CRNA KRONIKA

Gorjela noćas ‘nusprostorija’ u Kozjačkoj ulici

Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka u 00,41 sati primilo dojavu da gori kuća. Na intervenciju upućena 2 vatrogasna vozila i 8 vatrogasaca - piše JPVP

  Objavljeno 03.11.2018
  Alan Srčnik

  Noćas je gorjelo u Retfali. Negdje iza ponoći iz Kozjačke u lice u Osijeku pozvani su vatrogasci. Stradala je ‘nusprostorija’, ali i ponešto alata i pribora.

  Evo priopćenja JPVP-a …

  KOZJAČKA 152 A – OSIJEK

  Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka u 00,41 sati primilo dojavu da gori kuća. Na intervenciju upućena 2 vatrogasna vozila i 8 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije u 00,52 sati zatekli požar montažnog samostojećeg dvorišnog objekta.

  Objekt je izrađen od drveta i lima dimenzija 4×4 m. Odmah po dolasku na mjesto intervencije isključili smo električnu struju te započeli gašenje sa dva mlaza za brzo gašenje.

  Ugasili smo plinsku bocu koja se nalazila unutar objekta odmah uz vrata te ju iznijeli na ulicu.

  Po završetku gašenja nastalog požara cijeli opožareni prostor pregledali smo termokamerom i natopili zgarište montažnog objekta koji je u cijelosti izgorio.

  U blizini na oko 2 metra udaljenosti nalazila se boca za kisik te boca za acetilen u susjednom objektu, koji nisu zahvaćeni požarom.

  Na intervenciji oštećeno: prostorija od drveta i lima dim. 4×4 m, razni alati, gregat za struju, 2 akumulatora, peć na drva i ugljen, el. kablovi.

  Foto: JPVP

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Gorjela je izolacija na krovištu...

  Gorio bivši proizvodni pogon MK Slavonija

  Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka jučer u 17:25h primilo dojavu da gori krovište u bivšem proizvodnom pogonu MK SLAVONIJA. Na intervenciju Više…

  Danas su rano ujutro vatrogasci primili dojavu da gori krov kuće, dolaskom na mjesto intervencije su utvrdili da ne gori krovište nego dimnjak...

  Požar dimnjaka u Osijeku

  Operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka danas je u 05 i 27 sati primilo dojavu da gori krov kuće u Ulici Više…

  Jučer u predvečernjim satima gorio dimnjak u obiteljskoj kući u Tenji...

  Prvi požar u 2019.?! Gorio dimnjak

  Požar dimnjaka nerijetko je slučaj u zimskim mjesecima stoga upozoravamo i mi, ali i dimnjačari – redovno čistite svoje dimnjake! Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  U sukobu u Slavonskom Brodu su razbijena dva izloga na poslovnim prostorima i oštećena su četiri vozila.

  Navijački neredi u Slavonskom Brodu, Torcida i BBB u središtu incidenta

  Dolaskom na mjesto intervencije operativno dežurstvo JPVP Grada Osijeka zatekli osobni automobil omotan oko željeznog stupa u kojem su se nalazile dvije ozljeđene osobe.

  Smrtno stradala osoba u prometnoj nesreći u Vinkovačkoj ulici

  Zbog udarca, teretni automobil gurao je osobni automobil te su se zaustavili na istočnoj strani kolnika državne ceste D-7.

  28-godišnjakinja smrtno stradala u prometnoj nesreći