ŽIVOT

Igor Delač i pjesma ”Ljubav” – prvi tjedan prvo mjesto!

Pjesma koja pjeva o onom najljepšem u životu - ljubavi, ples Ivane Soldo Čabraje u spotu - kako naši Osječani u ovoj dobitnoj kombinaciji i ne bi bili broj jedan?! Ponosni smo!

Objavljeno 18.09.2018
Antonela Verković

Naš Osječanin i veliki glazbenik Igor Delač ne prestaje napredovati! Nije prošlo dugo otkako je izašla nova pjesma ”Budan” koja je vrlo brzo postala hit iako je drugačiji ‘đir’ od prethodnih, evo nove pjesme, novog hita! I to hita koji se proslavio još brže nego pjesma ”Budan”!

Naime, sa svojim novim singlom ”Ljubav” koji potpisuje autorsko-producentski tim ”Hit Factory”Igor Delač je nakon samo tjedan dana u radijskom eteru kao ”najviši ulaz” stigao na 1. mjesto službene nacionalne top liste HR Top 40, kao i na  1. mjesto top liste  HR TOP 20 (UNISON).

Pjesmu ”Ljubav” prati i atraktivan video spot koji je izazvao interes medija i prije njegove objave, a zaintrigirao je i nas čim smo saznali o čemu će biti riječ. Brojni obožavatelji na društvenim mrežama jedva su dočekali dan kad će spot i pjesma napokon izaći – a sada oduševljenju nema kraja. Ivana Soldo Čabraja definitivno je pokazala da joj gluma nije jedini talent jer joj i ples izvrsno ide!

Igor Delač uskoro slavi 40 godina svoje karijere, velik je to broj, a njemu ide bolje no ikad, a motivacija ne opada. Godine su samo broj, a on kao vino, što stariji to bolji! Jedva čekamo i treću pjesmu, s obzirom da je u ovoj ‘igri’ s novim pjesmama riječ o trilogiji.

Naime, “Ljubav” predstavlja drugi dio Igorove ”Trilogije o ljubavi” koju čine tri pjesme povezane pričom, tekstom i glazbom. Sam kraj pjesme ”Budan” ujedno otkriva i početak pjesme ”Ljubav”. Na isti način kraj pjesme ”Ljubav” otkriva početak pjesme ”Istina u tami” čija se objava očekuje krajem godine. Jedva čekamo!

Drage moje, dragi moji😍jako sam sretan i ponosan jer moja pjesma "Ljubav" zasjela je na prva mjesta službenih top…

Objavljuje Igor DelačNedjelja, 16. rujna 2018.

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Svake godine, zaljubljeni parovi diljem svijeta traže načine kako proslaviti ovaj poseban dan sa svojom srodnom dušom, ali pronalazak savršenog poklona, zna ponekad biti monumentalno težak zadatak

Ovog Valentinova pokloni još više ljubavi

Valentinovo je bez iznimke najromantičniji dan u godini i savršena prilika da izrazimo ljubav prema posebnim osobama u našim životima. Više…

Ako ste jedan od onih parova koji nikada ne propuštaju priliku da pomiješaju stvari i imaju seks na novoj lokaciji, najbolje je odabrati onaj koji Vam je poznat kada uvodite seksualne igračke

Kako začiniti svoj seksualni život uvođenjem seksualnih igračaka?

Ako ste nedavno razmišljali o tome da u spavaću sobu donesete par igračaka iz sex shopa, niste sami. Ali znati Više…

Valentinovo slavi ljubav, sadašnju ili onu za koju se nadamo da će biti uzvraćena… Svako od nas iskazuje emocije na svoj način, a mali znak pažnje samo je “šlag na torti”.

Valentinovo – kako iznenaditi nekoga do koga vam je stalo

Taj poseban dan je danas. Dakako, pobornici smo toga da se ljubav izražava 365 dana u godini, a ne samo Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje