SPORT

Hrvatska Flag Football Liga – turnir u Osijeku

Kako je ove godine u natjecanje po prvi puta uvedena jedinstvena tablica, bez divizija, stanje se vrlo brzo može promijeniti, te je svaka utakmica itekako važna. Upravo zbog toga smo ukratko popričali sa glavnima i odgovornima u osječkom taboru o onome što očekuju od domaćeg turnira

    Objavljeno 19.04.2023
    Matija Ivanković

    Ove subote, 22.4. na glavnom terenu Stadiona kraj Drave, Osijek Cannonsi će ugostiti treći ovosezonski turnir HFFL-a na kojem će, uz Osječane, sudjelovati i Bjelovar Greenhorns, te Zagreb Patriots. Iste su to ekipe koje su se susrele prije tri tjedan u Bjelovaru, tako da vrlo brzo svi imaju priliku poravnati račune.

    Zagrepčani su sjajno ušli u sezonu, te su nakon dvije odigrane utakmice na diobi prvog mjesta sa Dubrovnikom sa dvije pobjede. U donjem dijelu tablice, na 4. i 5. poziciji, Bjelovar i Osijek imaju isti, pomalo iznenađujući omjer 0-1-1 (bez pobjeda;jedan poraz; jedna neriješena), obzirom na rijetkost neodlučenog ishoda na utakmicama američkog nogometa.

    Kako je ove godine u natjecanje po prvi puta uvedena jedinstvena tablica, bez divizija, stanje se vrlo brzo može promijeniti, te je svaka utakmica itekako važna. Upravo zbog toga smo ukratko popričali sa glavnima i odgovornima u osječkom taboru o onome što očekuju od domaćeg turnira.

    „Kao i uvijek, domaći je turnir prilika da pokažemo i ostalim ekipama i domaćim navijačima koliko možemo dati kao klub, kako na terenu tako i u organizaciji. Određena razina koju smo sami sebi postavili kao standard su i drugi već počeli očekivati od dolaska u Osijek, te je to nešto što mi sami prihvaćamo kao minimum koji pokušavamo iz godine u godinu nadograđivati. Neovisno o igri i rezultatima, želimo da svi koji sudjeluju na turniru krenu kući samo sa dobrim iskustvima.“ – rekao je predsjednik Marin Ljubas.

    „Nismo idealno ušli u sezonu, jer smo se sa prvog turnira vratili bez pobjede. Ekspresno smo dobili priliku pokazati koliko smo naučili iz te dvije utakmice na domaćem terenu, gdje bi to, u teoriji, trebalo biti najlakše. Već na početku sezone sam rekao da će ovaj format natjecanja tražiti još više od nas i za sada se to pokazalo točnim. Na nama je da dignemo svoju formu na viši nivo, koji je u skladu sa našim mogućnostima i očekivanjima. Ukoliko želimo sezonu završiti sa ostvarenim ciljevima koje smo zacrtali rezultati moraju doći već sada.“ – nadovezao se Matej Milohnoja.

    Izvrstan je ovo uvod u nesumnjivo sjajnu subotu koja je pred nama, sa pregršt dobre igre i atraktivnih poteza. Svakako nađite vremena da dođete na Stadion kraj Drave (stadion NK Elektre), te uživo podržite naše dečke.

    Naravno, za sve ostale informacije oko Cannonsa, svakako ih popratite na Facebooku, Instagramu i web stranici.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Na tom jakom turniru su nastupile su i dvije članice taekwondo kluba „Osijek“, juniorke Dora Dragovan (-49kg) i Nina Vicković (-68kg)

    Taekwondo klub Osijek na turniru “Galeb trophy – Serbia open 2024“

    U petak 12.04. (kadeti), subotu 13.04. (juniori) i nedjelju 14.04.2024. (seniori) u „Hala Ranko Žeravica“ u Beogradu održao se turnir Više…

    Četiri vrhunske ekipe, ŽOK Ferivi Višnjevac, OK Linga, ŽOK Osijek i ŽOK Našice, izborile su svoj put do ovog prestižnog turnira nakon kvalifikacija, prikazujući izvanredne vještine i predanost sportu

    ŽOK Osijek pobjednik završnog turnira Prvenstva regije Istok za juniorke

    Uzbudljivi dvoboji obilježili su nedjelju, 10. prosinca 2023., u Sportskoj dvorani Jug gdje su se odvijale borbe najboljih ekipa na Više…

    Na natjecanju su nastupila mnoga poznata imena ovog sporta, osvajači medalja s Olimpijskih igara, svjetskih i europskih prvenstava. Na turniru su nastupile i 2 osječke juniorke Dora Dragovan (-49kg) i Nina Vicković (-59kg)

    Taekwondo – Croatia open 2023.

    Ovog vikenda 14. i 15. 10.2023 u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu, Zagreb održan je Croatia open 2023. G-1 statusa Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na natjecanju je sudjelovalo 28 plivačkih klubova sa gotovo 500 natjecatelja. Odličnim nastupima isplivani su osobni rekordi i norme za nastup na Kadetskom prvenstvu Hrvatske.

    PK Osijek na “Festivalu plivanja” u Zagrebu

    KK Esseker su predstavljale kadetkinje i juniorke pojedinačno i ekipno

    Karate klub Esseker na prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore u katama

    Na tom jakom turniru su nastupile su i dvije članice taekwondo kluba „Osijek“, juniorke Dora Dragovan (-49kg) i Nina Vicković (-68kg)

    Taekwondo klub Osijek na turniru “Galeb trophy – Serbia open 2024“