SPORT

Hajdukovci uoči utakmice s Osijekom uživali u najboljem kinu u Europi

Hajdukovci su vrijeme prije utakmice odlučili provesti u opuštanju uz kokice i film

    Objavljeno 09.10.2018
    Josipa Maksimović

    Opće je poznato da svaki “poznati” sportaš ima određene rituale, koje prije utakmice pomalo praznovjerno izvodi radi što boljeg rezultata – ipak, Hajdukovci su nas posebno iznenadili svojim!

    Iako su Hajdukovci bili “loše sreće”, vjerujemo da im poraz nije teško pao jer su vrijeme prije utakmice odlučili provesti u opuštanju – splitski “Bili”, organizirali su “team building” uz film i kokice u novom CineStar 4DX Mall of Split kinu.

    CineStar 4DX Mall of Split, najveće je kino na području Dalmacije. Ove je godine osvojilo titulu najboljeg novosagrađenog kina u Europi.

    Opremljeno je suvremenom tehnologijom, koja vas prilikom gledanja filma “baca” u potpuno novu dimenziju.

    Kino se sastoji od 9 kino dvorana s 1386 sjedala, opremljeno je laserskim projektorima, a “highlight” kina je revolucionarna 4DX dvorana, napravljena tako da posjetiteljima “pojačava osjetila” – simulatori kretanja prate određene radnje u filmu i upotpunjuju doživljaj pomoću čak 15 efekata – voda, mjehurići, zrak, svjetlo, miris, vjetar.. Da ne nabrajamo.

    Radije idite i uvjerite se sami u jedinstven doživljaj!  

    Foto: Vojko Bašić

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    U Splitu je proteklog vikenda održano Zimsko bacačko prvenstvo Hrvatske u svim kategoriziranim uzrastima. Predstavnici AK Slavonija-Žito osvojili su ukupno šest medalja.

    Marija Sajter prvakinja Hrvatske!

    U Splitu je proteklog vikenda održano Zimsko bacačko prvenstvo Hrvatske u svim kategoriziranim uzrastima. Predstavnici AK Slavonija-Žito osvojili su ukupno šest Više…

    „Natjecatelji su ostvarili odlične rezultate, oborili svoje rekorde, a bilo je i medalja kako u općoj kategoriji tako i u pojedinoj klasi u kojoj se natjecatelji natječu“ poručuje trenerica Doris

    Plivački klub osoba s invaliditetom, “Delfin Osijek” na otvorenom prvenstvu Hrvatske u paraplivanju u Splitu

    Plivački klub osoba s invaliditetom Delfin Osijek ovog vikenda (27. – 28.1.2024.) nastupio je na otvorenom prvenstvu Hrvatske u paraplivanju Više…

    Pred očima svjetske javnosti, dva su se trkača, članovi Maraton kluba Hrvatski sokol Osijek, čak tri puta popela na tron, te na splitskoj rivi, na najljepši način promovirali Osijek - Grad sporta.

    Osijek na Split maratonu

    Proteklog vikenda Bili je grad ugostio brojne trkače koji su stigli sa svih strana svijeta. Članovi Maraton kluba Hrvatski sokol Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Zaslužio je to Marin odličnim nastupima i ove sezone, pa se zasluženo našao na popisu hrvatskih reprezentativaca za njegovo dosad najjače natjecanje.

    Županović će nastupiti na Svjetskom prvenstvu!

    Mačevalački klub Dmitar Zvonimir Osijek uživa status ponajboljeg organizatora mačevalačkih natjecanja kako u zemlji tako i u cijeloj regiji

    7. Osijek Fencing Cup ponovo okuplja mačevalačku elitu u 7 kategorija: U9, U11, U14 EFC, U17, U21, seniori i veterani 

    Na natjecanju je sudjelovalo 28 plivačkih klubova sa gotovo 500 natjecatelja. Odličnim nastupima isplivani su osobni rekordi i norme za nastup na Kadetskom prvenstvu Hrvatske.

    PK Osijek na “Festivalu plivanja” u Zagrebu