POLITIKA

HDZ-ovac Modrić nokautirao mladića u Zagrebu – osječki šef HDZ-a Radić poručuje: Suspendiran je!

Modrića suspendirao HDZ, a HOPS smijenio ...

  Objavljeno 05.04.2019
  Alan Srčnik

  – Najoštrije osuđujemo svaki oblik nasilja. Za to imamo nultu stopu tolerancije. Modrić je suspendiran iz HDZ-a – poručio je uvodno čelnik osječkog HDZ-a Ivan Radić za OsijekNEWS.hr.

  Naime, Ivicu Modrića, osječkog HDZ-ovca očekuje Časni sud stranke. To je sljedeće tijelo koje će se baviti osječkim članom, a pošto je diplomaciju u Zagrebu u konfliktu s neimenovanim mladićem zamijenio šakama.

  Ivica Modrić, član HDZ-a, osječkog ogranka stranke i član Uprave državne tvrtke HOPS d.o.o. (Hrvatski operator prijenosnog sustava), smijenjen je iz Uprave spomenutog poduzeća, a i suspendiran iz vladajuće nacionalne stranke. Prije više dana nokautirao je mladića u Zagrebu, piše Index.hr, a usljed je čega stranka povukla drastičan potez.

  – O njegovom članstvu dalje će odlučivati sljedeće instance stranke. Njihov zaključak ja ne mogu prejudicirati. Dodajem samo da Modrić nikada nije bio niti na jednoj dužnosti unutar stranke, već tek običan član. Postupak ide dalje. Modrić mora odgovarati za svoje postupke – zaključio je Ivan Radić.

  – Imenovani član Uprave HOPS-a opoziva se s mjesta člana Uprave Društva zbog kršenja obveza iz radnog odnosa narušavanjem poslovnog ugleda Društva neprimjerenim ponašanjem i sudjelovanjem u fizičkom obračunu koje je rezultiralo teškom tjelesnom ozljedom druge strane. Prijedlog Odluke dostavljen je Hrvatskoj energetskoj regulatornoj agenciji (HERA-i – poručili su iz Hrvatskog operatera prijenosnog sustava za Index.hr, a koji dodaje kako je do napada došlo nakon što je mladić pokušao prijeći cestu na pješačkom prijelazu, a Modrić, koji je upravljao automobilom, ga nije propustio, već je projurio pored njega, na što je mladić zatim rukom udario prtljažnik Modrićevog automobila, a HDZ-ovac izašao iz auta, zaprijetio i udario ga šakom u glavu.

  Mladić ga je, nastavlja Index.hr, potom fotografirao, pozvao policiju, a kasnije su u bolnici utvrđene ozljede u obliku četiri frakture, dvije na jagodičnoj kosti, jedna na čeljusnoj, a još jedna između čeljusti i jagodice. Mladić je potom, zaključuje Index.hr citatom mladića, operiran i još ne može otvoriti oko.

  Foto: Youtube (screenshot)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  “O Industrijskoj zoni Nemetin najbolje govori interes investitora"

  Odgovor Grada HDZ-u: ‘To je još jedan u nizu političkih spinova sa samo jednom svrhom’

  Unutar manje od 24 sata Grad Osijek brzo je reagirao na priopćenje osječkog HDZ-a. Pred novinare su ispred Grada izašli Više…

  Grad Osijek u 12 ima 'pressicu' - Slijedi odgovor HDZ-u ...

  Osječki HDZ priopćio: Umjesto EU sredstava, Osječanima novi dugovi

  Gradska organizacija HDZ-a grada Osijeka na čelu s predsjednikom Ivanom Radićem jučer je održala konferenciju za javnost pod nazivom “Umjesto Više…

  Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Osijek Ivan Radić danas je održao Konferenciju za javnost

  “Što se krije iza poništenog Rješenja kojim je Grad trebao osigurati izgradnju produžetka Kanižlićeve ulice u Osijeku?”

  Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Osijek Ivan Radić danas je održao Konferenciju za javnost pod nazivom “Što se krije iza poništenog Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  - Ako ima netko pašnjak za prodati, i da nije skup, nek' se javi u inbox - napisao je Mato Palić, profesor s Pravnog fakulteta u Osijeku :D

  Lovro i dalje top tema – Poslije dogradonačelnice ‘opleo’ ga i Mato Palić!?

  Ljetni hit 'Kadidatura'? ... naposljetku je pohvalila što veću izbornu utakmicu :)

  Dogradonačelnica Osijeka se našalila sa Škorinom kandidaturom, ali …

  Video je objavio na Youtube-u, potom Facebook-u ... Škoro priželjkuje promjene Ustava!

  Miroslav Škoro objavio predsjedničku kandidaturu i ide na ‘vaganje’ sa Zoranom Milanovićem