KULTURA

HNK i OsijekNEWS dijele ulaznice za subotu i Trubadura

Na Vama je, u komentaru 'post-a' na Facebook-u, napisati ime osobe s kojom želite u HNK u subotu, a mi Vam u subotu prijepodne, do 10 sati, javimo ...

Objavljeno 02.10.2018
Alan Srčnik

U subotu, 6. listopada, 4-oro Vas dragi čitatelji ide na Trubadura u HNK Osijek. Mi i oni Vam dijelimo 2×2 ulaznice. Tražimo 2 dobitnika, a koji će nekoga povesti sa sobom.

Opera Trubadur, Giuseppea Verdija, redatelja Robija Boškovića, predstava je koja je pobrala samo najbolje keitike, opera u četiri čina.

Opera Trubadur zahtjeva pet iskusnih solista. Ove subote na pozornici osječkog HNK nastupaju Dragana Radakovic (sopran) kao Leonora, Domagoj Dorotic (tenor) kao Manrico, Sinisa Hapac (bariton) kao Grof Luna, Irena Parlov (alt) kao Ciganka Azucena i Berislav Puškarić (bas) kao Ferrando.

Na Vama je, u komentaru ‘post-a’ na Facebook-u, napisati ime osobe s kojom želite u HNK u subotu, a mi Vam u subotu prijepodne, do 10 sati, javimo tko su sretni dobitnici. Isto jvimo i HNK-u i dobitnike ulaznice čekaju na blagajni.

Inače, oni koji ne budu ‘sretne ruke’, u subotu mogu u kazalište po popularnoj cijeni. Jer, riječ je o Obiteljskoj suboti. Tada ulaznice stoje od 35 kuna.

Foto: HNK Osijek

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Sutrašnja izvedba je već rasprodana, kao i ona subotnja - Na rasporedu su još izvedbe u utorak, srijedu i petak

HNK Osijek izvodi predstave i koncerte u dvorištu

Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku predstavlja “Program u doba Covid-19” u sklopu kojeg će izvesti predstave i koncerte na pozornici Više…

Odgođen koncert gitarističkog kvarteta 40 FINGERS

Odgađa se koncert u HNK Osijek

Obavještavaju se svi građani i oni zainteresirani za koncert gitarističkog kvarteta 40 FINGERS, zakazan za 5. ožujka 2020. godine u Više…

Krov se urušio u gledalište koje je bilo potpuno poplavljeno, a u njegovu središtu uništen je ležao svečani kristalni luster.

Dan kada je gorjelo HNK u Osijeku 16.11.1991.

U jednom od najtežih granatiranja Osijeka u Domovinskom ratu, na meti velikosrpskog topništva našlo se i Hrvatsko narodno kazalište. 16. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U kinu Urania očekujemo VR radionica i projekcije filmova u sklopu Svjetskog dana audiovizualne baštine

Novi filmski tjedan u kinu Urania pun iznenađenja

Polaznike očekuje mnoštvo dramskih igara, mašte i kreativnosti, kao i javnih izvedbi predstava.

Otvorenje Dramskog studija “Dramoplov” u Dokkici

Ovogodišnje izdanje festivala zbog pandemije uzrokovane koronavirusom održat će se u malo drugačijim uvjetima.

43. Međunarodni festival umjetničke tamburaške glazbe