KULTURA

Hit komedija “SEX BOMB: mijenjamo žene” u kinu Urania

Komedija koja će Vas nasmijati do suza :)

Objavljeno 01.06.2022
Darija Kovačić

Za vrijeme igranja partije šaha kojim krate vrijeme dok su im supruge u shoppingu, jedan od dvojice kumova, Toni nagovara svog inertnog prijatelja, Nikolu da se izvuku iz monotone svakodnevice tako da poput “kulturnih i suvremenih” ljudi prošire iskustvo seksom s više partnerica (pritom misli na istodobni odnos s vlastitom i još nekom ženom).

Nikoli je ta zamisao potpuno strana, a na početku je čak ni ne razumije, ali je potom ipak nevoljko prihvaća da ne bi pred kumom ispao zaostao.

Njegova supruga Lela najprije je zgrožena tom idejom, ali joj se prikloni.

Međutim, ona je shvatila da se od nje traži da vodi ljubav s dvojicom muškaraca, a jedini koji joj pada na pamet upravo je njihov kum. Niz nesporazuma i krivih reakcija povećava se kada se u to uključuje i njegova supruga Sandra.

Kada uz velike muke uspiju u toj ideji,nastaje prava noćna mora za ovu dvojicu kumova, jer njihove supruge uzimaju sve u svoje ruke.

Redatelj Rade Vukotić uspješno vodi radnju punu neočekivanih obrata stvarajući takvim zabludama naglašeno erotizirani vodvilj koji ipak niti u jednom trenutku ne prelazi u vulgarnost. Tomu pridonose i vrsni glumci.

Vukotić svoje umijeće u stvaranju iznimno zabavne predstave dokazuje ne samo kao dramaturg nego i kao vrlo dobar redatelj koji uspjeva izvući najbolje iz glumačkog ansambla u predstavi vrlo preciznog i brzog ritma. 

Cijena ulaznice: 90 kn

ULAZNICE JE POTREBNO UNAPRIJED REZERVIRATI:
031 205 501 – Uprava (pon-pet od 9:00-17:00 sati)
031 205 507 – Blagajna kina (svaki dan od 17:30:-21:30 sati)
[email protected]
[email protected]
inbox poruka u Kino Urania & Kinematografi Osijek

Predstava je na programu od 10.06. u 19:00 sati u kinu Urania

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

U režiji Sama Taylor-Johnsona, glazbena biografija Back to Black prati život i glazbu Amy Winehouse (Marisa Abel) kroz njezino putovanje Više…

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! Počinjemo već u četvrtak kada nam se u goste vraća Kazalište Planet Više…

Kviz će biti moguće pratiti na hrvatskom, ali i engleskom jeziku, uživo ili online putem Google obrasca. U uskrsnom filmskom tjednu premijerno na film kina Urania stižu i 2 nova naslova

Filmski kviz kao poklon za Uskrs

Uoči Uskrsa, Urania vas poziva na 2. po redu Cinema4YOU(th) filmski kviz, koji će se održati u Kino klubu kina Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Noć knjige je manifestacija pokrenuta 2012. godine s ciljem da se kroz jedinstvenu manifestaciju potakne kultura čitanja i uvažavanja knjige kao civilizacijskog i kulturnog dosega, te da poticaj razgovoru o statusu i važnosti knjige u suvremenom društvu

[NAJAVA] Noć knjige u Muzeju Slavonije

Posjetitelji koncerta su dugotrajnim pljeskom nagradili sve izvođače, a zbor je zajedno sa svim nazočnima otpjevao skladbu Gospodin slavno uskrsnu

Uskrsni koncert Pjevačkoga društva sv. Josipa Osijek

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black