GOSPODARSTVO

FOTO&VIDEO: Adria Oil – nova benzinska postaja na čepinskoj zaobilaznici

... uz darivanje nekoliko obitelji u potrebi, potpuno socijalno svjesno, Adria Oil otvorila je na čepinskoj zaobilaznici novu benzinsku postaju :)

  Objavljeno 20.05.2019
  Alan Srčnik

  Svečano, ali odmjereno, uz ugodno druženje s poslovnim partnerima i lokalnom vlašću, uz darivanje nekoliko obitelji u potrebi, potpuno socijalno svjesno, Adria Oil otvorila je na čepinskoj zaobilaznici ususret vikendu novu benzinsku postaju, impresivno izgrađeno i uređeno zdanje.

  Potpuno iskreno, točno je to nedostajalo čepinskoj zaobilaznici na potezu od Osijeka do Đakova, a kako bi se olakšao put Slavonijom između njezina sjevera i juga.

  – Od 2003. godine na ovamo smo proširili prodajnu mrežu bogatim asortimanom prilagođenih području na kojem se nalaze benzinske postaje, a sada se i u Slavoniji mogu koristiti tri benzinske postaje – u Slavonskom Brodu dvije i od danas ova u Čepinu – kazao je Milan Tomljanović, voditelj maloprodaje Adria Oila.

  Adria Oil ima vrhunske naftne derivate G-Power kvalitete, a uz standardnu i proširenu ponudu na postaji, ondje se nalazi vrhunski ‘kafić’ i impresivno parkiralište, kamionsko odmorište i veliki broj parkirališnih mjesta, a kako bi benzinska postaja mogla biti i okupljalištem, mjestom rješavanja i poslova i upražnjavanja razonode.

  – Putnici i korisnici mogu navratiti u Adria Oil cafe. Radimo od 6 do 22 sata. Na postajama nudimo gorivo vrhunske europske kvalitete, a pogotovo se ističe paleta G-POWER goriva, čija su svojstva pojačana vrhunskim aditivima za gorivo najboljih svjetskih proizvođača. G-POWER goriva iz automobila izvlače maksimum – dometnuo je i voditelj veleprodaje Adria Oila Dragan Miljenović.

  Adria Oil ima i plavi dizel iz država EU-a, a dostavlja ga i korisnicima, vozilima opremljenima takozvanim POS uređajima, čime se plaćanja mogu izvršiti i bezgotovoinski.

  – Razvili smo paletu kartica pogodnosti, Adria Oil – Točilica, s kojom kupac štedi  i ostvaruje druge pogodnosti –  rekao je još Miljenović.

  Otvorenju su nazočili i župan Osječko-baranjski Ivan Anušić i načelnik općine Čepin Dražen Tonkovac. Anušića raduju investicije i radna mjesta, a Tonkovac je još kao poljoprivrednik i poduzetnik dometnuo kako ga raduju uštede u cijeni goriva.

  – Svaka ušteda u gorivu seljaku i prijevozniku znači smanjenje troškova proizvodnje, što svi pozdravljaju – rekao je.

  Foto i video: Alan Srčnik (OsijekNEWS)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Osim za nastavu tjelesnog odgoja bit će mjesto gdje će brojne čepinske sportske udruge i klubovi imati svoj prostor

  Najavljena gradnja nastavno-sportske dvorane u Čepinu

  “Općina Čepin, konačno će, nakon godina najava i planiranja, krenuti u gradnju sportske dvorane. Dugogodišnja je to želja svih mještana Više…

  Projekt težak oko 3 milijuna kuna u dijelu od 85% prihvatljivih troškova će biti sufinanciran iz Kohezijskog fonda, dok će ostatak sredstava namiriti sama Općina Čepin

  Čepinčanima se uskoro dovršava reciklažno dvorište

  Općina Čepin je 25.7.2018. potpisala Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike, odnosno Fondom za zaštitu Više…

  Novi proračun nastavlja se na prošlogodišnji, a u planu je provedba čak 22 investicije!

  Usvojen proračun općine Čepin težak 78 milijuna kuna!

  Općinsko vijeće Općine Čepin na svojoj 21. sjednici, održanoj jučer, 10. prosinca 2019., usvojilo je proračun Općine Čepin za 2020. Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Navedeni susret bio je izvrsna prilika i za predstavljanje Xiaomi 5G pametnih telefona na testnoj 5G mreži, upravo u srcu Osijeka na Trgu Ante Starčevića

  FOTO U gradu Osijeku, budućem prvom 5 G gradu u Hrvatskoj, predstavljen Xiaomi 5G pametni telefon

  Cjelodnevni boravak u Kopačkom ritu? Završavaju se višemilijunski projekti koji će to omogućiti a uz nove suradnje s Osječkim taksijem i lokalnim restoranima i OPGovima priča će se zaokružiti

  Kopački rit: Proširenje sadržaja, suradnja s Osječkim taksijem, restoranima i OPGovima

  Na Trgu Ante Starčevića, predstaviti će se Xiaomi 5G pametni telefon na testnoj 5G mreži

  Tvrtka Bijelić Co predstavlja Xiaomi 5G pametni telefon na testnoj 5G mreži u Osijeku