SPORT

Hajdukovci uoči utakmice s Osijekom uživali u najboljem kinu u Europi

Hajdukovci su vrijeme prije utakmice odlučili provesti u opuštanju uz kokice i film

  Objavljeno 09.10.2018
  Josipa Maksimović

  Opće je poznato da svaki “poznati” sportaš ima određene rituale, koje prije utakmice pomalo praznovjerno izvodi radi što boljeg rezultata – ipak, Hajdukovci su nas posebno iznenadili svojim!

  Iako su Hajdukovci bili “loše sreće”, vjerujemo da im poraz nije teško pao jer su vrijeme prije utakmice odlučili provesti u opuštanju – splitski “Bili”, organizirali su “team building” uz film i kokice u novom CineStar 4DX Mall of Split kinu.

  CineStar 4DX Mall of Split, najveće je kino na području Dalmacije. Ove je godine osvojilo titulu najboljeg novosagrađenog kina u Europi.

  Opremljeno je suvremenom tehnologijom, koja vas prilikom gledanja filma “baca” u potpuno novu dimenziju.

  Kino se sastoji od 9 kino dvorana s 1386 sjedala, opremljeno je laserskim projektorima, a “highlight” kina je revolucionarna 4DX dvorana, napravljena tako da posjetiteljima “pojačava osjetila” – simulatori kretanja prate određene radnje u filmu i upotpunjuju doživljaj pomoću čak 15 efekata – voda, mjehurići, zrak, svjetlo, miris, vjetar.. Da ne nabrajamo.

  Radije idite i uvjerite se sami u jedinstven doživljaj!  

  Foto: Vojko Bašić

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Hajduk je zbog nereda kažnjen igranjem četiri utakmice bez prisutnosti gledatelja, baš pred utakmicu protiv Osijeka, ali ipak, nedjeljna utakmica ne obuhvaća pravilo kazne! :)

  Unatoč kazni Hajduka, Kohortaši polako mogu na put za Split

  U nedjelju, 7.listopada 2018. pripadnici NK Osijeka i Kohorte bit će u ‘toplijim krajevima’ – Splitu. Utakmica protiv Hajduka započinje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Osijek je bio bolji od Mladosti Doboj Kakanj s uvjerljivih 3:0, pa je u momčadi zadržano vrlo pozitivno ozračje - piše NK Osijek

  Nižu se pobjede Osijeka u Velikoj …

  Na ovogodišnjem 18. međunarodnom karate natjecanju održanom 13.10.2018. u Daruvaru nazočilo je 500-tinjak natjecatelja iz 58 klubova iz Češke, BiH, Slovenije i Hrvatske, među kojima i osječki - Hrvatski sokol i Esseker ...

  Hrvatski sokol i Esseker uspješni u Daruvaru

  Snage danas odmjeruju naši prvoligaši s momčadi Mladost Doboj Kakanj u 17:00 sati. Također, drugoligaši se s vodećim Varaždinom susreću u Gradskom vrtu - utakmica još malo počinje, držite fige! ;)

  ‘MATCHDAY’ za naše Bijelo-plave!