Arhiva

Gastro ponuda restorana hotela Zelenkrov

  Objavljeno 06.02.2017
  OsijekNews redakcija

  Restoran hotela Zelenkrov koji je s godinama stekao epitet oaze  kojem se generacije zadovoljnih gostiju uvijek rado vraćaju,  obogatio je svoju gastro ponudu jelima raskošnih oblika i boja na tanjuru, koji  predstavljaju ugodu za nepce i oči, a ručkove i večere uz dobro društvo u lijep događaj.

  ‘Užitak gosta je na prvom mjestu a ljubazno i stručno osoblje se trudi zadovoljiti svakoga gosta. Uz odabir kvalitetnih i svježih namirnica, kvaliteta usluge bila nam je vodeća smjernica u izboru i kreiranju restoranskog menija’,  kažu u hotelu Zelenkrov.

  U ponudi možete pronaći izbore salata, jela od riba, odležane bifteke i ramsteke, dnevne izbore torti i slastica. Posebnu pozornost su obratili na alergente, te velika većina jela ne sadrži gluten, a u ponudi imaju i jela za vegetarijance i vegane.

  Uvijek ugodna usluga i atmosfera u restoranu hotela Zelenkrov razlog su da ih posjetite.

  Ovom prilikom OsijekNews.hr vam poklanja poklon bon u iznosu od 200,00 kn za večeru  koji možete iskoristiti u restoranu Hotela Zelenkrov do kraja veljače. Potrebno je da lajkate Facebook stranicu Hotela Zelenkrov i s njihove Facebook stranice podjelite ovu objavu. Najsretniji/a će osvojiti poklon bon! 🙂

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”

  "Solidarnost je temelj" provodi se u svrhu smanjenja broja napuštenih životinja

  Azil Osijek osigurao mogućnost besplatne sterilizacije pasa

  Galerija fotografija s prvog finalnog dana DOBRO World Cup-a

  FOTO: Lete, lete, lete…gimnastičari