KULTURA

HKUD Željezničar priprema tradicionalno “Željino sijelo”

Na ovogodišnjem sijelu organizatori dovode TS Džentlmene iz Osijeka, a nisu zaboravili ni na bogatu tombolu

    Objavljeno 03.02.2020
    Ivona Amidžić

    HKUD “Željezničar” Osijek poziva sve ljude željne dobre zabave, ljubitelje tradicijske kulture, zaljubljenike u baštinu našeg naroda te prijatelje HKUD-a “Željezničar” na Tradicionalno “Željino sijelo” koje će se održati 15. veljače 2020. godine u Studentskom centru.

    “Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom druženju! Na ovogodišnjem sijelu zabavljat će nas TS Džentlmeni iz Osijeka. Pored bogate tombole očekuje nas i niz drugih nagrada, kao što je nagrada za najbolje uređeni stol, izbor najbolje (najljepše) narodne nošnje, najljepše etno kreacije i još puno iznenađenja, a prije svega odlična zabava!” najavljuju iz HKUD “Željezničar” Osijek.

    Posebni gost na sijelu bit će i Stjepan Jeršek Štef. Ulaznice se mogu nabaviti ponedjeljkom i srijedom u prostorijama društva ili rezervirati putem telefona 098/843-065.

    “Uopće ne sumnjamo u odličnu atmosferu i dobru zabavu – dođite i dobro se zabavite! Zbog velikog interesa pozivamo sve zainteresirane da požure sa svojim rezervacijama”, pozivaju iz HKUD “Željezničar” Osijek.

    plakat_03022020_osijeknews

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kviz će biti moguće pratiti na hrvatskom, ali i engleskom jeziku, uživo ili online putem Google obrasca. U uskrsnom filmskom tjednu premijerno na film kina Urania stižu i 2 nova naslova

    Filmski kviz kao poklon za Uskrs

    Bogat kazališni i filmski program u kinu Urania se nastavlja i narednih mjeseci, a u pripremi je mnoštvo novih i zabavnih naslova.

    Kino Urania – 3 premijere, 7 novih predstava i 2. filmski kviz

    Poziv je otvoren za sve mlade (i sve koji se tako osjećaju) raspoložene za timski i kreativni rad koji se ne ustručavaju istaknuti svoje mišljenje i žele naučiti nešto novo

    Pridruži se Klubu kazališne publike u Osijeku!