AFERE

Gradski komunalci srušili posljednji ostatak turskih zidina na ulazu u Tvrđu

Komunalna služba je na izlazu iz Tvrđe uočila hrpu cigala, koja im se činila ruševno. Da bi učinili nešto sami, bez poziva, brzo su jutros organizirali bagere ...

  Objavljeno 01.04.2019
  OsijekNews

  Gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić prije nekog je vremena pozvao putem Facebook-a da mu se jave građani koji imaju informaciju o ruševinama u gradu, a kako bi ih komunalne službe uklonile, da ne predstavljaju ruglo grada.

  Komunalna služba Grada dala se i sama u potragu, pa su tako već na izlazu iz Tvrđe uočili hrpu cigala koja im se činila ruševno. Da bi učinili nešto samostalno, bez poziva, brzo su jutros organizirali bagere i uklonili posljednji ostatak turskih zidina u Osijeku.

  Konzervatori, koji također rade u Tvrđi, do tada još nisu došli na posao. Kao ni ostale gradske službe. Svi oni rade inače od 7, ali ponedjeljkom ne dolaze prije 9. Tako da je rušenje prošlo neopaženo, a nama je tek javio jedan od čitatelja.

  Sreća da je danas 1. travnja!

  Nije nam namjera vrijeđati ni komunalnu službu ni konzervatore ni gradske službe, a ni gradonačelnika 🙂 Sretan Vam dan šale, zabave i smicalica – 1. travnja 🙂

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Što je to postalo kamen spoticanja između dva pjevača?

  Šajeta na Twitteru oblatio Škoru i njegovu kandidaturu

  Malo je reći da je urnebesni prijenos kod građana izazvao opće veselje... :D

  (VIDEO) Službenici pakistanske vlade slučajno uključili “mačji filter” na prijenosu uživo

  Hrvatska redateljica Saša Broz 'dohvatila' Kolakušića i njegovu 'ponesenost' ... osječki književnici Šojat i Špišić odmah 'lajkali' :)

  Unuka Josipa Broza na Facebook-u ‘udara’ kratko, jasno i urnebesno …