SPORT

Gradska utrka „Osječki meandar“ – ZDRAVKO JE KRENUO

Sudionici će pred sobom imati 1500 m hodačkog izazova. Ruta kojom će se utrka odvijati je kružna, start utrke je u 10,00 kod Vodenih vrata na ulazu u Tvrđu.

    Objavljeno 04.04.2023
    Matija Ivanković

    GSSR „Sport za sve“ Osijek, Akademija za umjetnost i kulturu (AUK) i Kineziološki fakultet Osijek zajedničkim snagama organiziraju gradsku utrku „Osječki meandar“, memorijalnu utrku koja će se održati u subotu, 22.04.2023. godine u sklopu akcije „Zdravko je krenuo“, a povodom Dana Julija Knifera, počasnog građanina grada Osijeka i jednog od najznačajnijih hrvatskih umjetnika 20. stoljeća.

    Sudionici će pred sobom imati 1500 m hodačkog izazova. Ruta kojom će se utrka odvijati je kružna, start utrke je u 10,00 kod Vodenih vrata na ulazu u Tvrđu. Prijave putem linka: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1952 ili od 9,00 do 9,30 na licu mjesta.

    Za građane s djecom i rekreativce koji iz bilo kojeg razloga ne mogu istrčati utrku, a žele sudjelovati, pripremljena je skraćena ruta koju mogu, izvan konkurencije, jednostavno odhodati. Za ovu kategoriju prijave nisu potrebne.

    Prva tri prvoplasirana trkača u muškoj i ženskoj kategoriji bit će nagrađena medaljama, a prvih 150 prijavljenih sudionika majicama s logom utrke. Organizator je osigurao i bočicu vode za okrijepu koja će sve sudionike dočekati na cilju.

    Pozivamo sve trkače, rekreativce i sportaše, a posebno studente da sudjelovanjem u utrci pridonesu ovoj lijepoj ideji spoja sporta i kulture u našem gradu! Za sudjelovanje u utrci svi sudionici imaju pravo na markicu i rekreacijsku karticu akcije „Zdravko je krenuo“.

    Sudjelovanje na utrci je besplatno.

    ZDRAVKO JE KRENUO – KRENI I TI!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posljednja runda, kako bi rekli drifteri, HR PRO natjecanja i napeta borba za postolja i titulu najuspješnijih po klasama u ovoj sezoni, StreetRaceri koji žare i pale od klase 15 do 9, a najbrži jure i debelo ispod!

    30. Jubilarni Osijek Street Race Show

    Što reći? Ove objave već godinama počinjemo i završavamo sa onom starom: svi sve znate.. Jer doslovno već sve znate… Više…

    Naši će se najmlađi sugrađani imati priliku ogledati u zanimljivim štafetnim igrama, bit će tu plivanja,  skakanja, balona, utrka plamenaca… Smijeh i zabava zagarantirani!

    Zdravko je krenuo – Zdravkova vodena avantura

    Ovog je mjeseca GSSR “Sport za sve” Osijek, u suradnji sa Školskim sportskim savezom grada Osijeka, u sklopu akcije “Zdravko Više…

    Organizatori pripremaju dobru mjuzu da nas sve razbudi, a brojni volonteri pobrinut će se da se dobro zabavite uz 20-tak različitih društvenih, sportskih i rekreacijskih igara prilagođenih baš svima – velikima i malima, cijeloj obitelji! Ako ste sami – nema veze, ovaj dan bit ćete dio naše – Zdravkove obitelji!

    Zdravko je krenuo – međunarodni dan obitelji

    Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek poziva vas na novu „Zdravkovu“ avanturu –  besplatan program aktivnosti na Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Zaslužio je to Marin odličnim nastupima i ove sezone, pa se zasluženo našao na popisu hrvatskih reprezentativaca za njegovo dosad najjače natjecanje.

    Županović će nastupiti na Svjetskom prvenstvu!

    Mačevalački klub Dmitar Zvonimir Osijek uživa status ponajboljeg organizatora mačevalačkih natjecanja kako u zemlji tako i u cijeloj regiji

    7. Osijek Fencing Cup ponovo okuplja mačevalačku elitu u 7 kategorija: U9, U11, U14 EFC, U17, U21, seniori i veterani 

    Na natjecanju je sudjelovalo 28 plivačkih klubova sa gotovo 500 natjecatelja. Odličnim nastupima isplivani su osobni rekordi i norme za nastup na Kadetskom prvenstvu Hrvatske.

    PK Osijek na “Festivalu plivanja” u Zagrebu