ŽIVOT

I Unikom sudjelovao u pripremama za HeadOnEast

Nasuli su petnaestak kubika tucanika kako bi se spriječilo stvaranje blata...

Objavljeno 29.12.2021
Ivona Amidžić

Večeras od 18 sati, a u organizaciji Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, Turističke zajednice Osječko-baranjske županije, Kulturnog centra Osijek i Regionalnog centra kompetentnosti – Ugostiteljsko-turističke škole Osijek, kreće treće izdanje manifestacije HeadOnEast, a pripreme su u punom jeku.

Svoj obol dvodnevnoj manifestaciji dao je i Unikom – u parku kralja Držislava “kod Školjke” djelatnici RJ “Prometnice” nasuli su petnaestak kubika tucanika kako bi se spriječilo stvaranje blata.

A kao i obično za ovakva javna događanja, djelatnici RJ “Javna higijena” postavili su desetak posuda za odlaganje miješanog komunalnog otpada.

foto: Facebook

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Redom se otkazuju manifestacije kao što je HeadOnEast i sva događanja koja su trebala biti danas i sutra u sklopu HeadOnEast-a.

[OTKAZANO] Otkazuje se HeadOnEast radi trenutne situacije s kvalitetom zraka u gradu Osijeku

[OTKAZAN HEADONEAST] Dragi naši hedonisti, u gradu Osijeku zabilježena je povećana koncentracija lebdećih čestica u zraku uslijed promjene smjera vjetra. Više…

Uživat ćete u gastronomskim delikatesama, vinskim iznenađenjima, sportskim uzbuđenjima i mentalnom rasterećenju prolazeći kroz portale iza koji vas čekaju nove emocije i doživljaji Slavonije i Baranje

Pred nama je hedonistički vikend u Osijeku – najbolje od Slavonije i Baranje od 6. do 8. listopada [HEADLINERI]

LAST CALL – HEAD ON EAST Ne jedan, ne dva, nego čak tri dana čistog hedonizma i to za čistu Više…

5. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku će se održati kao dio programa manifestacije HeadOnEast

[NAJAVA] 5. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku

Udruga Volim Gramofonske Ploče u suradnji s Udrugom Osječki glazboplov – prijatelji glazbe i Osijeka, organizira 5. Sajam gramofonskih ploča Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Najbolja potvrda visoke kvalitete vina vinarije Perak su mnogobrojne medalje i šampionska priznanja osvojena na sajmovima u zemlji i inozemstvu.

Četvrtak u Vinoteci Vinita – Vinarija Perak

Očekuju nas Igraonice za kerovce koje će voditi Alenka Medak, a ove godine Povratak otpisanih imat će i Šank za kerovce, kako i čime će se sve na njemu častiti najdlakaviji gosti eventa morat ćete saznati uživo.

[NAJAVA] 9. Povratak otpisanih

Okupljenima na pitanja su odgovarali uvaženi gosti doc. dr.sc. Ida Somolanji Tokić i Mirjana Kulić, ravnateljica dječjeg vrtića Vukovar 1.

[FOTO] Forum građana – “Obrazovanje pravo, a ne dar!” održan u Osijeku