Notice: Undefined variable: category in /home/osijeknews/public_html/wp-content/themes/osijek/single.php on line 33

Humanitarni maskenbal Lions cluba Gea i Radio Osijeka

Maskenbali ovoga Lions cluba već godinama slove za najzabavnije karnevalske manifestacije u gradu

  Objavljeno 09.02.2018
  Nikolina Ćosić

  Humanitarni maskenbal u organizaciji Lions cluba Gea i Radio Osijeka održat će se u subotu, 10. veljače, u 19 sati u osječkoj kavani Waldinger. Prikupljena sredstva namijenjena su borbi protiv zloćudne bolesti.

  Ovim maskenbalom Lions club Gea ujedno slavi pet godina djelovanja, ističe predsjednica kluba Tanja Magalić i najavljuje da će za dobru zabavu biti zadužen osječki Silver Band te DJ.

  U sklopu maskenbala, organizirat će se i bogata tombola. Najbolja će maska osvojiti osvojiti vikend u Opatiji u hotelu “Milenij”, druga je nagrada kozmetički tretman u osječkoj Poliklinici “Rosso”, a treća vikend u Iločkim podrumima.

  Ulaznice za humanitarni maskenbal mogu se kupiti svakodnevno na recepciji Hotela Waldinger, a iz Lions cluba Gea pozivaju zainteresirane da svoje mjesto osiguraju što prije. Iako nije obvezno, organizatori se nadaju da će se što više gostiju pojaviti s maskama.

  Maskenbali ovoga Lions cluba već godinama slove za najzabavnije karnevalske manifestacije u gradu pa nema sumnje da će tako biti i ovaj put, a dodatan motiv za sudjelovanje svakako je humanitarni karakter jer će sav prihod biti namijenjen za liječenje zloćudne bolesti.

  Humanitarnu će priredbu voditi Tatjana Grganović i Davor Lončarić.

  humanitarni-maskenbal-plakat


  Notice: Undefined variable: catid in /home/osijeknews/public_html/wp-content/themes/osijek/single.php on line 91

  VEZANE VIJESTI

  “Lavice” posadile 250 bijelih ruža na promenadi

  Već četvrtu godinu zaredom Lions Club “Mursa” njeguje tradiciju sadnje bijelih ruža na promenadi, u sklopu međunarodnog projekta “Put bijelih Više…

  Humanitarna predstava za Enu Šarac u Dječjem kazalištu

  Lions klub Mursa Osijek i Umjetnička akademija u Osijeku organiziraju  humanitarnu izvedbu predstave “Četiri priče: žena” u subotu, 7. ožujka Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE


  Notice: Undefined variable: catid in /home/osijeknews/public_html/wp-content/themes/osijek/single.php on line 163

  Imali smo priliku razgovarati s voditeljem osječkog studentskog servisa Tihomirom Milinovićem koji nam je otkrio trenutnu situaciju na tržištu studentskog rada.

  STUC Osijek – neravnoteža ponude i potražnje poslova, ali uvjeti rada sve bolji

  Za promet otvorena oba kružna toka, veliki na raskrižju Trpimirove i Drinske ulice te mali kod kafića „Tango“.

  Završen dugoočekivani kružni tok na Sjenjaku!

  Osim današnje utakmice Osijeka i moldavskog Petrocuba koja izaziva veliku pozornost, NK Osijek bilježi kupnju čak 1524 godišnje ulaznice u samo desetak dana prodaje

  NK Osijek: Izuzetno brzo teče prodaja godišnjih ulaznica