ŽIVOT

Gradonačelnik jučer proslavio rođendan: ‘Pomladili ste me prelivši svoje emocije na mene’

Vrkić se na Facebooku zahvalio svima koji su mu uljepšali rođendan brojnim čestitkama. ''Danas ste me učinili najsretnijim čovjekom na svijetu'' - napisao je :)

Objavljeno 11.01.2019
Antonela Verković

Krajem godine gradonačelnika su snašli zdravstveni problemi i bolnica, od čega se sada uspješno oporavlja – vrijeme je za pozitivne vijesti!

Neka cijela godina bude kako je i počela! U nju je, kako smo i pisali, gradonačelnik ušao veselo, a pozitivna energija se nastavlja uz što mu je, vjerujemo, i zdravlje zaista u boljem stanju – oporavak teče uspješno.

Jučer je, naime, proslavio i obilježio svoj rođendan s kojim je, ističe na Facebooku, presretan i prezadovoljan.

Dragi prijatelji, danas ste me učinili najsretnijim čovjekom na svijetu! 😊 Od ponoći do podneva, primio sam stotine vaših čestitki punih izraza potpore, prelijepih riječi i dobrih želja. Pomladili ste me prelivši svoje emocije na mene; podarili mi snagu, motivaciju i elan za sve daljnje životne izazove. Nema pravih riječi kojima bih vam dostojno zahvalio na tome. Svima vam želim sve najbolje. Živjeli! – napisao je gradonačelnik na Facebooku.

Sretan rođendan i sve najbolje gradonačelniku želi i cijela redakcija Osijek NEWS!

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Prigodom Valentinova gradonačelnik poziva sve osječke bračne parove slavljenike 50. godišnjice braka... 😍

Vrkić poziva zaljubljene!

Prigodom Valentinova gradonačelnik Ivan Vrkić priređuje tradicionalni svečani prijam za osječke bračne parove koji su tijekom protekle godine proslavili Zlatni Više…

Gradonačenik i dogradonačelnica još sinoć putem društvenih mreža poželjeli svima sve najbolje :) Žana ima dobar glazbeni ukus!?

Vrkić videom na Face-u čestitao Novu godinu, Gamoš u kućnom ozračju u majici Guns’n’Roses

Gradonačenik i dogradonačelnica još sinoć putem društvenih mreža poželjeli svima sve najbolje u Novoj 2019. godini. Ivan Vrkić se videom Više…

U poboljšanom i stabilnom stanju naš gradonačelnik upućen je na kućnu njegu i liječenje uz propisanu terapiju!

Gradonačelnik otpušten iz bolnice!

Taman što smo napisali da se gradonačelnik u bolnici oporavlja i fotografira s medicinskim sestrama, dobili smo priopćenje da je Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

''Znači umirem.... ne vjerujem da ću dočekati jutro... i nemojte mi sad pričat o bolovima pri porodu jer od ove boli ne postoji jača!!!!'' - napisao je Prnjat na svojem Facebook profilu uz fotografiju toplomjera koji pokazuje 37,8...

Je li Alen Prnjat dočekao jutro?

Treći ponedjeljak u siječnju još od 2005. ustanovljen je kao 'plavi ponedjeljak' ili najdepresivniji dan u godini. Kako se vi osjećate danas?

Danas je najdepresivniji dan u godini

Najavljuje DHMZ malu mogućnost za tračak sunca, ali dan će uglavnom biti oblačan uz najvišu dnevnu temperaturu do 2°C.

Vrijeme za ponedjeljak: Pretežno oblačno