OSJEČANI

Gradonačelnik uz lijepu poruku i fotografije čestitao Božić na Facebooku

U toplini vlastita doma gradonačelnik je proslavio Božić... Iako su ga pred Božić snašle razne nedaće - sada mu je, kako i sam kaže, bolje i oporavlja se na kućnoj njezi!

Objavljeno 27.12.2018
Antonela Verković

Već je, vjerujemo, svima poznata informacija kako je naš gradonačelnik ovog mjeseca završio u bolnici i iz nje izašao s ugrađenih 5 stentova.

Vrkić se hrabro izborio i sada je na kućnoj njezi, a tako je i dočekao Božić. Naime, na svojem Facebook profilu objavio je fotografiju s unučićima uz lijepu, prikladnu poruku koju prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji, voljeni sugrađani!

Svima želim častan i prikladan – jednom riječju čestit Božić. Neka Djetešce i Sveta Obitelj budu trajno nadahnuće svima nama i našim obiteljima, da živimo ljubav jedni prema drugima, da je živimo prema bližnjima, prema svom gradu i najljepšoj domovini. Bog je Ljubav. Neka nas to spasonosno svjetlo Apsolutne Ljubavi prati sav naš vijek. Na dobro nam došlo porođenje Isusovo.

🎅 Sretan Božić želimo vam Mara, Ante, Šimun i ja! 🎄

Najavio je gradonačelnik u sklopu emisije ‘Karte na stol’ i daljnje aktivnosti te planove za budućnost rekavši kako ima viška energije.

Najvažnije je da se uspješno oporavlja, zdravlje je na prvom mjestu, za sve ostalo ima vremena! 🙂

FOTO: Ivan Vrkić (Facebook)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Njezin status masovno se dijeli, a objava dira u srce...

Hvale vrijedna gesta osječke trenerice

Laura Palančević mlada je trenerica i vlasnica sportskog centra Infinitum u Osijeku, a njezina objava na Facebook profilu vrijedna je Više…

Uvijek ima onaj netko tko ide u krivom smjeru... Ili pak pleše kao da ima 'dvije lijeve'... Studentice u tri minute pokazale koji su sve tipovi ljudi u kolu :)

Apsolutni hit na društvenim mrežama! Koji ste vi tip plesača u kolu?

Znate kako kažu – sto ljudi, sto čudi, a tako je i u plesanju kola… Nasmijte se uz ovaj video i Više…

Jučer se gradonačelnik oglasio na Facebooku uz objavu i fotografije koje svjedoče njegovu oporavku, ustao se iz kreveta i pozira s medicinskim sestrama.

Sudeći po fotografijama, naš gradonačelnik se sjajno oporavlja!

Naš gradonačelnik Ivan Vrkić, podsjećamo, 13. prosinca je u poslijepodnevnim satima hospitaliziran na Zavodu za bolesti srca i krvnih žila Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Možete li vjerovati da je prošlo 16 godina od kad su dečki iz Krivičnog djelovanja "izbacili" 'Leganini'? Vrijeme je da se podsjetimo... ;)

“Lega, ne brini, samo dimi, leganini” – tko se sjeća ovih stihova?