Arhiva

Futsal club Osijek 031 ostvario pobjedu u Vinkovcima

  Objavljeno 13.03.2012
  OsijekNews redakcija

  Iako su domaćini poveli početkom 2. poluvremena, momčad Osijeka vratila se u utakmicu nekoliko minuta nakon toga, pogodio je Bruno Pinter.

  Osijek 031 tek  pred kraj utakmice uspijeva postići još dva pogotka čime je osigurala pobjedu na uvijek neugodnom gostovanju. Denis Šimašek je pogodio za 1:2, a na prazan gol (Vinkovčani uveli igrača – golmana) zabio je minutu prije kraja Alen Balaš.

  Na ruku idu i rezultati ostalih utakmica, nevjerojatno je to da je Ivankovo kod kuće izgubilo od pretposljenjeg  Đakova i to rezultatom 5:6. Za one koji ne prate ovu ligu, Đakovu je to tek druga pobjeda ove sezone, a Ivankovo je sa dva uzastopna poraza kompromitirao svoju vodeću poziciju. Prvu pobjedu ove sezone ostvario je naš sljedeći gost, Eko Centar, svladao je Viroviticu rezultatom 9:4.
  Mala Mljekara također je stradala i to u Virovitici, domaći No Limit je slavio rezultatom 5:2 i time preuzeo vrh tablice.

  Sljedeća utakmica na rasporedu je u subotu, u Zrinjevcu s početkom u 20 sati. Ishod utakmice možete prognozirati i na Facebook stranici kluba (www.facebook.com/FutsalClubOsijek031), a osoba koja pogodi rezultat i ispuni sve uvjete (koji su navedeni na samoj stranici) osvaja polo majicu s grbom Futsal cluba Osijek.