ŽIVOT

HAK: Ujutro moguća magla, ali i gužva

Ujutro i poslijepodne pojačan se promet očekuje na gradskim cestama i pojedinim obilaznicama, uz moguće gužve i zastoje u zonama radova.

Objavljeno 18.02.2019
Antonela Verković

U unutrašnjosti će vidljivost biti mjestimice smanjena zbog magle. Zbog niskih temperatura tijekom jutra moguća je poledica.
Ujutro i poslijepodne pojačan se promet očekuje na gradskim cestama i pojedinim obilaznicama, uz moguće gužve i zastoje u zonama radova.
Od ponedjeljka 18. 02. 2019. do subote 18. 05. 2019. godine, radnim danom od ponedjeljka do petka od 09,00 sati do 16,00 sati zbog radova bit će zatvorena Sljemenska cesta od Ulice Bliznec (Pilana Bliznec) do objekta Stara Lugarnica (smjer iz grada Zagreba prema vrhu Sljeme).
Od 18. do 22.02.2019 zbog radova na cesti A7 između čvorova Križišće i Hreljin u smjeru Rijeke biti će zatvoren vozni trak.

Na graničnim prijelazima Bregana, Macelj, Pasjak, Rupa i Dubrava Križovaljanska moguća su čekanja u prometu teretnih vozila, osobito pri izlazu iz Hrvatske.

U trajektnom i katamaranskom prometu ne očekujemo poteškoće.
FOTO: Pixabay
Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Uspostavlja se privremena regulacija prometa kojom se zatvara raskrižje Sljemenske i Učke ulice

Obavijest o zatvaranju prometa na križanju Sljemenske i Učke ulice

Zbog radova na rekonstrukciji i izgradnji vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Sljemenskoj ulici, uspostavlja se privremena regulacija prometa kojom Više…

U navedenom periodu dionica Dubrovačke ulice, od Pejačevićeve do Strossmayerove ulice biti će zatvorena za promet motornim vozilima

Zatvara se cestovni promet u dijelu Dubrovačke ulice

Djelatnici Društva Vodovod Osijek d.o.o. izvest će radove hitne sanacije kanalizacijskog kolektora i cestovne površine u Dubrovačkoj ulici,  neposredno pred Više…

Za vrijeme provođenja „Dana sigurnosti u prometu“, na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj provodit će se pojačane preventivno-represivne aktivnosti s ciljem suzbijanja najtežih prometnih prekršaja iz skupine "četiri glavne ubojice u prometu"

Ovog rujna budi dio promjena! Ostani živ i spasi živote!

Dani sigurnosti u prometu, u organizaciji europske mreže prometne policije ROADPOL, i ove se godine već tradicionalno održavaju od 16. do 22. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Record store day će se održati ispred jedine osječke prodavaonice gramofonskih ploča VinylMania Osijek

Record store day u Osijeku

Tema ovogodišnjeg Festivala znanosti je “INTELIGENCIJA”. Radionice za djecu predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta na PTFOS-u počinju u ponedjeljak 22. travnja 2024. od 9 sati

Festival znanosti (22. – 27. travnja 2024.) na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek

Hrvatska i Slovenija, obilujući prirodnim ljepotama, kulturnim bogatstvima i gastronomskim čarolijama, nude nebrojeno mnogo načina za stvaranje nezaboravnih trenutaka tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci.

100 najljepših doživljaja proljeće/ljeto 2024.