OSJEČANI

Hangout: Time to move?! – upoznajte Europu bolje (31.10. u 18sati) PRIJAVA

Svatko će imati priliku čuti iskustvo mladih koji su već imali iskustva u upoznavanju Europe, a Europe Direct Osijek ukratko će predstaviti svoj rad i što nude mladima

Objavljeno 25.10.2019
Ivona Amidžić

Zanimaju te putovanja i želiš više čuti o prilikama koje ti se otvaraju? Pridruži se organizatorima i drugim zainteresiranima u četvrtak, 31. listopada u 18 sati u Info-centru za mlade Osijek i zaigraj s drugim mladima igru kroz koju ćeš bolje upoznati Europu i mogućnosti koje ti pruža za putovanje, volontiranje, studiranje i rad.

Svatko će imati priliku iz prve ruke čuti iskustvo mladih koji su već imali iskustva u upoznavanju Europe, a Europe Direct Osijek ukratko će predstaviti svoj rad i što nude mladima.

Za sudjelovanje je potrebna prijava, a koja se nalazi ovdje. Sudjelovati mogu mladi između 15 i 30 godina.

Time to Move je kampanja tijekom koje se u listopadu organiziraju brojna događanja za mlade, na kojima je moguće upoznati se sa stotinama mogućnosti za odlazak u inozemstvo i sudjelovanje u međunarodnim projektima, istraživanje Europe ili stjecanje potrebnog iskustva za budućnost.

U Hrvatskoj Time to move kampanju koordinira Eurodesk Hrvatska (pri Agenciji za mobilnost  i programe EU). PRONI Centar za socijalno podučavanje organizira ovu aktivnost kao multiplicator Eurodeska.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Na rasporedu je gledanje komedije i drame, te razgovor o filmu uz kokice

Večeras se uputite na Hangout: Kokice i film (19-21 sat) NAJAVA

Današnji je dan u Info-centru za mlade rezerviran za gledanje filma (komedija, drama) na temu odrastanja u gradu te razlike Više…

Posljednje predavanje u ciklusu Emocionalne abecede Info-centra za mlade

10 zapovijedi za razvoj emocionalne inteligencije

Kako bi zaokružili jedan ciklus učenja i na kraju EMOCIONALNE ABECEDE, Regionalni Info-centar za mlade Osijek organizira program za razvoj emocionalne Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

"U posljednje vrijeme često čujemo 'Mladi su budućnost', a naše pitanje je što je s mladima koji žele raditi i biti aktivni u društvu DANAS?"

“Mladi su budućnost, a što je s mladima DANAS?” – predstavljanje Mladforme

"Ovim su postupkom prioriteti već na početku predsjedanja postali tek mrtvo slovo na papiru u finom celofanu prezentirani europskoj javnosti"

Slučaj Zračne luke Osijek: Ravnopravnost samo na papiru!

Unaprijedimo zajednicu - Prijave imaju rok, a tečaj ograničeni broj polaznika

Besplatni tečaj engleskog jezika – Prednost imaju marginalizirane skupine (PRIJAVA)