ŽIVOT

Gaming Saturday – turnir za esportaše

Na subotnjem turniru će se igrati FIFA 18, COD, CSGO, LOL, PUBG, ali i stolni nogomet i pikado

  Objavljeno 22.05.2018
  Nikolina Ćosić

  Kao što sam naziv da za naslutiti, Gaming Saturday je turnir u igranju igrica, a održat će se ove subote, 22. svibnja.  Udruga za promicanje i razvoj informatičke i gaming kulture “Lege” iz Osijeka, do sada je organizirala niz online gaming turnira iz raznih video igara s naglaskom na natjecateljski gaming i zaradu.

  Na subotnjem turniru u TC Portanova s početkom u 10 sati će se igrati FIFA 18 na Playstation 4 konzolama. Uz sami turnit, bit će i popratnih sadržaja pa će tako svi prisutni moći besplatno zaigrati naslove poput COD, CSGO, LOL, PUBG. No, kako ne bi sve ostalo samo na virtualnim igrama, bit će organiziran i stolni nogomet te pikado.

  Kako organizatori objašnjavaju, prvobitni cilj ovog događaja je zabava, a zatim i okupljanje i druženje mladeži te razvoj gaming kulture i natjecateljskog duha u Osijeku i Hrvatskoj.

  Za najbolje su osigurane i nagrade, a one su Playstation 4 konzola, Plantronics gaming slušalice i ostale hardware nagrade zajedno s trofejem i medaljama. Kotizacija za turnir je 50 kuna, a svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku:
  http://gamerstrophy.eu/gaming-subota-u-tc-portanova-prijave/

   

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  IB Esports i Centar za sigurni internet u sklopu Centra za nestalu i zlostavljanu djecu organiziraju u subotu 11. rujna 2021. godine besplatni gaming/esport event "Responsible gaming" u kinu Urania u Osijeku

  Responsible gaming – gaming/esport događanje u kinu Urania (PROGRAM)

  IB Esports i Centar za sigurni internet u sklopu Centra za nestalu i zlostavljanu djecu organiziraju u subotu, 11. rujna Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Prikazom niza sposobnosti, znanja i vještina Hrvatska vojska opravdala je epitet moderne i moćne oružane sile spremne za obavljanje najzahtjevnijih zadaća.

  [FOTO] Hrvatska vojska oduševila Osječane akcijom “Postani hrvatski vojnik”

  Novi destinacijski časopis je namijenjen informiranju gostiju koji su došli u samu destinaciju i ne traže više uslugu smještaja, već aktivnosti koje se nude

  Predstavljen novi destinacijski časopis “Via Slavonija i Baranja”

  Naši vatrogasci su za sve darivatelje osigurali i prigodne poklone kako bi obilježili ovaj dan

  Dobrovoljno darivanje krvi u JVP Osijek