AFERE

Gradski komunalci srušili posljednji ostatak turskih zidina na ulazu u Tvrđu

Komunalna služba je na izlazu iz Tvrđe uočila hrpu cigala, koja im se činila ruševno. Da bi učinili nešto sami, bez poziva, brzo su jutros organizirali bagere ...

    Objavljeno 01.04.2019
    OsijekNews

    Gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić prije nekog je vremena pozvao putem Facebook-a da mu se jave građani koji imaju informaciju o ruševinama u gradu, a kako bi ih komunalne službe uklonile, da ne predstavljaju ruglo grada.

    Komunalna služba Grada dala se i sama u potragu, pa su tako već na izlazu iz Tvrđe uočili hrpu cigala koja im se činila ruševno. Da bi učinili nešto samostalno, bez poziva, brzo su jutros organizirali bagere i uklonili posljednji ostatak turskih zidina u Osijeku.

    Konzervatori, koji također rade u Tvrđi, do tada još nisu došli na posao. Kao ni ostale gradske službe. Svi oni rade inače od 7, ali ponedjeljkom ne dolaze prije 9. Tako da je rušenje prošlo neopaženo, a nama je tek javio jedan od čitatelja.

    Sreća da je danas 1. travnja!

    Nije nam namjera vrijeđati ni komunalnu službu ni konzervatore ni gradske službe, a ni gradonačelnika 🙂 Sretan Vam dan šale, zabave i smicalica – 1. travnja 🙂

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    "Sve je jasno mi nećemo ništa silovati, a radit ćemo sve u cilju da imamo suđenje korektno, po zakonu i pošteno, vidimo se naredni puta, ali to će biti 18. travnja u 10 sati."

    Suđenja braći Mamić i ostalima odgođena jedanaesti put

    Ovo nije prvi sumnjivi posao Fine, prije 15 dana pisalo se kako Fina namješta natječaj za kupnju namještaja...

    Besramno! Fina objavila sumnjivi natječaj: Odredili su uvjete malo “pre” precizno

    Na snimci koja traje dvadesetak sekundi vidimo neugodnu situaciju i izraz svakodnevnog rasizma

    NK Osijek objavio video koji je mnogima simpatičan, ali je zapravo grozan i tužan