ŽIVOT

Gaming Saturday – turnir za esportaše

Na subotnjem turniru će se igrati FIFA 18, COD, CSGO, LOL, PUBG, ali i stolni nogomet i pikado

  Objavljeno 22.05.2018
  Nikolina Ćosić

  Kao što sam naziv da za naslutiti, Gaming Saturday je turnir u igranju igrica, a održat će se ove subote, 22. svibnja.  Udruga za promicanje i razvoj informatičke i gaming kulture “Lege” iz Osijeka, do sada je organizirala niz online gaming turnira iz raznih video igara s naglaskom na natjecateljski gaming i zaradu.

  Na subotnjem turniru u TC Portanova s početkom u 10 sati će se igrati FIFA 18 na Playstation 4 konzolama. Uz sami turnit, bit će i popratnih sadržaja pa će tako svi prisutni moći besplatno zaigrati naslove poput COD, CSGO, LOL, PUBG. No, kako ne bi sve ostalo samo na virtualnim igrama, bit će organiziran i stolni nogomet te pikado.

  Kako organizatori objašnjavaju, prvobitni cilj ovog događaja je zabava, a zatim i okupljanje i druženje mladeži te razvoj gaming kulture i natjecateljskog duha u Osijeku i Hrvatskoj.

  Za najbolje su osigurane i nagrade, a one su Playstation 4 konzola, Plantronics gaming slušalice i ostale hardware nagrade zajedno s trofejem i medaljama. Kotizacija za turnir je 50 kuna, a svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku:
  http://gamerstrophy.eu/gaming-subota-u-tc-portanova-prijave/

   

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Naš čitatelj Davor Devčić, inače pilot i snimatelj, poslao nam je sjajan video s manifestacije Air Show

  Air Show – čitatelj Devčić poslao sjajan video!

  Video koji prikazuje 30.000 navijača Islanda okupljenih u Moskvi, a dok izvode poznati vikinški poklič

  Island u Moskvi ima 30.000 navijača

  Uprizorena je i prezentacija rada udruga iz sastava zajednice tehničke kulture grada i županije te višesatni letački program

  Air Show – Održan glavni dio manifestacije