CRNA KRONIKA

Gorjela noćas ‘nusprostorija’ u Kozjačkoj ulici

Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka u 00,41 sati primilo dojavu da gori kuća. Na intervenciju upućena 2 vatrogasna vozila i 8 vatrogasaca - piše JPVP

  Objavljeno 03.11.2018
  Alan Srčnik

  Noćas je gorjelo u Retfali. Negdje iza ponoći iz Kozjačke u lice u Osijeku pozvani su vatrogasci. Stradala je ‘nusprostorija’, ali i ponešto alata i pribora.

  Evo priopćenja JPVP-a …

  KOZJAČKA 152 A – OSIJEK

  Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka u 00,41 sati primilo dojavu da gori kuća. Na intervenciju upućena 2 vatrogasna vozila i 8 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije u 00,52 sati zatekli požar montažnog samostojećeg dvorišnog objekta.

  Objekt je izrađen od drveta i lima dimenzija 4×4 m. Odmah po dolasku na mjesto intervencije isključili smo električnu struju te započeli gašenje sa dva mlaza za brzo gašenje.

  Ugasili smo plinsku bocu koja se nalazila unutar objekta odmah uz vrata te ju iznijeli na ulicu.

  Po završetku gašenja nastalog požara cijeli opožareni prostor pregledali smo termokamerom i natopili zgarište montažnog objekta koji je u cijelosti izgorio.

  U blizini na oko 2 metra udaljenosti nalazila se boca za kisik te boca za acetilen u susjednom objektu, koji nisu zahvaćeni požarom.

  Na intervenciji oštećeno: prostorija od drveta i lima dim. 4×4 m, razni alati, gregat za struju, 2 akumulatora, peć na drva i ugljen, el. kablovi.

  Foto: JPVP

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Znate kako kažu, 'ne možete i ovce i novce'. U ovom slučaju riječ je o kravama i novcu... Zbog materijalne štete manjkat će novca, ali nadamo se da krave nisu stradale.

  Na farmi muznih krava došlo do požara – šteta 50 000 kuna, a što je s kravama!?

  Ne može ‘i ovce i novce’… U ovom slučaju je riječ o kravama i novcu – materijalnoj šteti nastaloj zbog Više…

  Na gašenju požara sudjelovali su i DVD Tenja, DVD Gornji grad, DVD Donji grad, DVD Retfala i DVD Sarvaš ...

  Foto: Požar u Tenji pretprošle noći gasilo 40 vatrogasaca sa 16 vozila

  Nije to bio nimalo bezazlen požar, makar je, materijalno promatrano, gorjelo tek sijeno i gospodarski objekt … ispočetka tek nadstrešnica. Više…

  Jučer gorilo kukuruzište u Tvrđavici, a požar se širio i na susjedne parcele... Sreća u nesreći je što su plodovi već pobrani ;)

  Kukuruzište u pepelu i dimu, zamalo izgorjelo i susjedovo!

  Što je bilo kukuruza za ovu sezonu, bilo je. Pobralo se, pojelo se… Ali velik je tu trud vlasnika uložen Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Još od veljače 'harao' po benzinskim postajama i 'častio se'. Policija mu je stala na kraj kao i počinitelju koji se drvima odavno opskrbio za ovu zimu...

  Otkriveno tko se to častio pićem, cigaretama i gorivom, ali i opskrbio za zimu

  Lažno se predstavljao kao uposlenik osječke tvrtke, naručivao i preuzimao raznu robu ukupne vrijednosti veće od milijun i pol kuna...

  Lažnim predstavljanjem napravio više od milijun i pol kuna duga!

  38-godišnjak i 36-godišnjakinja su četiri puta krenuli u provalu, ušli i udaljili se ne otuđivši ništa... Zar im savjest proradi tek kad uđu u tuđu kuću?

  Provalili u četiri kuće, a iz svake izašli praznih džepova?!