Notice: Undefined variable: category in /home/osijeknews/public_html/wp-content/themes/osijek/single.php on line 32

Humanitarni maskenbal Lions cluba Gea i Radio Osijeka

Maskenbali ovoga Lions cluba već godinama slove za najzabavnije karnevalske manifestacije u gradu

  Objavljeno 09.02.2018
  Nikolina Ćosić

  Humanitarni maskenbal u organizaciji Lions cluba Gea i Radio Osijeka održat će se u subotu, 10. veljače, u 19 sati u osječkoj kavani Waldinger. Prikupljena sredstva namijenjena su borbi protiv zloćudne bolesti.

  Ovim maskenbalom Lions club Gea ujedno slavi pet godina djelovanja, ističe predsjednica kluba Tanja Magalić i najavljuje da će za dobru zabavu biti zadužen osječki Silver Band te DJ.

  U sklopu maskenbala, organizirat će se i bogata tombola. Najbolja će maska osvojiti osvojiti vikend u Opatiji u hotelu “Milenij”, druga je nagrada kozmetički tretman u osječkoj Poliklinici “Rosso”, a treća vikend u Iločkim podrumima.

  Ulaznice za humanitarni maskenbal mogu se kupiti svakodnevno na recepciji Hotela Waldinger, a iz Lions cluba Gea pozivaju zainteresirane da svoje mjesto osiguraju što prije. Iako nije obvezno, organizatori se nadaju da će se što više gostiju pojaviti s maskama.

  Maskenbali ovoga Lions cluba već godinama slove za najzabavnije karnevalske manifestacije u gradu pa nema sumnje da će tako biti i ovaj put, a dodatan motiv za sudjelovanje svakako je humanitarni karakter jer će sav prihod biti namijenjen za liječenje zloćudne bolesti.

  Humanitarnu će priredbu voditi Tatjana Grganović i Davor Lončarić.

  humanitarni-maskenbal-plakat