ŽIVOT

Hrvatima draži sex nego Vatreni u finalu SP-a!

Koliki smo uistinu ljubitelji nogometa i jesmo li spremni za Svjetsko prvenstvo u Rusiji?

Objavljeno 18.04.2018
Nikolina Ćosić

Najvažnija sporedna stvar na svijetu će početkom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji postati još važnija, a koliko je važna Hrvatima govore nam podaci o istraživanju navika i ponašanja osoba koje prate nogomet i nogometne utakmice, a  kojeg je provela tvrtka DEKRA na skoro 500 ispitanika, od siječnja do ožujka ove godine.

Iako više od polovine Hrvata i Hrvatica planiraju pratiti nogometne utakmice Svjetskog prvenstva, rijetko tko si može priuštiti odlazak na jednu. Zbog toga ne čudi kako bi većina ispitanika radije izabrala dobitak na lotu, nego gledanje Hrvatske reprezentaciju kako se bori za prvo mjesto u finalu ovog prvenstva. Ispred izborenog mjesta Hrvatske u finalu, hrvatskim navijačima je također izlazak s njima najseksipilnijom ženom/muškarcem na svijetu, ali i vođenje ljubavi s vlastitim partnerom/partnericom, što bi dalo zaključiti kako su Hrvati ipak veći romantičari nego navijači.

Ipak ima nešto što Hrvati vole skoro jednako kao i vođenje ljubavi, a to je klađenje. Naime podaci su pokazali kako čak 76% muškaraca i 45% žena je više puta osvojilo dobitke kada su se kladili na nogometne utakmice, ali radilo se o manjim dobicima što ukazuje da ne volimo riskirati već igramo na „sigurnije“ parove.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Nema ljepšeg osjećaja od onog kada ti se srce smije i osjetiš da je to ona istinska sreća o kojoj se govori. Naši nogometaši doprijenili su da se odmaknemo od loših misli i barem na kratko uživamo i živimo za trenutke sreće, zajedništva i ljubavi!

VATRENI omogućili: ROĐENDANSKA PROSLAVA UZ NAJVEĆI BROJ (NE)POZVANIH GOSTIJU

Za vrijeme ovog nogometnog prvenstva nema razlike među navijačima konkretno između žena i muškaraca. Neke žene, djevojke su veći fanovi Više…

Uz uobičajenu lokaciju, fan zonu osječku Tvrđu, ovog puta organizirano gledanje utakmice u centru grada na glavnom trgu!

DVIJE LOKACIJE U OSIJEKU ZA ISTU ŽELJU – ZLATO NAŠIM VATRENIMA!

Osječani će današnju povijesnu utakmicu moći gledati pod osječkim nebom i to na čak dvije lokacije. Puno se pričalo o Više…

Hrvatska nogometna reprezentacija za sada je prva u skupini D, a večeras ju još čeka Island

Organizirano gledanje utakmice Hrvatska-Island danas u Tvrđi

Hrvatska nogometna reprezentacija za sada je prva u skupini D na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Priliku za potvrditi tu Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Potaknuti nastalom panikom u vrtićima zbog šarlaha razgovarali smo s osječkom pedijatricom... Potrebe za brigom, navodi ona, nema. Istaknula je veliku važnost cijepljenja, ali i meda, limuna, čaja i bijelog luka koji su dovoljni saveznici za jak imunitet. Trk po limunadu ;)

Pedijatrica Krizmanić: ‘Nema potrebe za panikom zbog šarlaha’

Već vam je poznato koliku pozornost je privukla Facebook objava Ivana Šebalja & The Bechars, a mi smo imali prilike Ivana Šebalja upitati par informacija iz prve ruke...

Veli nam Ivan Šebalj: ‘Sve je trebala biti ‘zezancija’, a ljudi su ‘zagrizli’ komentarima’

Opreznije treba voziti između čvorova Lužani i Nova Gradiška (na 180.km) u smjeru Bregane, zbog vozila u kvaru

Dok Dalmacijom ‘dere’ bura, po Zagrebu se kopa, Slavonija pošteđena većih problema u prometu