ŽIVOT

Grad po mojoj mjeri

Voliš svoj grad i želiš u njemu što više sadržaja za mlade? Što je u njemu dobro, što bi moglo biti bolje? Što treba unaprijediti,  a što pohvaliti?  Može li Osijek biti više po mjeri mladih?

Objavljeno 17.09.2022
Darija Kovačić

Info-centar za mlade Osijek te poziva na sudjelovanje u aktivnosti GRAD PO MOJOJ MJERI. Pošalji nam fotografiju aktivnosti ili mjesta ili situacije, koja pokazuje koliko su mladi aktivni ili neaktivni  i uz dvije rečenice objasni što je to potrebno da mladi  budu aktivni građani našega grada. I kako im Grad Osijek u tomu može pomoći.

Svaka osoba može poslati samo jednu fotografiju. Ukoliko želiš, rečenice možeš i sam/a dodati uz fotografiju u nekom od programa za obradu fotografije. Ukoliko ne, tekst nam jednostavno pošalji u inbox. Fotografija može biti i starijeg datuma, bitno da je riječ o nečemu što je i sada aktualno.

Fotografije i tekst uz njih možeš poslati do 23. rujna 2022.  na e-mail: [email protected];

Facebook stranicu Info-centra za mlade (inbox) ili na naš Instagram profil (inbox). Na iste kontakte nam se možeš obratiti ukoliko imaš dodatnih pitanja.

Pitanja, komentari, preporuke, savjeti i ideje koje nam pošalješ putem fotografije proslijedit ćemo  Savjetu mladih Grada Osijeka i predstavnicima Grada Osijeka.

Nakon toga imat ćeš priliku sudjelovati u na završnoj konferenciji projekta MLADI ZA GRAD, 26. rujna 2022. u 10 sati, u Staroj Pekari,  u raspravi  u kojoj ćeš, zajedno s predstavnicima Savjeta mladih i  Grada Osijeka, pokušati naći odgovore kako bi i oni bili dio novog gradskog Programa za mlade, koji je trenutno u izradi.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Jesi li se ikada osjećao/a diskriminirano/a zbog svog rodnog identiteta, ili si možda svjedočio/la takvom ponašanju u profesionalnom ili društvenom okruženju? Što misliš o suzama? Je li normalno da dečki plaču?

“Uđi u moje konversice” – radionica Info centra za mlade

U našem društvu se često govori o podjeli poslova prema spolu, iako je mnogima to zastarjela ideja, je li i Više…

Da li su dijete zdrave? Preskakanje doručka vs večere u mršavljenju? Smeta li mobitel za spavanje? Saznajte neke od stvari bitnih za uravnotežen i zdrav život. 

Radionica “Istine i mitovi o zdravom životu”

Da li su dijete zdrave? Preskakanje doručka vs večere u mršavljenju? Smeta li mobitel za spavanje? Ako voliš razgovarati o Više…

Ukupno je izabrano 13 fotografija prema mišljenju stručnog žirija, 12 za svaki mjesec u godini i naslovna fotografija te jedna fotografija s najviše like-ova na FB stranici

Izabrane najljepše fotografije OBŽ koje će krasiti novi godišnji kalendar

Osječko-baranjska županija treću godinu zaredom provela je foto natječaj s ciljem prikazivanja ljepote i jedinstvene raznolikosti županije, a 147 pristiglih Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Okupljenima na pitanja su odgovarali uvaženi gosti doc. dr.sc. Ida Somolanji Tokić i Mirjana Kulić, ravnateljica dječjeg vrtića Vukovar 1.

[FOTO] Forum građana – “Obrazovanje pravo, a ne dar!” održan u Osijeku

Događaj će po prvi put u Hrvatskoj, a i šire, jer izvan SAD-a sličan gotovo da i ne postoji, publici omogućiti uvid u svijet kaskaderstva

Hrvatsku će okupirati filmski heroji! Postajemo epicentar adrenalina! Prvi u Europi imamo Festival kaskaderstva

Kao i svake godine do sada, i ove godine Večer okuplja vinare i najbolja vina iz Slavonije, Baranje i Podunavlja, a sve uz pečat brojnih djela umjetnika s ovog područja, kao i raznolike glazbene podloge.

[FOTO] Održana prva ovogodišnja Večer vina i umjetnosti