GOSPODARSTVO

GPP od sutra vozi – zimski! Novi vozni red se događa od sutra!

Sve potrebne informacije o novim polascima mogu se dobiti na telefone Prometnog ureda i na Gajevom trgu, odnosno na službenoj stranici pretragom voznog reda

  Objavljeno 02.09.2018
  Alan Srčnik

  Od sutra, ponedjeljka 3. rujna 2018. godine GPP d.o.o. Osijek uvodi zimski vozni red koji će biti u primjeni do 14. lipnja 2019. godine – piše i najavljuje na svojoj internetskoj stranici osječki GPP.

  Voznog reda u integralnom obliku, kakvom *.pdf file-u nema, ali …

  VOZNI RED – GDJE?

  Sve potrebne informacije o novim polascima mogu se dobiti na telefone – Prometnog ureda 031/228–308 i na Gajevom trgu 031/213–004, odnosno na službenoj stranici pretragom voznog reda.

  Kronološki polasci biti će posebno istaknuti na autobusnim i tramvajskim stajalištima, koja su opremljena info panoima, kao i na svim drugim stajalištima javnog gradskog prijevoza na kojima je moguće postaviti informacije o polascima iz predmetne obavijesti – nastavlja GPP.

  Osim toga, u Prometnom uredu u Cara Hadrijana 1 i na Gajevom trgu, te na prodajnom mjestu u Pothodniku, biti će moguće dobiti određeni izvadak iz voznog reda (kronološki polasci do željenog odredišta) – zaključuju i osječkog prijevoznika.

  Foto: ilustracija (GPP)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Tomislav Panenić i Sonja Čikotić danas su održali konferenciju za novinare na kojoj su govorili o Uputi ministra Tomislava Tolušića za potpisivanje aneksa na ugovore o korištenju državnog zemljišta od strane Agrokora plus.

  Most NL: ”Sad je trenutak biti ili ne biti”

  U Hrvatskoj 16 000 zgrada bez dizala! Borzan će poraditi na popravljanju situacije i pomoći građana...

  Biljana Borzan pozdravila najavu o pilot projektu ugradnje dizala

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Tražite posao? Otvoren izniman broj novih radnih mjesta, provjerite i prijavite se!