Arhiva

Healthy Mommy Happy Baby – besplatni treninzi za mame i djecu

  Objavljeno 06.06.2016
  OsijekNews redakcija

  Danas počinje provedba projekta Healthy Mommy Happy Baby koji je financiran od strane Vodovod Osijek d.o.o., a u sklopu kojeg će se održavati BESPLATNI treninzi za mame i djecu ispod 4 godine.

  Treninzi će se održavati u Artitudu na adresi Sv. Ane 87, Osijek. Broj polaznica je ograničen te je potrebna prijava na mail: artitudo@gmail.com ili na broj: 095/819-8219 (Ivana).

  Cilj projekta je omogućiti majkama da imaju mjesto gdje u isto vrijeme mogu raditi na sebi, kao i razvijat odnos sa djetetom kroz psiho-fizičku aktivnost. Istraživanje je pokazalo da većina majki ne vježba jer je glavni razlog nemogućnost ostavljanja djeteta dadiljama ili članovima obitelji, te nedostatak vremena. Projekt koji Artitudo predstavlja donosi inovativan način korištenja slobodnog vremena ženama koje bi kroz socijalnu inkluziju i posvećivanju samima sebi, doprinijele svom psihičkom i fizičkom zdravlju kroz vježbanje po prilagođenom programu.

  Majke dolaze na trening sa djecom, te uz nadzor licenciranog trenera vježbaju sa djetetom. Djeca su aktivno uključena u trening tako da osim majki koje vježbaju sa svojom djecom i na taj način se povezuju s njima, djecu učimo zdravim životnim navikama i pridonosimo njihovom zdravlju.

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”

  "Solidarnost je temelj" provodi se u svrhu smanjenja broja napuštenih životinja

  Azil Osijek osigurao mogućnost besplatne sterilizacije pasa

  Galerija fotografija s prvog finalnog dana DOBRO World Cup-a

  FOTO: Lete, lete, lete…gimnastičari