ŽIVOT

Glumci HNK s policijom dijele šibe nesavjesnim vozačima, a savjesnima poklone!

Za blagdan Sv. Nikole glumci HNK obući će se u Krampusa i Svetog Nikolu, a dijelit će i poklone zajedno s policijom... Hmm, hmm, baš nas zanima tko od glumaca će biti u toj ulozi :)

Objavljeno 04.12.2018
Antonela Verković

Savjesni vozači do sada nisu imali osobite prilike za to biti nagrađeni… Ipak, rekli bismo, ima li veće nagrade od vlastite sigurnosti i očuvanja života?

Ipak, na blagdan Svetog Nikole, kažu, moguća su raznorazna čuda, a kroz povijest su se i događala zahvaljujući tom svecu.

Tako je moguće i dobiti prigodan poklon zbog svoje savjesnosti u vožnji!

O ČEMU JE RIJEČ?

Naime, HNK iz Osijeka i policijski službenici Službe za sigurnost cestovnog prometa ove policijske uprave i Postaje prometne policije Osijek provest će zajedničku preventivnu akciju pod nazivom „Vozi oprezno”.

Akcija će se provesti 6. prosinca u 14,30 sati u Ulici svetog Leopolda Bogdana Mandića u Osijeku, kod Getroa.

Glumci osječkog kazališta bit će obučeni u kostime Krampusa i Svetog Nikole – od svih uloga, u ovoj mnoge od njih do sada nismo vidjeli!

Zanima vas tko će se obući u ove uloge? Hmm, hmm… Strpite se još koji dan i dođite kod Getroa u četvrtak 🙂

Oni će, naime, dijeliti šibe nesavjesnim vozačima, odnosno darivati prigodnim poklonom one savjesne, dok će policijski službenici nesavjesnim vozačima uručivati pisana upozorenja.

FOTO: Pixabay (ilustracija)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Donosimo lokacije 24-satnog nadzora brzine policije, pogledajte gdje će vas dočekati!

ROADPOL – Akcija prometne policije na području cijele policijske uprave

U organizaciji mreže prometnih policija, Roadpol-a, u razdoblju od 15. do 21. travnja sukladno smjernicama ROADPOL-a na području cijele Policijske Više…

U dvorištu Policijske uprave osječko-baranjske 9. ožujka od 9 do 12 sati održat će se prodaja nađenih i napuštenih predmeta, putem javne dražbe

Važna obavijest za građane

U dvorištu Policijske uprave osječko-baranjske 9. ožujka od 9 do 12 sati održat će se prodaja nađenih i napuštenih predmeta, putem javne dražbe. Naime, Više…

Suradnja u sprječavanju krijumčarenja osoba, roba i opojnih droga u zaštiti državne granice, sprječavanje nezakonitog lova i ribolova, kao i ostalih nezakonitih radnji na području JUPP Kopački rit.

Suradnjom policijskih službenika i djelatnika parka prirode protiv svih oblika kažnjivih djela

Policijski službenici Postaje granične policije Beli Manastir u suradnji s djelatnicima Službe čuvara prirode Javne ustanove parka prirode Kopački rit, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje