GOSPODARSTVO

HP LaserJet Pro MFP M26nw T0L50A idealan izbor za vaš ured!

Kako bi vam uštedjeli i vrijeme i sačuvali vaš novac, tvrtka Moj Toner Vam donosi kratak pregled glavnih karakteristika HP printera kao onog koji zaslužujete imati u svom uredu

  Objavljeno 28.03.2018
  Nikolina Ćosić

  Sve više i više dokazuju se one stare provjerene uzrečice naših predaka poput one „nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino“ ili općepoznate „vrijeme je novac“.

  Kako bi vam uštedjeli i vrijeme i sačuvali vaš novac, tvrtka Moj Toner Vam donosi kratak pregled glavnih karakteristika HP printera kao onog koji zaslužujete imati u svom uredu. Riječ je o modelu HP LaserJet Pro MFP M26nw. Testirali smo ga i ostali pozitivno začuđeni. Predstavlja pravi omjer cijene i kvalitete koja je potrebna svima onima koji rade u uredima, a niski troškovi sigurno će i vas zadiviti.

  Glavne karakteristike
  Budući da su svi primorani sve češće biti u žurbi te da se tehnologija razvija silovito iz dana u dan, zasigurno bi i vaši klijenti bili neugodno iznenađeni da moraju čekati da vi spojite printer s računalom ili da se trudite doći s laptopom što bliže kako biste lakše spojili kabl. Ta vremena su prošlost, a ovaj printer omogućava vam brzo printanje i to direktno s vaših uređaja ili putem opcije ePrint. Sada svoje dokumente možete pustiti da se printaju već sa svojih pametnih telefona. Osim toga, nema gubljenja vremena na duge instalacije, jer ćete ovaj printer instalirati brzo i pametno te bez nepotrebnog dodatnog CD-a. Među glavne karakteristike naveli bismo svakako i vrlo prikladan dizajn ovoga uređaja, ali i to da je iznenađujuće tih prilikom rada, a što smo testirali i usporedno s drugim modelima.

  Malo detaljnije, puno naprednije
  Svakako vrijedi spomenuti i malo detaljnije karakteristike ovog uređaja koje će vam dokazati koliko je napredniji u odnosu na ostale. Kao i kod većine novijih modela i ovaj printer sadrži u sebi scaner i kopirku, ali dok je kod većine potrebno dobro i polako se zagledati u gumb kako biste pronašli odgovarajući, ovdje je gumb za kopiranje naglašen zelenom bojom kako biste trenutno mogli djelovati. Osim toga, ostale opcije također su posebno naznačene, a dok je uključen WiFi gumb svijetli plavo šaljući tako znak povezanosti. Uz kontrolnu ploču tu je i zaslon na kojemu će pisati što se trenutno događa, a uređaj ima opciju da sam se prebacuje u Sleep Mode kada nije aktivan te tako štedi vašu električnu energiju.

  Kvaliteta i povoljnost ispisa
  Dakako da osim modernosti uređaja, koji u ovom slučaju i više nego zadovoljava standarde, morate gledati i na njegovu cijenu te isplativost. Cijena samog uređaja pristupačna je ne samo velikim korisnicima i poslodavcima, već i onima koji trebaju dobar i kvalitetan printer za povremenu kućnu uporabu. Ovaj printer pruža mogućnost ispisa u crnoj boji, a kako je riječ o laserskom, kvaliteta ispisa je i do nekoliko puta bolja u odnosu na obične tintne pisače. Ono što je posebno dobro osmišljeno i realizirano kod ovog pisača jest brzina ispisa i broj stranica u ciklusu do čak 8 tisuća. Sigurno će vas još više obradovati činjenica da za pisač postoje zamjenski toneri po vrlo niskoj cijeni, a dolaze također u crnoj varijanti. Broj stranica ispisa s jednim ovakvim tonerom iznosi 1000, a tada bi cijena ispisa po stranici bila niskih 8 lipa.

  Uzimajući sve karakteristike u obzir, printer ima puno više prednosti negoli mana te je preporučljiv za kupnju i češću uporabu zbog kvalitete i povoljnosti.

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Utakmica je na rasporedu u 17 sati. Pojurite po sve što vam eventualno treba. Jer ...

  Na Uskrs i Božić možda nešto i kupite, ali sutra – NE!? Svi skraćuju radno vrijeme!

  Ova neformalna radionica je namijenjena mladima od 18 do 30 godina, koji žele saznati više o Europskoj volonterskoj službi (EVS-u)

  Informativna radionica „ EVS Volonterske priče“

  Svega 40 minuta poslije poletjet će nazad za Köln (Bonn), u 00:05

  Osijek – Köln: Eurowings danas slijeće na osječki aerodrom u 23:25