SPORT

Hrvatska ‘najguglanija’ ikad, dresovi se nabavljaju još jedino u BiH!?

Hrvatska je apsolutni hit! Globalnih razmjera! Hrvatska je 'najguglaniji' pojam, a Clint Eastwood bi za dres ponovno bio 'Prljavi Harry'!

  Objavljeno 13.07.2018
  Tea Pakšec

  Hrvatska je apsolutni hit! Globalnih razmjera! Hrvatska je ‘najguglaniji’ pojam, a Clint Eastwood bi za dres ponovno bio ‘Prljavi Harry’! U Osijeku više nema dresova hrvatske nogometne reprezentacije!? Nema ni u Hrvatskoj!? Navodno ni u svijetu. Samo hlačice i ponešto malih brojeva. Pa ipak, prema svjedočenju našeg čitatelja, neovisno o porijeklu dresa, ‘kockaste’ majice još uvijek stižu jedino iz BiH.

  – Jutros sam dobio 4 komada. Dobio!? Kupio! Stigli su iz Bosne. Imam za cijelu obitelj. Svi ćemo se obući u nedjelju. Hvala Bogu da sam uspio doći do dresa. Već sam bio lud. Nisam mogao vjerovati da ne mogu doći do dresa. Imam Modrića XXL! – kazao nam je anonimni čitatelj.

  Ovo je tek jedan ilustrativni primjer, a budući da iz cijelog svijeta stižu informacije o tome kako je naš dres gotovo nemoguće nabaviti. Spomenuti Clint Eastwood, hollywoodska zvijezda westerna i akcijskih filmova, apsolutni vrhunski glumac globalne slave, zatražio da mu se dostavi dres. Njemu novac nije problem. A da li ga je dobio? ‘Guglajte’!

  ‘Guglajte’ – jer, Hrvatska je ionako ‘najguglaniji’ pojam na internetu otkako su naši nogometaši stigli u Moskvu i Engleze, tvorce nogometa, poslali kući. Otkako igramo finale, ‘guglali’ su nas u par dana kao ukupno u 3 godine …

  GOOGLE I DRESOVI

  Zanimljive poveznice vežu se ovih dana uz naše Vatrene, uz našu Hrvatsku, koja je prepoznata ne samo od strane kontinenta, nego od strane čitavog svijeta. Možete li zamisliti uopće koliki je to značaj za ovu državu u kojoj živimo, za ovaj jezik kojim pišemo? Za turizam, koji smo proglasili našom elementarnom industrijom.

  Nestašica dresova s bilo kakvim naznakom Hrvatske u posljednje vrijeme vlada cijelim svijetom! Svatko želi na sebi nositi, u svom ormaru čuvati uspomenu na finaliste Svjetskog prvenstva 2018.godine u nogometu. Nogomet, kao najvažnija sporedna stvar na svijetu ipak je od najvećeg značaja u spektru sporta i zbog toga ne možemo još uvijek nadiviti se svemu što je pokazano od strane naših Vatrenih!

  “Zadnje dresove, koje smo imali u zalihama, poslali smo prije 3 dana novim vlasnicima. Nema više niti jednog u webshopu niti u fizičkim trgovinama. Kupci nisu pitali za cijenu, ali ni za kombinacije boja. Podjednako su naručivali i one s kvadratićima i novu verziju crnih dresova koje je dizajnirao Nike”. – rekli su iz Ferivija, osječkog distributera sportske opreme, a za 24sata.

  “U potpunosti smo zatrpani zahtjevima za hrvatskim dresovima”.- rekao je i glasnogovornik Nike-a, a prenio Net.hr.

  U Hrvate je vjerovao i jedan francuz. Napoleon Bonaparte kao jedan od mnogih vladara koji su bili fascinirani hrvatskim ratnim vještinama izrekao je mišljenje svom generalu Marmontu: ” Nikad nisam vidio hrabrije i bolje vojnike! Hrvati su najbolji vojnici na svijetu! Kad bih imao samo 100.000 Hrvata, pokorio bih cijeli svijet!”

  Kako kaže uz nas 100.000 bi uspio osvojiti cijeli svijet, a mi kažemo da imamo 11 Hrvata koji će upravo u nedjelju svijet srušiti, osvojiti, obojiti crveno-bijelom bojom, pokazati kockice uz koje će svakog od nas učiniti još ponosnijima, još sretnijima!

  Ponosno će u našem dresu moći prošetati i američki predsjenik Donald Trump kojem je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović poklonila dres naše reprezentacije, a Trump svoje oduševljenje nije skrivao jer tko ne bi volio “zaraditi” dar i to ni manje ni više nego dres finalista Svjetskog nogometnog prvenstva.

  Predsjednica je dijelila šakom i kapom te još jedan je otiskala za britansku premijerku Theresi May, a slike je podijelila na svojem Twitter profilu.

   

  VEZANE VIJESTI

  Po završetku utakmice očekuje vas veliko slavlje uz Lyra Band Osijek i završnica uz vatromet

  Finale i na Trgu!

  Osim javnog gledanja u Tvrđi, Grad Osijek, ovoga puta uz potporu Osječko-baranjske županije, omogućit će prijenos finalne utakmice Svjetskog prvenstva Više…

  Hrvatska je 13. finalist Mundijala ikada! I 9. osvajač!? Igramo se statistikom! ... Na našoj je strani ...

  5. hrvatskih prednosti prije finala s Francuzima na SP-u! Sve radi za nas!

  U finalu Svjetskih nogometni prvenstava do sada je igralo svega 12 reprezentacija. Hrvatska je 13. ikada! Od preko 200 članica Više…

  Uz osvrt naše novinarke Tee Pakšec nakon polufinala i objave naših reprezentativaca na društvenim mrežama gledamo prema - FINALU!

  Hrvatski reprezentativci: Jel možemo? NARAVNO DA MOŽEMO! – piše Tea Pakšec

  Slavilo se noćas, jutros, slaviti će se danas, ali slavimo do nedjelje, u nedjelju i nakon nedjelje! I to sve Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Još je kratko ostalo do proglašenja najbolje momčadi ovogodišnjeg turnira u Tenji

  Posljednja dva dana malonogometnog turnira Tenja

  Zahvalan sam cijeloj Akademiji, svim trenerima, od neponovljivog Milana Đuričića nadalje - veli Hanuljak

  Hypo-Limač Marko Hanuljak potpisao za ACF Fiorentinu

  Ekskluzivno: Škotski mediji istražuju sadržaj Gradskog vrta. Dobro su analizirali NK Osijek, formu i opasnosti, ali i cijene piva u gradu ...

  Gary Ralston (Daily Record) za OsijekNEWS: Gerrard – Nisam siguran hoće li Arfield biti spreman za Osijek