ŽIVOT

Hrvatima draži sex nego Vatreni u finalu SP-a!

Koliki smo uistinu ljubitelji nogometa i jesmo li spremni za Svjetsko prvenstvo u Rusiji?

Objavljeno 18.04.2018
Nikolina Ćosić

Najvažnija sporedna stvar na svijetu će početkom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji postati još važnija, a koliko je važna Hrvatima govore nam podaci o istraživanju navika i ponašanja osoba koje prate nogomet i nogometne utakmice, a  kojeg je provela tvrtka DEKRA na skoro 500 ispitanika, od siječnja do ožujka ove godine.

Iako više od polovine Hrvata i Hrvatica planiraju pratiti nogometne utakmice Svjetskog prvenstva, rijetko tko si može priuštiti odlazak na jednu. Zbog toga ne čudi kako bi većina ispitanika radije izabrala dobitak na lotu, nego gledanje Hrvatske reprezentaciju kako se bori za prvo mjesto u finalu ovog prvenstva. Ispred izborenog mjesta Hrvatske u finalu, hrvatskim navijačima je također izlazak s njima najseksipilnijom ženom/muškarcem na svijetu, ali i vođenje ljubavi s vlastitim partnerom/partnericom, što bi dalo zaključiti kako su Hrvati ipak veći romantičari nego navijači.

Ipak ima nešto što Hrvati vole skoro jednako kao i vođenje ljubavi, a to je klađenje. Naime podaci su pokazali kako čak 76% muškaraca i 45% žena je više puta osvojilo dobitke kada su se kladili na nogometne utakmice, ali radilo se o manjim dobicima što ukazuje da ne volimo riskirati već igramo na „sigurnije“ parove.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Nasmijali smo se, začudili, a neke su nam pretrage ostale prava misterija - Što je vas na popisu iznenadilo?

Što su Hrvati u 2018. najviše tražili na Googlu i Youtubeu?

Kada biste mogli saznati što ste prošle godine najviše puta imali za ručak bi li vas to zanimalo? Ako bi Više…

Veliko istraživanje: Koji su festivali najpopularniji, na što se najviše troši, koliko dugo se ostaje, s kim se ide...

47% Hrvata posjećuje festivale

Nakon festivalskog booma u Hrvatskoj koji je vrhunac doživio 2018. godine, prema rezultatima istraživanja MasterIndex provedenog u svibnju ove godine u Više…

U kojoj godini Hrvati ulaze u brak? Koliko se kroz godine mijenjaju pozivnice za vjenčanja? U kojem mjesecu Hrvati izriču sudbonosno 'da'?

”Valentinovska statistika” – rezultati Hrvata

U povodu obilježavanja Dana zaljubljenih – Valentinova, Državni zavod za statistiku (DZS) objavio je da, prema popisu iz 2011. godine, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Osijek na javnim zelenim površinama ima 25 tisuća stabala, jedini je grad u Hrvatskoj koji ima više parkova nego trgova - 22 parka i 15 trgova i jedini grad u Europi koji krasi secesijski park - Sakuntalin park

Arheološki muzej – Osijek domaćin Prvog nacionalnog stručnog skupa urbanog šumarstva

Cesting svake godine ulaže u imovinu te ove godine nabavljaju i kamion Unimog, jedan posipač i traktor John deere, a strojevi bi trebali stići sljedećega tjedna.

Cesting – Zimska služba spremna!

Svaki se dan nešto zanimljivo događa...

Što Vas danas sve očekuje u Osijeku?