ŽIVOT

Humanitarni bazar studentske inicijative SKNSR ovog vikenda

Ako želite kupiti novu majicu, rokovnik ili platnenu torbu, a uz to želite i pomoći potrebitim građanima grada Osijeka i okolice, dođite na ovaj bazar

Objavljeno 13.10.2021
Ivona Amidžić

Studentska inicijativa Stvari koje nismo smjeli reći (SKNSR) poziva vas na humanitarni SKNSR BAZAR ovaj vikend, 16. i 17. listopada 2021. godine na dvije lokacije.

Ako želite kupiti novu majicu, rokovnik ili platnenu torbu, a uz to želite i pomoći potrebitim građanima grada Osijeka i okolice, dođite na ovaj bazar.

Inicijativa koja je ove godine organizirala interdisciplinarni simpozij o marginaliziranim skupinama, odlučila je napraviti svoju robu, a sav prihod koji se skupi kroz ovu akciju bit će doniran u dobrotvorne svrhe. Donacije će biti preusmjerene udrugama i institucijama koje se marginaliziranim skupinama našeg grada uljepšavaju i olakšavaju svakodnevni život.

Bazar će se održati 16. listopada u dvorištu Filozofskog fakulteta te 17. listopada u dvorištu Stare pekare s početkom u 10 h.

Osim njihove robe, na bazaru ćete moći vidjeti i radove mladih osječkih umjetnica, tako da ćete moći nadopuniti svoju kolekciju s još ponekom stvarčicom. Priliku za ulov novih stvarčica imat ćete do 14 h.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Svim sudionicima je osigurana okrepa nakon natjecanja, dok je za utrke na 5km i 10km osiguran i startni paket. U organizaciji projekta sudjeluje preko 50 volontera, a planirani broj sudionika je oko 500.

Humanitarna utrka Osijek trči – I ti to možeš, daruj svoje kilometre

U sklopu obilježavanja Dana Grada Osijeka održat će se 4. Humanitarna utrka „Osijek trči- I ti to možeš – daruj svoje Više…

Cilj je prikupljanje sredstava za kupnju EKG uređaja i uređaja za mjerenje tlaka koji će se donirati Klinici za pedijatriju!

Ekonomski fakultet povodom 61. obljetnice organizira humanitarnu akciju za osječku pedijatriju

Ekonomski fakultet u Osijeku ove godine slavi 61. obljetnicu djelovanja, a ovu će posebnu prigodu obilježiti uz naglasak na jednu Više…

"Pozivamo sve građane da izdvoje 15 minuta, daruju krv te na taj način spase nečiji život"

Još jedna dobrovoljna akcija davanja krvi u Porti

Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek i Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek organiziraju redovnu akciju dobrovoljnog Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje