ŽIVOT

Frontend tehnologije – 1 predavanje, 2 developera, 3 frameworka

Zanima te frontend i želiš istražiti tehnologije u kojima se možeš razvijati?

Objavljeno 22.06.2019
Ivona Amidžić

Kako bi zainteresiranima približili rad u frontend tehnologijama, Blue Factory organizira predavanje koje će održati 2 frontend developera – Alen i Marko, a koji će vas uvesti u Angular, React.js i Vue.js. U jednom predavanju polaznici će upoznati 3 najpopularnija frontend frameworka.

Koncept predavanja sadržavat će prezentiranje pojedinog frameworka te sličnosti i razlika između njih, zatim navođenje potrebnih preduvjeta za korištenje,  praktični primjeri s kojih se najbolje vidi teorija te na kraju sugestije i smjernice za učenje i napredovanje.

Osim mogućnosti da iz prve ruke saznaju kako izgleda dan frontend developera u IT agenciji, polaznici će također dobiti smjernice gdje započeti (ili nastaviti) s učenjem.

“Svaki od naših frontend developera, Alen i Marko, spremni su pomoći oko svih pitanja koja imate vezano uz odabir vaše karijere te pitanja vezana uz frontend tehnologije”, najavljuju organizatori te pozivaju na dolazak.

Predavanje će se održati u četvrtak, 27. lipnja 2019. godine s početkom u 17 sati, na adresi Lorenza Jagera 2 u Osijeku.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Kroz proces habituacije psi se nauče ne reagirati na zvukove kućanskih aparata, vožnju u automobilu, javnom gradskom prijevozu i liftu, podnositi buku, ... Osvojite ulaznice i saznajte kako ih to naučiti :)

Dijelimo dvije ulaznice za predavanje Socijalizacija i habituacija pasa!

Psi su omiljeni kućni ljubimci. Kako bi udovoljili ulozi koja im je namijenjena u ljudskoj obitelj, potrebno im je učenje Više…

Razdoblje socijalizacije pasa je od trećeg do šesnaestog tjedna života

Predavanje: Socijalizacija i habituacija pasa

Predavačica: dr. sc. IRENA PETAK Vrijeme: 8.6.2019. od 16 do 18 sati Adresa: J. J. Strossmayera 200 (prostor gradske četvrti Više…

Svečanoj dvorani Filozofskoga fakulteta u Osijeku održat će se  javno predavanje Krešimira Mišaka

Predavanje Krešimira Mišaka na FFOS-u: Čovjek u 21. stoljeću

U srijedu, 15. svibnja 2019. u 18 sati u Svečanoj dvorani Filozofskoga fakulteta u Osijeku (prostorija br. 60, drugi kat) održat Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Građanska inicijativa "Zasadi drvo, ne budi panj" prava je prilika za započeti divan sunčani vikend

Akcija sadnja drveća (19.10. u 10.00 sati) EDUKACIJA i DEMOSTRACIJA

Uvijek se nešto događa u našem divnom gradu...

Što Vas danas očekuje u Osijeku?

U prvom dijelu dana umjerena naoblaka, vjetar većinom slab...

Prognoza danas: I dalje sunčano