuvanja života na planeti uopće, kakvog ga danas poznajemo

  FOTO U Čepinu otvoreno reciklažno dvorište

  Danas (07. srpnja 2020.) na adresi Čepin, Ulica Ferdinanda Speisera 8, svečano je otvoreno Reciklažno dvorište Čepin. Svečanost je započela Više…

  Reciklažno dvorište Čepin vrijedno 3.505.272,82 kuna otvara se slijedeći tjedan u Čepinu

  U Čepinu u utorak 07. srpnja otvara se reciklažno dvorište

  Danas je u općinskoj vijećnici potpisan Ugovor o osiguranju radnika za zaprimanje otpada u Reciklažnom dvorištu Općine Čepin s Komunalcem Više…

  Potpisivanje ovog sporazuma mještanima općine Čepin donosi višestruke koristi. Jedna od njih je niža cijena vode. Naime, do sada je Urednost d.o.o vodu kupovala od Vodovoda - Osijek na ulazu u Čepin, a zbog gubitaka na mreži i do 35%, cijena je bila veća.

  Stanovnicima općine Čepin uskoro niža cijena vode: Urednost d.o.o. i Vodovod – Osijek d.o.o. potpisali sporazum o postupku pripajanja

  Danas je u vijećnici Općine Čepin potpisan sporazum o pripajanju Urednosti d.o.o. Vodovod – Osijeku d.o.o., kojeg su potpisali za Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Najvažnija vijest tiče se proračuna Grada Osijeka koji je u prvih šest mjeseci izvršen u iznosu 315 milijuna kuna

  Gradska blagajna u plusu unatoč pandemiji, razjašnjene teme komaraca i rasvjete

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  Dobre vijesti! Ovih deset tvrtki nudi poslovnu priliku

  Jesen je pravo vrijeme da se završe svi radovi...

  Jesen s Izolirkom, jesen za nove stvari…